סיכום שבועי

סיכום שבועי

שם: גיל: קניית השבוע: ציטוט השבוע משיר: ציטוט השבוע בכללי: יציאת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: שחקן השבוע: שחקנית השבוע: תמונת השבוע: תיכנונים לשבוע הבא:

עונה

שם: טל גיל: 15 וחצי קניית השבוע: טבעת, שני מכנסיים, גופיה ציטוט השבוע משיר: And she fears if she cries, That first tear, The tears will not stop, Raining down ציטוט השבוע בכללי: אין יציאת השבוע: אתמול? =\ ספר השבוע: - סרט השבוע: מעודדות צמודות3 תוכנית השבוע: הממ. מגרש ביתי שחקן השבוע: מיילו.. שאין לי מושג מה שם משפחתו. שחקנית השבוע: סופיה דה! תמונת השבוע: למי יש כח תיכנונים לשבוע הבא: יומולדת לחברה, מקס ברנר, ים

haley17

New member
../images/Emo176.gifעונה../images/Emo176.gif

שם: גיל: 17 קניית השבוע: כלום ציטוט השבוע משיר:"איך עכשיו אומר לה שאנלא ישן בגללה שכל המתח הזה בא רק מלחשוב עליה שלא נדבר על ליבה" ציטוט השבוע בכללי: "יש מצב .." ו"כן הוא מזה חבשן " יציאת השבוע:הלכתי למורנוש ספר השבוע:- סרט השבוע:שרק 3 תוכנית השבוע:מגרש ביתי וגיבורים שחקן השבוע:סיילר מגיבורים שחקנית השבוע:היילי תמונת השבוע: תיכנונים לשבוע הבא:לפגוש את מורן

עונה ../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif

שם: מורן =]
קניית השבוע: חולצה עם פופאי ובוקסרים לצפונבורי
ציטוט השבוע משיר: It's time to be a big girl now, And big girls don't cry
ציטוט השבוע בכללי: "תודה, אני אוהבת אותך!" לא ממש ציטוט, אבל חברה שלי אמרה לי את זה בזמן משבר, אז..
יציאת השבוע: ימי עבודה בצופים
ספר השבוע: "זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים"
סרט השבוע: איזה? לא היה לי זמן לסרטים טובים בגרוש...
תוכנית השבוע: מגרש ביתי
שחקן השבוע: פול ג'והנסון
שחקנית השבוע: סופיה בוש
תמונת השבוע: ממ..אין :]
תיכנונים לשבוע הבא: צפונבורי צפונבורי צפונבורי! אאאאהה!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליאני2

New member
עונה =]]

שם: ליאן
קניית השבוע: כל הספרים&חוברות לבצפר... + יומן מזה נחמד של פרה כזאת XD
ציטוט השבוע משיר: אין..
ציטוט השבוע בכללי: כם אין = X
יציאת השבוע: סרט+ קניון =]
ספר השבוע: נעלי בלט..
סרט השבוע: הארי םוטר 5. מומץ!
תוכנית השבוע: גיבורים, מחשבות פליליות..
שחקן השבוע:דניאל גריפ.... (לוידעת מה ההמשך..) נוו, ההוא שמשחק את ה"פ
שחקנית השבוע:אמ.... אין..
תמונת השבוע: גיא ברימן החתיך
תיכנונים לשבוע הבא: מחנה מזה שווה
של החברה להגנת הטבע =]

דניאל רדקליף ../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif

זה כזה ישראלי להסתבך עם שמות משפחה של אמריקאים.

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifעונה נה../images/Emo3.gif

שם:ליאור
קניית השבוע:גופייה מדהימה מזארה
איפור מאייל מקייאג'.
ציטוט השבוע משיר: "I watch the stars from my window sill The whole world is moving and I'm standing still..."
ציטוט השבוע בכללי: -
יציאת השבוע: -
ספר השבוע: -
סרט השבוע:אין כמו בבית
, חותנת בהפרעה
תוכנית השבוע:הטופ מודל הבאה וצח"מ
שחקן השבוע: -
שחקנית השבוע: -
תמונת השבוע:מ"ק
תיכנונים לשבוע הבא: וויל סי...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifסופ"ש זה טוב

שם: גלי גיל: 17 קניית השבוע: הדיסק החדש של היהודים ציטוט השבוע משיר: "לא קראים לי בינה ואני לא בונה"
ציטוט השבוע בכללי: "אבל למה????" יציאת השבוע: שומקום ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: מגרש ביתי
שחקן השבוע: ?! שחקנית השבוע: ?! תמונת השבוע:כי הייתה לו יומולדת השבוע (42)
תיכנונים לשבוע הבא: פולין!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif

(עד כמה שאפשר להנות
... אבל שמעתי מאנשים שזו חוויה.)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifי"ב..

וכמובן שאני אהנה.. נכון שזאת חוויה קשה אבל גם יהיו רגעים של כיף.. אני עוד אספר לכם חוויות כשאחזור

Dark and Twisty

New member
עונה

שם:רוני גיל:לא אומרת
קניית השבוע:אממ.. טוניקה ממנגו ציטוט השבוע משיר:לא יודעת
ציטוט השבוע בכללי:אין
יציאת השבוע:אין
ספר השבוע:הארי פוטר 7 סרט השבוע:בנעליה, הארי פוטר 5, להיות ג'יין תוכנית השבוע:מגרש ביתי, ורוניקה מארס שחקן השבוע:לא יודעת
שחקנית השבוע:קמרון דיאז, סופיה בוש תמונת השבוע:אין
אני לא במחשב שלי תיכנונים לשבוע הבא:לישון, לסיים את הארי פוטר..

mitky

New member
עונההה:]

שם: גיל: 15 קניית השבוע: אני לא סגורה על זה שקניתי משהו השבוע.. אולי כרטיס להופעה של שייגעצ? XD ציטוט השבוע משיר: אממ.. "אם הוא יילך את תבכי לך, אם את תלכי הוא ישיר לך" :] ציטוט השבוע בכללי: "תודה על הסבלנות" P: יציאת השבוע: המקום שהכי נהנתי לצאת אליו, כאילו? ת"א אני חושבת. ספר השבוע: ספר טיסה סרט השבוע: לא ראיתי >< תוכנית השבוע: מגרש ביתי ובנות גילמור שחקן השבוע: אין שחקנית השבוע: אין תמונת השבוע: תיכנונים לשבוע הבא: ים וכאלה :]

DotCom05

New member
עונה :]

שם: גיל: עוד חודש 17 קניית השבוע: שמלה מקסטרו ציטוט השבוע משיר: You can stand under my Umbrella (Ella ella eh eh eh) Under my umbrella (ella ella eh eh eh) Under my umbrella (ella ella eh eh eh) Under my umbrella (ella ella eh eh eh eh eh eh) ציטוט השבוע בכללי: "הלוו את עם הלבןן" יציאת השבוע: נסעתי לאילת עם חברים ספר השבוע: הארי פוטר סרט השבוע: כנ"ל תוכנית השבוע: מגרש ביתי! שחקן השבוע: ג'יימס לאפרטי שחקנית השבוע: סופיה בוש כמובן תמונת השבוע: אממ אין לי משו מיוחד תיכנונים לשבוע הבא: לעבוד

יאללהD:

שם:נוו מה כל שבוע נרשום?XD לידר גיל:עוד חודשיים ואממ 15 יום בערך 15 קניית השבוע:עיפרון לעיניים של JADE ושרוכים של סקאDD: ציטוט השבוע משיר:"חם לי,חם לי"XD ציטוט השבוע בכללי:אממ היה לי משו אבל שכחתי
יציאת השבוע:אממ לת"אDDDDD: ספר השבוע:ראש 1
סרט השבוע:אמא מאוהבת 2 ומר וגברת סמית' תוכנית השבוע:מגרש ביתי,איש משפחהXD שחקן השבוע:בראד פיט שחקנית השבוע:סופיה ואנג'לינה ג'ולי תמונת השבוע:אין לי): תיכנונים לשבוע הבא:אממ להמשיך לעבוד,אני חושבת שבוע טוב לכולם:)

mitky

New member
החלטת להיות מקורית

ולכתוב "יאללה" במקום "עונה" P:

למעלה