סיכום שבועי

khvh5

New member
אני מקווה ללכת.

אני לא אהיה מרוצה אם אני לא אלך שוב להלהקה!! קרן מופיעה? זה ב-14.7 נכון?

Red Daniel

New member
קרן מופיע ב-14?!

אני הולך ב-14 (כרטיסים חינם...ליהיא קנינג
). קרן תהיה שם?!

khvh5

New member
טוב שמעו!!!

אמא שלי התקשרה היום להזמין כרטיסים להופעה בשבת. ואמרו שאין מקום לא נשארו מקומות. ואז מישהו ביטל ויש זוג כרטיסים לשורה 20 שהאולם זה עד 25 שורות..

זו לא הופעה אחרונה

יש הופעות נוספות ה16 ו17 לספטמבר אין עדיין תאריך להצגה אחרונה. ההצגה בשבת היא הצגה אחרונה לקיץ. אני בכל מקרה גם מגיעה בשבת ללהקה

נעה 124

New member
יופי../images/Emo70.gif

אולי אני אצליח לשכנע את ההורים שלי ללכת כמתנה ליומולדת (13.9), כי ככה הם לא מסכימים

Roger man

New member
שלי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?רוצה בנות השוודי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:פגישה עם חברה שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-שרק 3 מאכל השבוע שלכם?סלט ארומה בילוי השבוע שלכם?להיות עם חברה שלי בארומה סקופ השבוע שלכם?אני אכלתי סלט פאדיחת השבוע שלכם?אין ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לפגוש את חברה שלי

../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif נמ.. :)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לרוץ לרוץ
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? 'סיבה לעזוב'-יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עברתי את השלב הראשון במיונים לחיל המודיעין.. יאי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "שרק3" ו"מדוזות".. סרטים מדהימים
וגם הדיסק של יוני בלוך.. "הרגלים רעים"..
הגמר של פרוייקט מסלול..
מאכל השבוע שלכם? דופלו
בילוי השבוע שלכם? קולנוע סקופ השבוע שלכם? מתמתמטיקה זה מגעיל
פאדיחת השבוע שלכם? אין ציטוט השבוע שלכם? חברה שלי שלחה לי סמס - "אבל למה חמדתי? כדאי לך לבוא, גם שמעון יהיה שם..." (והיא דיברה על שמעון השכן
) .. ואז כל ההתכתבות שלנו הפכה לציטוטים משירים של קרן..
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מתמטיקה
תעזרו לי להשמיד את זה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ראיון אישי בצבא, למודיעין, פוגשת חברים בעזריאלי, סיור ליד ושם עם המשלחת לפולין..
(אין שאלות בונוס היום, אין כוח) שירי
חוצפה
רק בשביל זה אני עונה על כל השאלון
חח טוב, אסלח לך הפעם
אבל זה חד פעמי, כן?
לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. לתת לעצמי כדור בראש , ואולי אני אתחיל להבין מתמטיקה..
סופ"ש נעים. גם לך

khvh5

New member
השבוע שלי...

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? זה נקרא אגדת דשא בביצוע של קרן? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אם הוא ילך-הראל סקעת תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמא שלי שלקחה אותי להצגה "נודניק" עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לכו לראות את ההצגה "נודניק" הגה קורעת מצחוק. מאכל השבוע שלכם? בייגלה של "הבימה" בילוי השבוע שלכם? ההצגה נודניק סקופ השבוע שלכם? יש לי אינטרנט מפגר!! כל השבוע כמעט לא התחברתי בגללו. פאדיחת השבוע שלכם? --- ציטוט השבוע שלכם? " ברצינות נתפסה לי הרגל" [לדב נבון נתפס השריר באמצע ההצגה] דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: האינטרנטטטטטט!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ... (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. לכולם
סופ"ש נעים.

eden83

New member
עונה....

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא שעמתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? כנ"ל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא יה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-איה פלוטו
מאכל השבוע שלכם? תירס בשימורים וממולאים בילוי השבוע שלכם? הייתי בקורס אזזז.... סקופ השבוע שלכם? נינט כבר לא מאמי פאדיחת השבוע שלכם? היתה אחת שאני לא אספר ציטוט השבוע שלכם? "פלוטו הוא כלבלב מקיבוץ מגידו יש לא הכל מרק ועצם אבל בעצ נמאס לו לשבת כך סתם לבדו קרע את החבל נבח הב הב.... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: השכמה של כל יום בקורב בחמש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני נוסע לאילת (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. לכל מי שנוסע לאילת!! חחחח סופ"ש נעים.

Nimrod121

New member
מסכם.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רכבת באירופה. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? כל השירים של אבריל לאבין. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שום דבר. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נגיד ש"כוכב נולד 5". מאכל השבוע שלכם? מסעדה. בילוי השבוע שלכם? בעיקר בריכה ושאר בילויים קטנים. סקופ השבוע שלכם? שלא כל שבוע יש סקופ חדש. פאדיחת השבוע שלכם? היו הרבה, אחסוך מכם. ציטוט השבוע שלכם? אין. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שום דבר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום דבר. (אין שאלות בונוס היום, אין כוח). זה בסדר גם אני ממש מתעצל לענות על השאלון הזה אך עונה עליו בכל זאת. אני די יבש, אפשר לומר. לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים.
ארצה לתת כדור לכל חברי הפורום הנפלאים. סופ"ש נעים

Red Daniel

New member
../images/Emo207.gif-אני וכל הנצלשים האלה...../images/Emo13.gif

סתם רציתי להשוויץ... מקום 2 בתחרות ביכורי יצירה, זה תחרות שעוסקת באומנות, (שירה,פסיול,צילום סיפורת וכו') ומשתתפים בה כל העל יסודיים ברמת גן. המקום ה-2 בקטגוריה בינו לבינה. אני כיתה ט', והתחרו כיתות ט'-י"ב (תיכונים בר"ג). אתם תראו, קרן עוד תשיר שירים שלי

למעלה