סיכום שבועי

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"שלג"
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?לא שמעתי משהו מלבד קרן השבועXD אה, אני יודעת בעצם, Heavy boots של cold war kids תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:X משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:העונה ה-3 של The L word הסדרה בערך הכי גאונית ביקום. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"רומן אמריקאי" של יהונתן גפן [בטח כבר אמרתי, אבל חפיף, ספר מעולה] מאכל השבוע שלכם?קרטון [פריכיות] בילוי השבוע שלכם?סתם חברים
סקופ השבוע שלכם?לא משהו שיעניין אתכם
פאדיחת השבוע שלכם?X ציטוט השבוע שלכם?"דולפינים!! דולפינים!!" [נאמר מתוך שינהXD] דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:----אני אשמור את זה לעצמי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של קרן
[זה קצת יותר משבוע אבל אתם תסלחו לי...] (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לא נסלח ולא נשכח. אני נותנת
לתמר סתם כי היא חביבה ביותר
[תמר יושע] סופ"ש נעים.

ליאל44

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? ''זאת שבמקומי'' שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? ''שווים'' רן דנקר ו''שלום לאמונות'' תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: לא בא לי משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: השיר של קרן.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הנפילים של יס מאכל השבוע שלכם? בורקס עם בשר.. בילוי השבוע שלכם? בבית שמיעה מוזיקה.. סקופ השבוע שלכם? אין... פאדיחת השבוע שלכם? אין.. ציטוט השבוע שלכם? ''שבוע שבו הכול כפלי'' דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מחשב.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של קרן כרטיסים..

למעלה