סיכום שבועי

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo223.gifהשבוע שלי...

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?על שפת הכינרת שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?מממ.... לא יודעת... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:למדתי איך לעקף סוסים וזה דבקה די קל.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לקנות פלאפון יפיפה ,מקסים חדש
מאכל השבוע שלכם?קוסקוס בילוי השבוע שלכם?ראיתי שרק 3,אם זה לא היה בשבוע שעבר... סקופ השבוע שלכם?תיזהרו מהשמש היא שורפת
פאדיחת השבוע שלכם?בטוח היתה כזו אבל לא עולה לי לראש משהו... ציטוט השבוע שלכם?לא יודעת... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:השיעור רכיבה שהיה אחד הגרועים שלי מאז שאני התחלתי לרכב(4 שנות רכיבה). משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:להשמשיך להתנדב(בחווה שאני רוכבת בא יש קיטנה ואני מתנדבת שם ועוזרת זה דיי כיף כי אני לומדת דברים חדשים...) (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים.:
ללללל...... כולםםםם
סופ"ש נעים.

"אתה, שבאת אליי חלק ועם הזמן חיספסת עורך...."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול, רכבת באירופה, איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? another day של איימי דיאמונד תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הבריכה במרידיאן חיפה... הייתי עם 2 חברים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של אמיר פיי גוטמן - אהבתי מאכל השבוע שלכם? פסטה בילוי השבוע שלכם? הבריכה במרידיאן והמסיבת יומולדת שאני עושה אצלי היום סקופ השבוע שלכם? אם יושבים הרבה זמן בשמש נשרפים וזה ממש כואב אחרי זה פאדיחת השבוע שלכם? אין..., בגלל שנשרפתי ביום שני לא יצאתי מהבית כל השבוע ציטוט השבוע שלכם? בכותרת דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: זה שנשרפתי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין כרגע תוכניות מיוחדות (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. למילקה.... שיהיה לה במה לשחק כשקרן לא בבית סופ"ש נעים.

yurirollzzz

New member
חזרתי../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"אם אלה החיים.." שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?ממ.. כל השירים של אביב גפן ששמעתי השבוע.. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:היום שקנו לי קרוקס עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט הסודות שראיתי שבוע שעבר, וכמעט שבכיתי.. מאכל השבוע שלכם?הקפה של ארומה.. בילוי השבוע שלכם?ממ.. כמעט שלא יצאתי כי אני תקועה בעבודה כל הזמן.. אבל היום הייתי באוזן השלישית וזה מקום ממש מגניב סקופ השבוע שלכם?יעל בר זוהר באמת בהריון..(?!) פאדיחת השבוע שלכם?המון פאדיחות..(אני ממלצרת אז תבינו לבד..) ציטוט השבוע שלכם?"החנות שלך פתוחה." לא סגרנו היום מוקדם, וזה לא חנות זה בית מרחקת.." ואז היה עוד משהוא מצחיק ששחכתי, אבל זה מתוך הסרט "הסודות".. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משמרות בוקר שצריך לקום בשש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יום שישי ה-13 (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת למי שאתם רוצים
, מאיזו סיבה שאתם רוצים. ממ.. לכל הפורום המקסים הזה שאני ממש שמחה לחזור אליו אחרי גיחה כל כך ארוכה

עונה../images/Emo127.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא שמעתי כמעט מוזיקה השבוע, אבל מבול זה השעון המעורר שלי..חחח. אז מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?שירה-מירי מסיקה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:זאת שהייתי מיס דייזי עבורה כפרעלייך
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של ננסי... משהו של הלימודים שלי מאכל השבוע שלכם?אבטיח בילוי השבוע שלכם?כל רגע בחיים הוא בילוי סקופ השבוע שלכם?רשמתי השבוע מישהו מהעבודה שלי לפורום של לנדמרק ציטוט השבוע שלכם? כשאני בך נשרפת, גם האש היא מלטפת דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני הולכת בשבוע הבא לסייע באיזה תפקיד שתמיד פחדתי ממנו פחד מוות
, אז יש לי שבוע זמן לפחד ולהתרגש מזה...ואני הכי מחכה לזה בעולם
סופ"ש נעים
.

OpenYourEyes

New member
והשבוע שלי.......................

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פז'ו 92 (אני חורשת עליו
) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? If I Thought You'd Ever Change Your Mind- Agnetha Fltskog ראיתי את אלינור במסנג'ר והיה כתוב שהיא שומעת את זה אז שלחתי לה הודעה היסטרית שתשלח לי את השיר
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: השבוע היה שבוע די קשה בשבילי ושום דבר לא ממש יכל "לעשות" לי אותו, אבל אני שוב מודה לחבר שלי ששבוע שלישי ברציפות שהוא מקשיב לי ולבכי שלי בסבלנות ומנסה לתמוך. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- nope מאכל השבוע שלכם? לא יודעת... אולי שניצלים של סבתא? בילוי השבוע שלכם? בית קפה עם חברים. מרגש?
סקופ השבוע שלכם? גיליתי את זה רק לפני כמה ימים כי אני האחרונה שמספרים לה משהו בבית הזה חחחח- מסתבר שלפני כמה חודשים אחותי שלחה תמונות שלה לסכנות הדוגמניות פורד מודל'ס בארה"ב והם הזמינו אותה לאודישנים בסן פרנסיסקו
היא כמובן החליטה שלא להגיע לאודישנים
פאדיחת השבוע שלכם? פתחתי בלוג
תחת ניק אחר חחחחחח) ציטוט השבוע שלכם? "ורד, אני אוהבת את הזיפים שעל פנייך, את החופש בעינייך"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הממ... על כל השבוע הזה? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חדשות טובות... הלוואי... (אין שאלות בונוס היום, אין כוח)- נו כשאין כוח אז אין כוח
שבוע הבא מקווה! לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים.
תמר, תחשבי מהר!!! *זורקת ת'כדור* אופס... *הכדור פוגע בראש של תמר והיא עצבנית למדי* סורי. סופ"ש נעים.

עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?זרעי קיץ שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?ארול בביצוע של אריק ברמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מיקי ורשאי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-להפגש עם פזית( חברה) סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יש מבצעים בקסטרו ורנואר ואני אישית מתה על הבגדים בפול אנד בר
מאכל השבוע שלכם?שייק עם סלט בארקפה
ושתיתי מס' ימים שייקים טעימים ממקום שנקרא סחוט בילוי השבוע שלכם?הופעה של מירי סקופ השבוע שלכם?מיקי אמר שאני תמיד צודקת
פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם?"עדי תמיד צודקת"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לשמוע שמיקי מפחד ממני, כמה שזה לא נכון, זה עדיין מעצבן
ושהצינון יעבור
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של אריק וללכת מחר ויום שני לכיכר רבין (אין שאלות בונוס היום, אין כוח)להפגש עם חברה ללכת לסרט
לסיום אתם מוזמנים לתת למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. סופ"ש נעים לדניאל. אולי כך האכזבה שלא נפגש עם מירי אתמול תדעך

I מ י ר ב I

New member
עכשיו תורי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?מה עוד ביקשת-אריק ברמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
תמונה שרינת אחותי צילמה היום בספארי,זה יוסי הפיל שנמצא עכשיו בבידוד מכיון שהוא הרג פילה(בטח שמעתם על הסיפור) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעה של מירי אתמול בבית הכחול.כמעט ולא הלכתי אבל אני שמחה שבסוף כן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-האלופה."מילקי"=ניקי ומילי מאכל השבוע שלכם?בורקס גבינה בילוי השבוע שלכם?ההופעה של מירי בבית הכחול.המשוררת ק.פלס
סקופ השבוע שלכם?לא היה משהו כזה פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה ציטוט השבוע שלכם? חיוך עושה קסמים דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:היה שבוע נהדר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני הולכת להופעה של אריק ב 11.7 בזאפה (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים.לכל הפרום הזה.אתם באמת נפלאים
סופ"ש נעים.

groovachick

New member
כמה זמן לא הייתי פה..../images/Emo2.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? האמת שלא יצא לי הרבה לשמוע קרן השבוע..ובכל זאת 'איתי' ו'זאת שבמקומי'..
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לראות את האור- אפרת גוש, היא לא תשוב- אתניקס [השיר המושמע ביותר בפלייליסט קורס מד"צים 2007
]
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: האנשים שהכרתי במד"צים ושהיו איתי שם:]
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא משהו מיוחד..
מאכל השבוע שלכם? ארוחת צהריים בבית אחרי 10 ימים של רעב
בילוי השבוע שלכם? מד"צים, בלי שום ספק..
סקופ השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סופרלנד
(אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. סופ"ש נעים.

shir828

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה! התגעגעתי...

וואי כמה אנשים שאני מכירה היו בקורס|: אני אתחקר אותך במסנג'ר><

למעלה