סיכום שבועי

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. סופ"ש נעים.

Red Daniel

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?אביתר-ככה זה נראה לי יהיה כל הזמן
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? בנות-מירי מסיקה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:כאן הייתה אמורה להיות תמונה שלי ושל מירי, אבל...תמונה שצילמתי כמה שעות לפני ההופעה, כשטיילתי בטיילת. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הזכייה שלי בסינגל בפורום רוני! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=101484717 עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"לשבת מול הים ולא לדאוג"-אתמול עשיתי את זה וזה ממש כיף
מאכל השבוע שלכם? קרפ צרפתי בילוי השבוע שלכם? הופעה סקופ השבוע שלכם? השמש שוקעת בכל סוף יום.
פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה ציטוט השבוע שלכם? !!!Oh, Stifler's mom דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: המבחן סוף שנה באוניברסיטה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הפגישה עם רוני בטאוור רקורדס בגבעתיים. לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם
-למי שרוצה. סופ"ש נעים.

Koala Girl

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? זאת שבמקומי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? בטרפליי-מריה קארי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: העובדה שאני משתחררת עוד שבועיים... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האיש שראה הכל-רוקפור(למרות שזה ממש ישן אבל רק השבוע קניתי
) מאכל השבוע שלכם? פשטידת גבינה בילוי השבוע שלכם? אמממ...מה עשיתי? וואי הייתי אתמול ביום פתוח ללימודים שאני רוצה,וזה השכיח ממני את שאר השבוע
סקופ השבוע שלכם? -- פאדיחת השבוע שלכם? -- ציטוט השבוע שלכם? "בן אדם שאוהב את עצמו זה בן אדם שאוהבים אותו - אבל אני לא אוהבת אנשים כאלה" ראיתי (שוב) את איזה מן שוטרת2
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כל מיני דברים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיגמר מהר

ady18

Well-known member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?מה שקרן שרה בערב לזכרו של מאיר אריאל ובקרקס הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?תמונה חוזר בחזרה שוב תודה קרוסלה הכי יפה והמתוקות האחרונות תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?חומוס בילוי השבוע שלכם?הופעה סקופ השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? נעזוב ציטוט השבוע שלכם? נעזוב דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: נעזוב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:באולינג (אין שאלות בונוס היום, אין כוח) לסיום אתם מוזמנים לתת למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. מירב על הסבלנות הענקית והמתיכה האין סופית בשבוע הזה אז שוב תודה ענקית סופ"ש נעים.

shir828

New member
"זוכר את נובמבר? עננים עננים בעיניייי.."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "מבול", "רצה הביתה", "אם אלה החיים" ששמעתי בלילה
ו"איתי" ששמעתי אתמול בלילה.. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "ככלות הכל והתמונה"- אנשי השנה. "עכשיו אתה חוזר בחזרה" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני הכנתי. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחותי. שתיהן בעצם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום. מאכל השבוע שלכם? גלידת שוקולד עם פיצפוצי שוקולד. זה הדבר שאני יכולה לאכול>< בילוי השבוע שלכם? יצאתי מהבית ביום ראשון בבוקר לבריכה, בשאר הימים מרחתי את אחותי אלוורה וקרמים למיניהם
, וביום חמישי הלכתי לחלוקת תעודות של אחותי. סקופ השבוע שלכם? ריבועים זה כואב>< פאדיחת השבוע שלכם? אולי מה שרשמתי לתמר אתמול במסנג'ר?
לא מגלה! ציטוט השבוע שלכם? ... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ריבועים וזה שאני קמה מאוחר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מסיבת סיום של אחותי
(אין שאלות בונוס היום, אין כוח)
O: לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים. לשירי, מביאה אותו בראש, מה זה שאין בונוס?!O: סופ"ש נעים.

Red Daniel

New member
חוץ מגלידת שוקולד עם פצפוצי שוקולד

את לא יכולה לאכול כלום?

shir828

New member
אני יכולה.. חביתה, ארטיק (ללקק עד שיגמר),

אייס קפה מהאלונית|רר| ו.. שוקו. ואם באלי להמיס שוקולד בפה..
כל מיני דברים כאלה.

shir828

New member
נזכרתי בציטוט...

מהאלופה- "מילי, ניקי, ניקי, מילי... מילקי! טוב, מילקי תהנו לכן אני זז"
זה היה משהו מוזר..

טל 2007

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? כל השירים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא יודעת יש הרבה... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: -- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- My December האלבום החדש של קלי קלארקסון מאכל השבוע שלכם? גלידה בילוי השבוע שלכם? עזריאלי סקופ השבוע שלכם? אין פאדיחת השבוע שלכם? למזלי אין ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifעונה. אחרי מליון שנה.../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? כ"כ על שפת הכנרת.
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Complicated- אבריל לאבין. Take Me Away- אבריל לאבין. He Wasn't- אבריל לאבין. Don't Tell Me- אבריל לאבין. How Does It Feel- אבריל לאבין. Girlfriend Remix- אבריל לאבין. [הוו.. כמה אבריל.
] Shine- הילארי דאף. Beat Of My Heart- הילארי דאף. Lucky- בריטני ספירס. Born To Make You Happy- בריטני ספירס. דנה עדיני- הסודות. דיימודז'- שיהיה לי את הכוח.
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אבריל לאבין.
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: רוני- הופעה בפ"ת, היה ממש כיף. :)
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק- הראל סקעת.
מאכל השבוע שלכם? Solero- Shots.
בילוי השבוע שלכם? הופעה של רוני בפ"ת. ללמד את אח שלי כדורעף. XD לשמור על האח הקטן ועל הדרך להשיג כמה מרשרשים.
סקופ השבוע שלכם? ה-DVD החדש של רוני יצא.
פאדיחת השבוע שלכם? ממ.. לא הייתה.
נדמה לי.
ציטוט השבוע שלכם? -
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לקום בבוקר.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חתימות של רוני בכפ"ס וראשל"צ. [?]
לסיום אתם מוזמנים לתת
למי שאתם רוצים, מאיזו סיבה שאתם רוצים.
אמנם כדול אני לא אתן, אל אני מוכנה לתת כדור אחר לשיר, נגד כאש שיניים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

BRANGELINA

New member
../images/Emo150.gifעונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?מבול.אביתר,אם אלה חיים.
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?שתקתי-טל ליהיא. עכשיו את חוזר בחזרה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:כל השבוע "עבדתי" בלראות הופעות של מרכז מחול רעים בחולון ועכשיו יש לי 300 שקל..חחח..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אתמול קניתי אריזה גדולה של כדורונים(אחד אחד)וקיבלתי עם זה שרוכים מגניבים לנעליים על גולגולות!!!
מאכל השבוע שלכם?כדורונים
בילוי השבוע שלכם?הופעה של איה כורם בטעות..!!!אתמל הייתי בכנס ארצי של משצ"ים(חניכים שלי סיימו קורס והפכו להיות משצ"ים) אז בסוף הטקס כולם באו ללכת ופתאום הקריין(הוא היה משוגע)אמר חכו!עוד לא סיימנו יש הופעה של הזמרת איה כורם...ואני כזה : מה קשור איה כורם למשצ"ים?(מדריכי של"ח צעירים)
סקופ השבוע שלכם?בלט זה ריקוד מטומטם!!!!!!
פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה!!!!!
ציטוט השבוע שלכם? שלום-אמרתי יותר מדי פעמים שלו השבוע...העבודה דפקה לי את המוח....
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:כלום!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:עוד 11 ימים אני טסה!!!!(היה אמור להיות טורקיה אבל השתנה לבלגיה הולנד וצרפת..!!) (
אין שאלות בונוס היום, אין כוח)מה?!?!?!?!?!??!!!?!
לסיום אתם מוזמנים לתת למי שאתם רוצים,
מאיזו סיבה שאתם רוצים. אני אתן
לטל ליהיא ואאחל לה בהצלחה עם הסינגל החדש!!!!! וגם
לקרן כדי להנעים את הקיץ שלה!! סופ"ש נעים.

BRANGELINA

New member
אחרי מה שראיתי

עם הילדות הקטנות הריקוד שלהן היה טיפשי...לדעתי...כל אחד חושב אחרת...

eden83

New member
היית בטקס סיום??

לא שמעתי את איה כורם לא נורא....

למעלה