סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo95.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

כפרעליך אורנית../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד. משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שאני מידה M בגריפ.ואני שונאת למדוד מכנסיים כשאני מגלה שעליתי במידה. מה הבעיה להשאר S? סעמק.
שיר שלא הפסקת לשמוע: אין משהו מיוחד. אבל פתאום הציפה אותי נוסטלגיה של הבקסטריט בויז. ואני שומעת אותם מלא. התחדשות השבוע: רציתי מכנס מגריפ. אבל מרוב שהיתי בעצבם/דכאון/תסכול לא קניתי. תוכנית השבוע: ללמוד ממש רציני לפסיכומטרי-יאללה שבוע אחרון חייבים לתת פוש
סרט השבוע: ראיתי כמה האמת..הכי אהבתי מעודדות צמודות 3 ספר השבוע: לא יוצא לי לקרוא לצערי מאכל השבוע: גפילטע
אני מתה על גפילטע שאמא/סבתא מכינות
יציאת השבוע: לא משוה מיוחד. היום אולי צ'ס או סורס או משו אחר. מוקדם מדיי להחליט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מקוה שהוא יצא סופש
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: קמתי בבוקר ואמרתי לאמא שאני ממש שמחה שחמישי היום [כי אני אוהבת לצאת בימי חמישי] והיא אמרה ששישי. אני באמת היתי בשוק מזה חצי יום. אני מרגישה כאילו נעלם לי יום מהשבוע. אתן לא מבינות באיזה שוק היתי. אפילו התווכחתי איתי
תמונת השבוע: קוראים לה טובי והיא היתה איתי בתגלית. וסתם יש לה יומולדת היום אז באלי לשים תמונה איתה
התוכניות שלי לשבוע הבא: פסיכומטרי בעיקר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה סבבה

Lost Lullaby

New member
כותרת

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי אומרת שלשוש הפתעה אבל משעמם לי בבית~! אז זה שכל הסגל ירד איתנו לפקלים
משהו רע שקרה לך השבוע: נמ שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה חדשים של דארן שאני מרשה לעצמי לשמוע:$ וזה גם אל כל השבוע אלא רק בדרך לבסיס וחזרה ועכשיו בבית
התחדשות השבוע: מדים צרים להלה תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: סנדוויץ' חלומי של ארומה. יאמ יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסגור כיפור?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: האמת רציתי לשים אחרת אבל היא לא ראויה;[ התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא צבא צבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

aYaLoLy

New member
את יודעת איך מכניסים שני חורים לחור אחד??../images/Emo71.gif

שהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול\היום בבוקר. משהו רע שקרה לך השבוע: טרטורים אינסוף, קשיים קלים בהסתגלות לבסיס ו.. אופס קצת דפקתי את מה שיכל להתפתח באיזה רגע של אופוריה היום.ף שיר שלא הפסקת לשמוע: גשם חזק של מוניקה התחדשות השבוע: כומתה שחורה, סיכה ותגית! אני כבר לא כלב בלי מספר! תוכנית השבוע: רוזוול! רוזוול! רוזוול!!!!!!! סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: קראתי שוב את מלך החומוס ומלכת האמבטיה והיה לי מצחיק מאכל השבוע: אפרופו עם קוטג' ב6 בבבוקר יציאת השבוע: אתמול ושלשום לסאבליים. פארק הירקון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להשתלב לגמרי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כוסאומו ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "למה? כי הוא גבררררררררררררררררררררררר!" תמונת השבוע: תראו את היפה והמקסימה שלי שראיתי אתמול אחרי כמעט חודש!!! אני אוהבת אותה הכי בעולם! התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אתמול היה הערב הכי מאושר בחיים שלי

מיאו, ../images/Emo42.gif

כל פעם שאני רואה תמונה שלך אני נזכרת שאת נורא-נורא מוכרת לי (או לפחות נורא מזכירה לי מישהי שאני מכירה), אבל אני לא מצליחה להזכר מי זאת. בכל מקרה, את יפה :) הא כן, רוזוול לשלטון D:

aYaLoLy

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

זה לאו דווקא רוזוול.. זה מקס
ועוד עם השיער הארוך הזה?? חשבתי שאני עומדת לטבוע בריר של עצמי!

יעו!@$@?$?!

מאיפה הכותרת כולם מדברים על איזה מערכון ורק אני לא מבינה על מה מדובר:[ יש גם איזה קטע עם קניון מלחה-לא? [או שיצאתי עמה. או שמישהו יבין על מה אני מדברת]

../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יואו. אני מתה פה :[ נשמה של אגזוז. זה אחד המצחיקים יש לי דמעות :[

aYaLoLy

New member
מה נשמה של אגזוז, ../images/Emo71.gif

נשמה של ברבור בר אתיופי

coolit

New member
חח מה איתכן, זה הרבה יותר מצחיק!

זה! ועוד שהיא צורחת בסוף חח

זה לא מערכון

זה איזה אחד דפוק שמשרת בקרייה התקשר לחבר שלו בבסיס והסתלבט על החיילות של חבר שלי זה אחד הקטעים הכי מצחיקים ששמעתי

SNoopY 26

New member
זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי ../images/Emo6.gif

זה ישן אבל לא? כי אני מכירה את זה

moruush

New member
../images/Emo90.gif"בואי נעזוב כי מחשיך עוד מאט.."

משהו טוב שקרה לך השבוע:הסמבוסק, השיעורים בסטודיו ביום שני, שלישי בלילה
, אתמול בלילה
, השיעור היפהופ עם יוני,היום עם החברות והחופש.
משהו רע שקרה לך השבוע: הסוף של שיעור קלאסי ביום שני >< . שיר שלא הפסקת לשמוע: "think" והחדש של מאיה רוטמן. התחדשות השבוע: שרשרת עדינה ממגנוליה. תוכנית השבוע: סוויט ואלי
, פאמילי גאיי
סרט השבוע:מעודדות צמודות 3, [חרוש חרוש] ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:שלישי בערב ואתמול בערב ;] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יוני
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "איך אפשר שהוא יגיד לך שהוא אוהב אותך ולא לעשות קפיצת ראש לתוך הפה שלו?!" ו-"יוניייייייי " תמונת השבוע: אני ורונץ', אה כן, מצטערת שאני מכוערת >< - חשיפה ראשונה
התוכניות שלי לשבוע הבא: שיגרה, וביום שלישי לעלות לקבר שלה. ;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כ"כ כייף.

little shorty

New member
אני לא יודעת להקטין תמונות.

משהו טוב שקרה לך השבוע: החג וימי החופש, על האש, המסיבה של אתמול וכל מיני דברים קטנים. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מפגר עם החבר אתמול, לא הייתי כמעט עם החברות והמשפחה וכולם עסוקים כאלה לא יודעת. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא משהו מיוחד התחדשות השבוע: שרשרת ועגילים חדשים, ג'ינס ודגמח, בושם מסריח שקיבלתי מתנה חחחח, ועוד כל מיני פרחים וכאלה. תוכנית השבוע: ערוץ האוכל כל היום. למות. סרט השבוע: מעודדות צמודות 2 ספר השבוע: בחורים טובים - שרה אנג'ל מאכל השבוע: הדג של סבתא של החבר ותפוח בדבש יציאת השבוע: המסיבה של אתמול! והערב חג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת של חברה שלי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החברות ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בואי נעשה ילדים"
תמונת השבוע: אין לי חדשות... איזה עין אש יצאה לי התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד כמה שיותר כי החודש מלא בחגים, יומולדת של חברה - ספא ומסעדה, כיפור לצערי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חגיגי במיוחד :)

למעלה