היא בטח רוצה להגיע ל1656 :-P
S Super Alonit New member 21/4/07 #83 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifתודיעו לי כשאני אגיע ל-1656 ואני אפסיק לכתוב עד העידכון השבועי. יהיה מגניב.
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifתודיעו לי כשאני אגיע ל-1656 ואני אפסיק לכתוב עד העידכון השבועי. יהיה מגניב.
א אטומיק בייגל New member 20/4/07 #67 ממתי מספר ההודעות? כלומר בחודש האחרון נגיד או ממתי שהפורום נפתח?
S Super Alonit New member 21/4/07 #79 מה?!../images/Emo2.gif אמרת לי שזה ממתי שהפורום נפתח! דאמ, אני לא עד כדי כך משועממת...
S Super Alonit New member 21/4/07 #86 זה ממתי שהפורום נפתח. אני אומרת לך, אין מצב שעשיתי 1000 הודעות בחודש(!)
I Itay Simons New member 21/4/07 #87 אמממ אני אגיד לך למה אני יודע את זה../images/Emo62.gif כי לאחרונה ראיתי ש"נעלמו" לי הודעות- ז"א שהמספר הודעות שלי כמעט ולא עולה...וזה למה? כי כל יום נמחקות מהספירה הודעות של יום אחר שהיה לפני חודש. קאפיש?
אמממ אני אגיד לך למה אני יודע את זה../images/Emo62.gif כי לאחרונה ראיתי ש"נעלמו" לי הודעות- ז"א שהמספר הודעות שלי כמעט ולא עולה...וזה למה? כי כל יום נמחקות מהספירה הודעות של יום אחר שהיה לפני חודש. קאפיש?
S Super Alonit New member 21/4/07 #89 ב... באמת? אז אולי הבעיה רק אצלך...../images/Emo12.gif כי אצלי הן עולות ועולות ו... עולות עוד קצת:X לא נראה לי שהן נמחקות מהמלאי או משהו... זה לא הגיוני לפי הכמות.
ב... באמת? אז אולי הבעיה רק אצלך...../images/Emo12.gif כי אצלי הן עולות ועולות ו... עולות עוד קצת:X לא נראה לי שהן נמחקות מהמלאי או משהו... זה לא הגיוני לפי הכמות.
L Liquid Dreams New member 22/4/07 #95 אלונהXD נו באמת, תשלימי עם זה כבר זה דווקא מאוד הגיוני כשעל כל הודעה שגורמת לשפתיים שלך להתעקל מעט את מגיבה ב"את כזאת קוקיייי " ועם החפירות על הקשת הוורודה
אלונהXD נו באמת, תשלימי עם זה כבר זה דווקא מאוד הגיוני כשעל כל הודעה שגורמת לשפתיים שלך להתעקל מעט את מגיבה ב"את כזאת קוקיייי " ועם החפירות על הקשת הוורודה
א אלאנקה New member 22/4/07 #91 את ממעיטה בערכך../images/Emo3.gif יש לך לימודים, חיים(?), ואת מצליחה עוד להיות המציפנית של הפורום