סיכום שבועי

TheImpactBoy

New member
סיכום שבועי../images/Emo88.gif

עוד חודש חבר'ה, ואנחנו מקבלים סינגל חדש דנדש! (שיקרא EVA). ________________________ למי יש פה MySpace? לי יש. ________________________ הכנסתי לקישורים אתר מעריצים של נייטוויש עם פלייבקים איכותיים מאוד. כנסו לבדוק. _______________________ מי שהיה בר מזל, זכה לצפות בי עושה צחוק מעצמי כאשר השתכרתי (קלות) בשיחת הצ'אט האחרון. _______________________ הפורומים המועדפים על חברי הפורום: פאוור מטאל וויט`ין טמפטיישן אוונסנס כלי נגינה ונגנים אופנה אלטרנטיבית _______________________ 15 המציפנים של הפורום: (106) סער טובי (108) Liquid Dreams (161) ש נ י1 (182) The legendary DuDe (195) אלאנקה (200) danduuu (204) פונצית גירל האמיתית (204) LadySilkworm (215) blacknwhite (266) אטומיק בייגל (291) dralan (386) BrowN EyeD GirL1 (497) Itay Simons (533) The Cat Woman (1044) Super Alonit
וואי את מגזימנית. ___________________________________ ולסיכום, קבלו את תמונת השבוע, הגדילו להבין את כולה במילואה. סופ"ש נעים, אביעד.

Super Alonit

New member
אני מסכימה.

בטח בגלל שאתה עדיין שיכור התבלבלת בין המיקומים שלי ושל איתי

Itay Simons

New member
הידעת ../images/Emo62.gif

את כה משועממת שאת מסתכלת במה שקרה בפורום לפני 3 חודשים!
(
)

Super Alonit

New member
לא נכון! הפלילו אותי!../images/Emo7.gif

בטח איתי הזה, עכשיו בגלל שהוא מנהל, שינה את המיקומים שלי ושלו והפליל אותי כדי שיחשבו שאני איזו מציפה אחת... שקר וכזב! אתה עוד תשלם על זה, בן בליעל!
האאאא עוד חודש
איזה התרגשות! ~מקפצת בשמחה ברחבי החדר. בעצם, נו, לא. אין לי כוח לזוז אחרי היום רצוף המת' הזה
~

The Cat Woman

New member
../images/Emo3.gif סוד כמוס לפרה ולסוס

(עכשיו כל הפורום לא יבין בכלל על מה אנחנו מדברים ויהיו צחוקים
)

Itay Simons

New member
נראה לי

שאין טעם להמשיך להגיב להודעות שלו. אני חושב שהאגו שלו כ"כ נפגע שהוא לא יכתוב כאן יותר
סתם, סער- כפרעליך

Super Alonit

New member
זה בטח בגלל כל הליקוקים שלך לענבר

בזמן האחרון. הרבה תגובות קוצ'י מוצ'י שכאלו...

למעלה