סיכום שבועי

idanshaf2

New member
שבוע טוב!!!

טוב אז זה היה השבוע הראשון שלי בדירה בחיפה... עשיתי השבוע קורס מכין בכימיה שהיה סבבה והכניס אותי למוד של לימודים... הכרתי אנשים חדשים והכל היה טוב ויפה עד ש...... מישהו אי שם החליט שבא לו לשבות!!!! מה שביתה עכשיו??? תנו להתחיל שנה א' כמו בני אדם.... ביאס אותי לגמרי....

elena20

New member
הסיכום שלי

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? לחוץ ומעייף. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? הכרתי את הילדה שתהיה החניכה שלי למשך השנה הזו, גם הספקתי כבר לדבר עם אימא שלה, וכבר ממש מחכה לשבוע הבא להתחיל את המפגשים. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? עזבתי את העבודה
, המנהלת לא הסכימה שאעבוד רק 3 משמרות בשבוע בגלל הלימודים, אבל בכל מקרה נפרדנו בצורה יפה, ומקווה שבחופש אחזור לשם. על איזה יום הייתם מוותרים? אתמול
, קמתי ב6 וחצי על מנת להפסיק להיות במפגש עם החניכה בבי"ס ב8, אחרי זה ישר נסעתי ללימודים ומשם ישר לעבודה, חזרתי הביתה רק ב10. מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? ממש עוד מעט מגיע הבן זוג החמוד שלי, אז בעיקר להיות איתו
, וללמוד קצת

anatotel

New member
שלומות!

השבוע היה די לחוץ, אחרי שדחיתי את כל עניין המעבר למעונות עד הרגע האחרון בהחלט הייתי עסוקה כל תחילת השבוע ברכישות אחרונות של דברים לדירה וסידורים דומים. הדבר הכי טוב? המממ... ארגנתי פחות או יותר את החדר במעונות, הסתובבתי בהר הצופים ולא הלכתי לאיבוד בכל הפעמים, ימי ההכרות היו נחמדים... כן... פחות טוב? הייתי די עייפה כל השבוע, ובכלל, בשבועות האחרונים אני לא ישנה יותר מדי... וגם לא ממש נהנתי מחילופי מזג האוויר הקיצוניים של ירושלים, קר בבוקר, חם בצהריים ושוב ממש קר בערב/לילה, איך אפשר להתלבש כך ליום שלם?! תוכניות לסופ"ש? בוא נראה, אחרי שביליתי את רוב הבוקר בעוד קניות וסידורים (ואין לי מושג איך אני לוקחת איתי את כל הדברים ביום ראשון לי-ם) אני פשוט מתכוונת להתבחבש לי בחוסר מעש מוחלט ולהנות מרגעי האחרונים כבטלנית. סופ"ש נפלא!

bp20

New member
שבוע מעולה

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? מצוין מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? לא משהו מיוחד מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? על איזה יום הייתם מוותרים? רביעי מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת?לישון

Musi© Gi®l

New member
היה שבוע כייפי-

הייתי באילת והיה כיף. הדבר הכי פחות טוב זה לא לפורום הייתי מוותרת על יום שלישי בערב והתוכניות לשישי שבת זה לנוח ולהינות.

עונה גם!

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? עבר מהר וסבבה מה הדבר הכי טוב שקרה לכם?הבחור קיבל צימר על חשבון העבודה! ייפיי מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? כאבי השיניים כל ערב (עברתי ניתוח חניכיים לפני שבוע) על איזה יום הייתם מוותרים? על היום בערב מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? לנוח ולהכחיש את העובדה שחוזרים ללמוד :)

Lir האחת

New member
גם אני...../images/Emo39.gif

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? מעניין, מעורר מחשבה, מעייף, שוחק ומרגש. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? יום ראשון היה היום המאושר שלי השבוע, ובגדול - גם של התקופה האחרונה. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? הנסיעות הלוך וחזור לחיפה. על איזה יום הייתם מוותרים? על אתמול בערב, ועל היום בבוקר. מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? לכייף, לנוח, לראות אנשים שלא ראיתי הרבה זמן.. שבת שלום

amitk80

New member
איך עבר השבוע?

טוב האמת שהשבוע עבר ממש מהר. הרבה ריצות לאוניברסיטה ובעיקר לא יאומן שעוד מעט חוזרים ללמוד. האמת שאין הרבה תוכניות לסוף שבוע (די לבד בבית מאחר וההורים נסעו לאחיינים שלי בכפר סבא). הבית גם במצב מבולגן לפני שיפוצים במטבח. הולך להיות קקה אבל בקטנה. האמת שאני מאד רוצה שביתה קצרה של שבוע ולא יותר מזה. מה שמפריע לי שלא יודעים מי בדיוק מהמרצים שובת ומה אמורים לעשות. כנראה שאני אצטרך להגיע ביום ראשון בבוקר בשעה 8 (לשיעור שלי) ולראות שהמרצה שובת (אם הוא לא יענה למיילים שלי). יתרה מזאת אין משהו חדש. אני רוצה הרבה חופש אבל ברור לי שזה מתישהו יגמר וצריכים לחזור ללמוד. שמח שהולך סבבה לחבר'ה שחזרו ללמוד. שבת שלום, עמית

Black Star

New member
בוקר טוב!

(נו, עכשיו קמתי משנ"צ, אז למה להיות קטנוניים לגבי השעה...) השבוע עבר בסדר גמור. חזרתי ביום א' לפנות בוקר מחו"ל... ומאז די הרבה עבודה, מה לעשות. הדבר הכי טוב? אתמול היה יום אוריינטציה באוניברסיטה והכרתי את החבר'ה שילמדו איתי בתכנית - נראים אחלה
הדבר הפחות טוב? המממ, גיליתי עוד כמה דברים שלא עובדים באוטו... אין לי מושג מה עשיתי לרכב המסכן שלי
על איזה יום הייתי מוותרת? ביום שלישי לא עשיתי כלום בערב, פשוט הגעתי הביתה והלכתי לישון, אז זה היה יום די מיותר. כל שאר הימים יצאתי ופגשתי חברים והיה מעולה.. תכניותיי - היום בערב אני הולכת עם מישהו למסיבה, מחר עוד אין תכניות מוגדרות, רצוי לסדר קצת את החדר שנראה כמו אחרי מהפכה. ובמוצ"ש אני אלך לקנות דברים ללימודים...
סופ"ש מעולה לכולם!

עונה

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? עבר בסדר גמור. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? שהיה טיפה חופש לא מתוכנן. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? יום שני - יום עם המון המון עבודה מעצבנת. על איזה יום הייתם מוותרים? יום שני. מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? לישון קצת, ומחר לנסוע לחיפה.

Anna Karenina

New member
השבוע שלי ../images/Emo9.gif

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? מתיש, אבל לא רע.
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? התחלתי עבודה חדשה...
מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? ישנתי מ-מ-ש מעט השבוע...
על איזה יום הייתם מוותרים? שלישי, אני חושבת...
מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? לבלות (התחלתי כבר ביום חמישי...
), לנוח, לאגור מצברים לקראת שבוע מתיש לא פחות. סופ"ש נעים!

למעלה