סיכום שבועי

M o n a L i s a

New member
סופ"ש נעים ../images/Emo83.gif

חשבתי שזה יהיה הסופ"ש האחרון לפני השביתה...כבר נגמרו לי כל הרעיונות לבידור עצמי
. אז מה התוכניות שלכם?
אני מתחילה לעבוד השבוע, מקווה שזה יסתדר עם המערכת המטורפת שלי!

מקווה..

שלא תהיה שביתה, ואמשיך כרגיל בלימודים... אני התחלתי שנה א' בהוראת מתמטיקה... ולא בא לי עכשיו שביתה.... "חוויה" קטנה שהייתה לי אתמול, יום רביעי, שיעור מ-17:20-20:30 באנגלית........... איכסה אחד גדול, אני ברמה הכי נמוכה, ומסתבר שאני לא הטיפשה היחידה.. היו הרבה סטודנטים ברמה שלי, כול אחד יותר קוקו מהשני, לא ידענו כלום... מצער... מקווה לשרוד, ולסיים את העניין מהר... בהצלחה לכולם, ובואו נקווה ביחד שלא תהיה שביתה בע"ה!!!

Lir האחת

New member
סיכום שבועי ../images/Emo88.gif

בוקר אור
איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? על איזה יום הייתם מוותרים? מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? שבת שלום וסופ"ש נעים ורגוע

RichardSmith

New member
../images/Emo99.gif

מי זוכר מה היה השבוע?... היה יום אוריאנטציה / קבלת פנים של רוח. ראיון עבודה לחוות המחשבים (שהתקבלתי.
) ומחשבות רבות על הבחורה שלי.
לסופש אני מתכנן לקרוא כמה שיותר מ-"גאווה ודעה קדומה" ובערב ללכת לראות את "חולית" בסינמטק.

יוקאס

New member
אני הייתי מוותרת על חולית ונשארת עם הספר

תאמין לי הספר הזה מושלם!!! וחולית זה סרט מאוד מהולל אבל הוא די שעמם אותי...

RichardSmith

New member
מושלם?...

לא צריך להגזים... ואני כן אהבתי את חולית.
ראיתי כבר... כל כך הרבה פעמים...

יוקאס

New member
ברור שמושלם!

טוב יש עוד ספרים מושלמים (כמו אנקת גבהים
) או אפילו אקסודוס (אם בא לך ספר קיץ קייצי אך איכותי) אבל איך אפשר להגיד על פיצוויליאם דארסי ומיסטר בינגלי ואליזבת וג'יין ומרי ולידיה וקיטי וגברת ואדון בנט שהם לא מושלמים?!
תגיד על פיצי דרסי שלי מילה אחת רעה ויש לך עסק איתי!

עבר כבר שבוע שלם??

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? באופן כללי כרגיל. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? לא יודעת אם טוב אבל הדבר היוצא דופן שקרה הוא שהיום הייתה לי הצמדה עם החניך פר"ח שלי והוא נראה כמו ילד ממש חמוד! מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? שהמחשב עושה בעיות. אבל זה לא חדש. על איזה יום הייתם מוותרים? הם כולם היו די אותו הדבר. מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? לצאת עם החבר ולקרוא ספרים.

PianoGirl20

New member
השבוע שלי...:)

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? היה אחלה שבוע:) מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? הדבר הכי טוב כמובן היה קבלת הרשיון. אחרי זה- הנסיעה הראשונה באוטו אתמול. חוץ מזה גם הכרתי מישהי מאוד נחמדה ומעניינת ששמחתי להכיר וגם חגגתי יומולדת השבוע. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? איזה מקרה לא נעים כל כך עם בחור מסויים שהכרתי לא מזמן. על איזה יום הייתם מוותרים? על אתמול בערב. מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? היום נפגשת עם חברה, מחר בצהריים נפגשת עם מישהו, וחוץ מזה מתחילה לארגן דברים למעונות. שבת שלום וסופ"ש נעים ורגוע!

עונה....

בוקר אור איך עבר עליכם השבוע באופן כללי: התחלתי ללמוד ביום ראשון, היה שבוע לחוץ, ועכשיו אני נחה לי. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם: שמצאתי טרמפ לבית. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה: לא עולה לי משהו מיוחד... על איזה יום הייתם מוותרים: רביעי, יש לי בשעתיים האחרונות אנגלית, איכסההה... מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת: לנוח, לקרוא 20 דפים במבוא לפסיכולוגיה... שבת שלום וסופ"ש נעים ורגוע

20 דפים במובן של דף= שני עמודים?

או דף במובן של עמוד? אני מכיר אנשים שעושים מן הדקויות הללו המון כסף, בעיקר סטודנטים שעוסקים בתרגום... דאנטה

ChilD SouL

New member
אמממ...

איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? - עבר בסדר. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? - קיבלתי חניך חמוד ומגניב. - סיימתי עם הדבר הזה שנקרא "רענון נהיגה". מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? - שלא יצא לי להיות במכון\ספינינג השבוע [חוץ מהיום]. על איזה יום הייתם מוותרים? - על אף יום. מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? - היום יכול להיות מסיבה או סתם ישיבה בפאב עם החבר'ה. מחר סידור החדר, מכון ואז כנראה לעבודה [אם יש שביתה]. סופש מקסים
.

היה טוב לחזור ללימודים ../images/Emo9.gif

סה"כ קורסים נחמדים, העברתי פעילות חימום והיה נחמד- קיבלתי תגובות טובות. ושבוע הבא אני גם צריכה להעביר פעילות בגן כשהרכזת הפדגוגית צופה בי, וגם שיעור בכיתה הפדגוגית שלי על איך אפשר להעביר, אם בכלל, את הנושא של רצח רבין בגן הילדים. הייתי מוותרת על אתמול שזה היום החופשי, שבו הייתי תקועה כל היום בגלל אינסטלטור מעצבן, שאפילו לא סיים את העבודה
היום הסתובבנו קצת בקניון גבעתיים, עשינו קניות לבית ועכשיו הוא מנקה את השירותים והאמבטיה (חוב שלו מלפני כמה ימים, אני ניקיתי את שאר הבית
) ואני נחה ומחר הולכים לעל האש אצל ההורים שלי. סופשבוע נפלא
.

תיכף חוזרת לרמת גן ../images/Emo99.gif

נמאס לי כבר מפה.. איך עבר עליכם השבוע באופן כללי? היה שבוע חביב בבית של ההורים. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? ממש הרגע חזרתי מפגישה עם כמה חבר'ה שלא ראיתי כבר 4 שנים. היה כיף. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? אממ...אין תגובה
על איזה יום הייתם מוותרים? שומיום מה התוכניות שלכם לקראת שישי-שבת? עוד מעט אני חוזרת לרמת גן, יחד עם קניות לכבוד שנת הלימודים החדשה/קניות של אוכל לבית ועוד ציוד שאני צריכה להעביר מההורים למרכז. בערב יוצאת לבלות
. שבת- אין תוכניות מיוחדות..

למעלה