סיכום שבועי

OmErLoLa

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif

עכשיו את מתקנת את דנע כדי לעצבן אותה:p

אנבלווש

New member
יופי. חח זה באמת הדבר היחידי שרציתי לדעת

ואני באמת לא מבינה מה הקטע של כל הריבים המטופשים האלה.. פשוט להבא רק תדעו שחוש הומור יכול להתבטא גם בלי להעליב.. [זאת דעתי] ואני אומרת את זה מבחינה כללית ולא ספציפית למה שקרה עם השגיאת כתיב [הקטנה והלא מזיקה שלי
חח
]

HILA46

New member
עונהנה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- כבר לא- הראל מויאל, פיקה- קרן פלס משהו שעשה את השבוע- שביתה משהו שהרס את השבוע- היה שבוע טוב
בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה
, האי וואי לא האמנתי בחיים שאני אראה תסדרה הזאת חח מה קניתם השבוע?- בגדים , עגילים לאף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- גדנ"ע!!!1 שלא יתבטל בע"ה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ארתור תודה על הסרטונים כפרותת תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

לירז53

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- הכול יהייה בסדר שיר השבוע לא של לירז- כוכב מפלסטיק משהו שעשה את השבוע- נסעתי לירושלים משהו שהרס את השבוע-שראיתי תאונה מאוד מצערת בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- שרשרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעדי לגל וללירז

למעלה