סיכום שבועי

G a L104

New member
מי בדיוק הבין?

את מצחיקה פה רק שני אנשים עם ה"חוש הומר" הזה. עובדה שאנבל לא חשבה שזה מצחיק [ואני לא מדברת פה רק עליה!] עם כל הכבוד,את וארתור לא פה בשביל לתקן שגיאות כתיב ובטח שלא לעשות צחוק מילדים אחרים, ואם את לא מבינה את זה,ומעדיפה להתייחס לזה בציניות,אז זה רק מראה איזה יחס את נותנת לפורום,וזה חבל. [ואני לא כותבת את זה כדי לריב,ממש לא! אם את לא מקבלת את זה בהבנה,אז באמת כדי שנפסיק פה.]

A t z a

New member
תקשיבי../images/Emo80.gif

אולי אני לא מצחיקה פה את כולם, אבל אני יודעת על הרבה אנשים גם בפורום הזה וגם בכלל שכן אוהבים חוש הומור. למעשה,רוב העולם אוהב חוש הומור... אם את אוהבת שמנהלי הפורום שאת נמצאת בהם יהיו מגעילים,אדישים ולא יתקשרו בכלל- אז זה ממש לא מה שקורה כאן,ומוזר שאת לא הבנת את זה עד עכשיו... אני באמת לא מבינה מה את רוצה ממני,בסה"כ תיקנו שגיאת כתיב!! מי ישמע,העולם נחרב! ההערות שלי לא נועדו לפגוע באף אחד,ואם את לא מבינה את זה אז אני מצטערת,אבל באמת שעברת את הגבול! נסחפת קצת יותר מדי! עובדה שעד היום היה ממש סבבה,ותשמעי אני לא השתניתי בכלל בשנתיים ומשהו שהפורום הזה קיים. תמיד הייתי צינית ותמיד הייתי אני...ואם זה לא מקובל עלייך אני לא יודעת מה יש לעשות בנושא. ככה אני. כשיש צורך להיות רציניים-אני עושה את זה. ועל זה יש אנשים שיעידו פה. אולי אני לא מוצאת חן בעינייך,אבל תאמיני לי שאני כן אחראית לגבי הפורום,ואני לא חושבת שאני עושה עבודה כלכך גרועה כאן.עובדה שאני עדיין מנהלת פה. "אז זה רק מראה איזה יחס את נותנת לפורום,וזה חבל" -איזה יחס? על מה את מדברת? אני באמת לא מבינה לאן נסחפת. עובדה שאפילו אנבל כבר די הבליגה על מה שקרה (אני מצטערת,לא התכוונתי להעליב,להבא אני אשמור את חוש ההומור בצד עם הפורום) אם יש לך משהו אישית נגדי אז זה באמת חבל,אבל אין מה לעשות. וסתם שיהיה ברור,לנהל פורום בצורה רובוטית זה הכי לא כיף. לא הייתה פה שום כוונה להעליב,ואני חושבת שזה די ברור ונלקח קצת מעבר למה שזה היה אמור להיות, ואני באמת צופה שיהיה לי הרבה פחות כיף לנהל פה אם ימשיך האנטי הזה...זה מבאס.

G a L104

New member
או.קיי,

לא נסחפתי XD בסה"כ כתבתי הערה,שלא נוגעת כלפיי אנבל,ואני יודעת שהרבה חושבים ככה,ואת בחרת לענות לי,אז אני כותבת מה שאני חושבת. אם כ"כ אכפת לך מהפורום [ואני יודעת שכן..] אז חשבתי שתביני,ותקבלי את זה. חוש הומור זה לא להתבדח על אחרים. עובדה,שיש הרבה ילדים שנעלבים ממה שאת כותבת. תראי,אני לא קשורה לזה ואת אף פעם לא פנית אליי/העלבת אותי,אבל לי כן אכפת מאחרים ובכלל,מהפורום. אבל אם את חושבת שזו דרך ניהול נכונה,אז מי אני שאגיד אחרת?תעשי מה שבא לך. אני לא מתכוונת להגיב על זה יותר. אני לא כתבתי שאני רוצה שמנהלי הפורום שאני נמצאת בהם יהיו מגעילים ואדישים,אבל גם לא כתבתי שאני רוצה שהם יצחקו על חשבון אחרים ויבריחו פה את כולם. ואני ממש לא מבקרת את דרך הניהול שלך,ובטח שאין לי שום דבר נגדך! אם חוש הומור אצלך זה ככה,אז זה לא בעיה שלי. ואני יודעת שלא התכוונת להעליב [ד"א,גם אני לא, אותך..] ומאיה-לא חשבתי אחרת

A t z a

New member
טוב נסיים את הויכוח החסר טעם הזה כאן../images/Emo80.gif

אני רואה שאת ממש לא מבינה מה שיש לי להגיד... ויש לי רק משפט אחד להוסיף- כן אכפת לי מהאנשים פה. שיהיה יום טוב.

אנבלווש

New member
תקשיבו דקה,

אתן באמת רוצות לריב מטופש וחסר טעם לקלקל את כל האוירה הכיפית שהייתה עד עכשיו בפורום? ולקלקל את היחסים בינכן? טוב, אז אני לפחות לא ייתן לזה לקלקל.. נוצרה פה אי הבנה אחת גדולה, אז בסדר דנה הבינה שלהבא אולי באמת כדי לחסוך את הציניות הקיצונית חח
וגם גל סה"כ לא רצתה שאף אחד ייפגע אנחנו,כולנו, יודעים שלכולם אכפת פה מכולם..ואף אחד לא באמת רוצה לפגוע ולהעליב אז תפסיקו כבר לטחון מים
מה שהיה היה- ודווקא זה לדעתי מראה עד כמה חברי הפורום והפורום בכלל חשוב פה לכל אחד! אז מה אתן אומרות? סולחה
? [ דיר באלק ולא
]

G a L104

New member
אף אחד לא רב ומקלל פה.

אני לפחות לא,ואני גם לא רוצה. עזבו,לא הבנתן כלום ובאמת כדאי שנפסיק כאן,וזהו.

מאיה911

New member
../images/Emo18.gifנא להירגע!

דנה [זאת פעם ראשונה שאני כותבת דנה ולא דנע
] כולה כתבה מילה אחת, יש אנשים מסויימים שזה יכול להעליב אותם.. אבל כולם פה לא ילדים קטנים ולא צריך לקחת כככללל דבר ללב ולהיפגע ממנו, היא בהס"כ תקנה אותה על טעות קטנה. זה שדנע מנהלת את הפורום זה לא אומר שהיא אמורה להיות למעלה או משו כזה
היא בדיוק כמו כל אחד פה בפורום רק כחולה
אז קחו דברים בפרופורציה! ותפסיקו לעשות סיפור מכל שטות

רותם654

New member
מספיק../images/Emo70.gif

יש חוש הומור לפורום בואו נגיד שלא צריכים ליצחוק על כל דבר ועוד על חשבון אחרים ואן דנה עשתה את זה פעם אחת לא צריך להיתפרץ עליה אז די!!!

A t z a

New member
אבל מה סתיו עשתה../images/Emo6.gif??../images/Emo80.gif

חחחחחח אללה סולחה, די עם הריבים יצא לי כבר מכל החוריםםם

Stootz

New member
חחחחחחחח ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

לקחתם קשההה כולכםXDD זה התחיל משגיאת כתיב קטנה ותראו מה נהיה

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifנכון! מה עשיתי?../images/Emo6.gif

אני תמימה מה רוצים ממני?
סתם
ענבל טעתה,דנה תיקנה בצינויות כדי לצחוק,לא כדי לפגוע,וזהו,נראה לי מצינו את העניין,לא?

inbals93

New member
**אנבל../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

וארתור תיקן אותה
דנה סתם התעוורה מזה... אבל חבר'ס, דיי!
חלאס עם הריבים פה... כנסו לקומונה
סתם, ברצינות, דיי!

G a L104

New member
מי רב?!../images/Emo6.gif

אסור לא להסכים אחד עם השני? ישר אתם קופצים לריבים?

מאיה911

New member
יואווו..

יאלה מה קרה?! דנע כולה צחקה פה על שטות.. למה כולם פה רצינים כ"כ?!

למעלה