סיכום שבועי

מאי 1992

New member
סיכום השבוע שלי..:

שיר השבוע של שירי:''כבר לא שלך'',שיר ענק..
שיר השבוע של מישו אחר:''בין כל הבאלגן''-שרית חדד.. דיסק השבוע:
שירי.. תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]:הנה
..'''ציפורה''.. משו שעשה לכם את השבוע:שירי הייתה בשער של פנאי פלוס..,וגם עשיתי שתי עגילים למעלה למעלה באוזן.. יצא יפה.. משו שהרס לכם את השבוע:הייתי בטיול בית ספר,וכמעט ''חטפו'' אותנו,משהו פחד..
משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:שבוע הבא עמ''י..אני מקווה ששירי תזכה,ושאני אזכה לראות אותה כי אני נוסעת.. פגשתם השבוע את שירי? איך היה?לא..הלוואי..
מאי..

מאי 1992

New member
חחח..כנסי ותביני.. ../images/Emo13.gif

כשעמדנו בכביש במסלול של הטיול,היינו בסוף הכיתה.. ובנאדם עים משאית כחולה כזאת עצר ואמר בואו בנות אני אקח אותכן ואנחנו ישר ברחנו.. נסחפתי עים ה-''חטפו''...אבל היה מפחיד..

../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של שירי
כמה פעמים
שיר השבוע של מישו אחר
סיגפו של בית הבובות... דיסק השבוע
הדיסק של הדיימנד'Z תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]
משו שעשה לכם את השבוע
הקליפ לא עוצרת של רוני פההה
משו שהרס לכם את השבוע
תעודה
לא ממש אולי קצת... משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
צילומי פספוסים לתוכנית של רוני ביום חמישי
טקס פרסי עמ"י ביום רביעי
ונבחרי הילדים ביום חמישי (אם לא יצא לי לראות אז שבת...)
פגשתם השבוע את שירי
איך היה
הלוואי עלי

../images/Emo103.gif

שיר השבוע של שירי: אהבה קטנה
שיר השבוע של מישו אחר: because of you דיסק השבוע: אין תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]: משו שעשה לכם את השבוע: כלום.. משו שהרס לכם את השבוע: שהודיעו לנו שאמא של המורה שלי נפטרה
הייתי בהלם
ושהחזירו לי 3 מבחנים באותו יום ובכולם נכשלתי(מתמטיקה- 50 לשון- 55 אנגלית- 63 טוב, נו אנגלית לא נכשלתי.. אבל בכל זאת...)
משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: לפגוש את שירי
פגשתם השבוע את שירי? איך היה? לא..

התשובות שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שירי: לאן שלא תלכי
שיר השבוע של מישו אחר: הכל יהיה בסדר- לירז צ'רכי דיסק השבוע: איןן תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]: פה בצד משו שעשה לכם את השבוע: שסיימתי עם המבחן בהסטוריה
משו שהרס לכם את השבוע: אין כזה משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:מחר היום הולדת של יעלי
פגשתם השבוע את שירי? איך היה? לא פגשתי

למעלה