סיכום שבועי

nofnof12

New member
סיכום שבועי../images/Emo70.gif

בואו וסכמו את השבוע שלכם
פינה שבועית... שיר השבוע של שירי: שיר השבוע של מישו אחר: דיסק השבוע: תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]: משו שעשה לכם את השבוע: משו שהרס לכם את השבוע: משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: פגשתם השבוע את שירי? איך היה? זהו אני יעשה את זה כל שבוע...
נופר

matan116

New member
עונה ../images/Emo83.gif

שיר השבוע של שירי: לאן שלא תלכי שיר השבוע של מישו אחר:הראל מויאל-ואז תבואי דיסק השבוע:שירי!! תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]:אין משו שעשה לכם את השבוע:פגשתי את עדי הימלבלוי משו שהרס לכם את השבוע:אין משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:ע"מי ונבחרי הילדים פגשתם השבוע את שירי? איך היה?לא פגשתי

סיכום השבוע שלי..../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שירי: לאן שלא תלכי שיר השבוע של מישו אחר:בריטני ספירס- and then we kiss דיסק השבוע:אין.. תמונות השבוע : הנה.. משו שעשה לכם את השבוע:קניות.. משו שהרס לכם את השבוע:שומדבר!! משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:גיוססס פגשתם השבוע את שירי? איך היה?לא פגשתי..

nofnof12

New member
עונה לעצמי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של שירי:לאן שלא תלכי
שיר השבוע של מישו אחר:come on over
דיסק השבוע:אין
תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]:
משו שעשה לכם את השבוע:אממ... התקדמתי מאוד עם ההכנות של הבת מצווה משו שהרס לכם את השבוע:כלום. משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:המומולדת שלי
[31.1.94 בץ מצווה...] פגשתם השבוע את שירי? איך היה?הלוואי
ת'אמת.ץ לא פגשתי אותה
נופר

../images/Emo202.gif../images/Emo196.gif../images/Emo187.gifעונה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שיר השבוע של שירי:אהבה קטנה..אני לא יכולה בלעדיו
שיר השבוע של מישו אחר:ואז תבואי של הראל מויאל
דיסק השבוע:שירי מימון-לא יכולה בלי ופבלו רוזנברג-אמא שומעת נידבקתי חחחחחחחחח
תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]:אממ טוב
משו שעשה לכם את השבוע:התעודה
משו שהרס לכם את השבוע:התעודה חחחחחחח סתם לא..אממ לא היה כזה
משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:לא יודעת
אה שאני לא אפשל בהופעה!!!!!!!!
פגשתם השבוע את שירי? איך היה?אמממ לא בדיוק פגישה פשוט בפסטיגל

Dorushh 3

New member
../images/Emo221.gifשלי..../images/Emo221.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע של שירי: כמה פעמים שיר השבוע של מישו אחר: ממ "רק אל תגיד" של מאיוצ'קה
דיסק השבוע: תמונות השבוע [אתם מוזמנים להוסיף]: משו שעשה לכם את השבוע: תעודה
משו שהרס לכם את השבוע: בוחן במתמטיקה שאני בטוח יכשל.. (וד"א זה והתעודה קרו באותו יום..חח..היום התחיל חרא ונגמר מצוין
) משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שירי זוכה בעמ"י
פגשתם השבוע את שירי? איך היה? בטח, היא שכנה שלי

אני חולה על הסיכומים האלה!!כנסו..

שיר השבוע של שירי:"לאן שלא תלכי" שיר השבוע של מישו אחר:kelly clarkson-Behind These Hazel Eyes דיסק השבוע:שירי כאילו דה תמונות השבוע:אני לא יודעת עד כמה התמונה יפה.. אבל אני אוהבת אותה וזאת באמת תמונת השבוע גם מצאתי אותה השבוע משו שעשה לכם את השבוע:מסיבת סיום סימסטר של הכתה משו שהרס לכם את השבוע:סיור בתל-אביב נדחה אבל זה לא הרס את השבוע משו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:אני אקבל את התמונה שאני רוצה אמן!! פגשתם השבוע את שירי?בטח!!בסופר. איך היה?סיידר..

matan116

New member
../images/Emo207.gif נבחרי הילדים בשידור חי!!

ביום חמישי בשעה 5 וחצי..!! מקווה שהצבעתם לשירי!

תודה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק שמישהו יעשה פה תזכורת קצת לפני זה כי אין מצב שאני אזכור

5 וחצי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ישששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז יכול להיות שאני אספיק לראות
**בשמונה אני מריכה להיות באולפנים של פספוסים מצלמים את התוכנית עם רוני ואני הולכת
** מקסימום יש ביום שבת באחת וחצי שידור חוזר (אני חושבת שבאחת וחצי)

למעלה