סיכום שבועי

devilz

New member
סיכום שבועי../images/Emo41.gif

הדבר הטוב של השבוע:
הדבר הרע של השבוע: החבר חוזר\חזר? יש תוכניות לסופש? מהן
: נכון שיהיה טוב שבוע הבא?

lia2sh

New member
הסיכום שלי

הדבר הטוב של השבוע: סבא חזר מארה"ב הדבר הרע של השבוע: שאני לא יכולה להשתתף בריקודים של המסיבת סיום
החבר חוזר\חזר? לא חוזר יש תוכניות לסופש? ל"ג בעומר מחר ו... היום... נראה כבר... נכון שיהיה טוב שבוע הבא? כן! הוא חוזר הבייתה!!!

סופ"ש...

הדבר הטוב של השבוע: קיבלתי 99 במתכונת באנגלית
הדבר הרע של השבוע: ייאוש מהלימודים וגעגועים.. ביחד = התפרקות :/ החבר חוזר\חזר? לא
יש תוכניות לסופש? הממ הערב אולי אני אצליח לגרור חברה לכפ"ס, ומחר אנחנו עושים פיקניק לכבוד יומולדת של אבא.. ובשאר הזמן הפנוי שלי אני מתכוונת ללמוד (מה לעשות, תקופה עמוסה.. :/ ) נכון שיהיה טוב שבוע הבא? יהיה קשה, יהיה עמוס, אבל ביום שישי הוא חוזר אז יהיה מדהים

MirkuSH

New member
עונה

הדבר הטוב של השבוע: הוא היה קצרררר הדבר הרע של השבוע: ניגמר מהר החבר חוזר\חזר? אני אצלו יש תוכניות לסופש? ל"ג בעומר שורפים את העיר! :):):) מהן : נכון שיהיה טוב שבוע הבא? לא!!! שבוע הבא יש מתכונת באלקטרוניקה!!!

devilz

New member
נמנמ

הדבר הטוב של השבוע: התקבלתי לאחלה תפקיד במודיעין...+ הזמנתי כרטיס טיסה לבלארוס
הדבר הרע של השבוע: ... אני לא בטוחה עד כמה התפקיד ההוא זה מה שאני רוצה...+ חבר שלי נישפט ל21 ריתוק
על פאקינג גילוח..... החבר חוזר\חזר?
יש תוכניות לסופש? נמנמנ מהן : להתבטט
נכון שיהיה טוב שבוע הבא? חח אני מלאת אופטימיות!!!!

frolic

New member
גם אני ^^

הדבר הטוב של השבוע: סיימתי ללמוד פסיכולוגיה! הדבר הרע של השבוע: הילד קיבל משפט \= החבר חוזר?: לא =\ יש תוכניות לסופ"ש?: בינתיים יש את ל"ג בעומר מחר, והיום עוד לא ידוע.. נכון שיהיה טוב שבוע הבא?: כן כן כן! הוא חוזר{!} {אלא אם יעשו לו את המשפט שבוע הבא ואז הוא לא יחזור, אבל כולנו תקווה..}

OgaliO

New member
../images/Emo41.gif ME ../images/Emo41.gif

הדבר הטוב של השבוע: סגרתי נסיעה ליוון
הדבר הרע של השבוע: רבתי עם חברה .. החבר חזר כמו גדול
משבוע הבא יומיות גווד ! תוכניות לסופ"ש? להיות עם החבר .. ולקנות שמלה לחתונה חח שבוע הבא יהיה מצוין

לילי123456

New member
עונה../images/Emo9.gif

הדבר הטוב של השבוע: עשיתי מתכונת בהיסטוריה והלך טוב
[כל השבוע חרשתי
]
הדבר הרע של השבוע: ממ שהייתי צריכה לחרוש... ושהייתי בטוחה שהחבר לא יחזור הסופ"ש הזה וסתם הייתי מבואסת.. החבר חוזר\חזר? כן
חזר אתמול ב10 בלילה..
יש תוכניות לסופש? יוצאים עם עוד זוג חברים נכון שיהיה טוב שבוע הבא? ברור

Heels

New member
../images/Emo169.gif סמיילים זמניים זה שוס!

דיברנו בטלפון
כבר יום שישי ולא הספקתי לראות אותו.. החבר חוזר/חזר: לא חבר עדיין אבל כרגע בבית. בטח בארוחת שישי שנמשכת אצלם שעווווווווווות! תוכניות לסופ"ש: שישי בערב לפני יציאה (רוצה לראות חברים) והתכנון גם שבת בוקר (כי מוצ"ש אני עובדת) יהיה שבוע מעולה :)

סנוביש

New member
בוקר מדהים ../images/Emo23.gif

יש לכן *חברה* חדשה בפורום
=))))) ^^
הדבר הטוב של השבוע: החלטנו שאנחנו ביחד :]
הדבר הרע של השבוע: לא קרה משהו רע השבוע.
החבר חוזר\חזר? חזר, אבל למי אכפת! אנחנו משרתים יחד
חמשושים משותפים חחח :]
יש תוכניות לסופש? כבר מימשנו את התוכניות שלנו אתמול
מהן : *שהן היו* לצאת ביחד וכו'... איזה כיף :]

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif ומזלטוב!

אני מאיה, בת 17.5 or so ואת? לא הצגת את עצמך

למעלה