סיכום שבועי

Ray512

New member
עונה :)

הדבר הטוב של השבוע: נפטרתי מהמתכונת ב005 ^^ הדבר הרע של השבוע: יש מתכונת בפיזיקה עוד כמה ימים >< החבר חוזר\חזר: חזר, במצב חבול למדי. ועובר ליומיות לתקופה ^____^ תוכניות לסופש: בטח, ללמוד לפיזיקה.... '-__- שבוע הבא יש מתכונת... אז יהיה רע מאוד >< מצד שני, שבוע הבא 3 חודשים ^^

גם אני רוצה...../images/Emo13.gif

הדבר הטוב של השבוע: שביתה באוניברסיטה=עוד שבוע חופש וגם מחר שביתה, החבר היה אצלי סופ"ש היה הכי מדהים שיכול להיות הדבר הרע של השבוע: החבר נסע הביתה
, התוכית שלי מתה
, המשרד שאני עובדת בו ייסגר בקרוב ואני אהיה מובטלת החבר חוזר\חזר? כן, היה סוף שבוע מושלם יש תוכניות לסופש? יום שישי היינו בבית, היה כיף כיף כיף, ויום שבת נסענו בבוקר לים, קרעתי אותו במטקות
, ואז חזרנו הביתה וראינו סרט. נכון שיהיה טוב שבוע הבא? בטח...צריך להיות אופטימיים

devilz

New member
נמנמ ההורים שלי היו שם פעם ניראה לי.. נהנו...

תהנו גם אתם

בטח שנהנה

מה זה משנה איפה אנחנו, תמיד נהנה כשאנחנו ביחד. יש צימר, טרקטורונים, קטיף דובדבנים..יאמי...איך אפשר לא להנות

הויי

גם אני רציתי ללכת לשם עם חבר שלי.. קיבלת את הדף הזה בדואר או משהו? דף כזה עם כל מיני פעילויות כאלה ...? חח

אני קיבלתי מישראכרט...

ביחד עם החוברת הזאת של ההטבות, היה גם את זה...
ודחינו את הצימר כל כך הרבה, רציתי להפתיע אותו בחצי שנה- פרצה מלחמה בשנה שלנו ביחד- תקופת מבחנים רצינו בשבועות- אין מקום התפשרנו על כל יום אחר במאי- אין מקום אז 1-2 ביוני ולא דוחים יותר, אני מקווה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif סיכום

הדבר הטוב של השבוע: שהייתי עם החבר ויצאנו סוף סוף לאנשהו והיה ממש כיף הדבר הרע של השבוע: שהוא היה בשבוע שטח ולא יכולתי לדבר איתו, וגם כל המתכונות >< החבר חוזר\חזר? חזר
יש תוכניות לסופש? כבר עבר
בעיקרון היינו בפאב עם החבר'ה נכון שיהיה טוב שבוע הבא? כן, בערך.. חוץ מזה שהחבר סוגר =/

Jeanne D Arc

New member
אגב ../images/Emo9.gif

ביום חמישי הייתה השבעה של חבר שלי ולא יכולתי לנסוע =/ והוא מצטיין פלוגתי ^ ^ וכבר לא סתם צעיר.

spoon3

New member
הסיכום שלי

הדבר הטוב של השבוע: יום הולדת לחבר :) הדבר הרע של השבוע: הרגשתי לא טוב וזה דפק לי את היציאה באמצע :( החבר חזר =) התוכניות היו: שישי-פאב שבת-ארוחה עם המשפחה של החבר לכבוד יום ההולדת, ובערב יציאה עם החברים שלו ושתייה לכבוד יום ההולדת אמממ אני מקווה שיהיה טוב ..

B o o o o M

New member
אעעע |בןקס|

הדבר הטוב של השבוע: חבר שלי חזר בסוףשבוע
הדבר הרע של השבוע: שהחבר חזר רק בסוף השבוע
התוכניות לסופש היו לא מרהיבות מדיי. סתם הייתי אצל חבר שלי ישנתי אצלו.. לא יצאנו (מסכן עייף).. חחח היה איזה קטע מצחיק\כואב, שישבנו כזה כל המשפחה ואני ראינו קצת TV והוא ישב יותר ליד המחשב אז באתי אליו כזה נשענתי עליו, ושניה הרמתי את הראש ובדיוק בשניה הזאת הוא בא לחבק אותי, והרים את המרפק כזה חחח ודפק לי את זה למעלה איפה שהגבה מתחברת עם העין חחחחחחח קיצר זה עדיין כואב כשנוגעים לזלי אבל אין לי סימן כחול (כי אז ההורים שלי היו בטח נבהלים
) ושבוע הבא.. הוא יוצא, ויש לנו 3 חודשים, אז אמור להיות טוב..

למעלה