סיכום שבועי

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif פעם ראשונה שלי ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאנו הרבה :] והיה לי בית ריק שבוע :]]] משהו רע שקרה לך השבוע: הממממ כלום?
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: פגשתי את חברה שלי שמתגייסת יום ראשון התחדשות השבוע: 4 ב100 בפוקס! שיר השבוע: Shut up and drive של ריהאנה תוכנית [TV] השבוע: אני לא באמת רואה טלויזיה... סרט השבוע: ג'ורג'יה רול [לא מדהים] וילדות רעות [נוסטלגיה] ספר השבוע: משהו להרזייה של ד"ר פיל
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ווליום כנרתתתתתתתתתתת [ועיר הנוער] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ררררררר [שקסי כזה
] תמונת השבוע: שקיעה מהמרפסת בחדר בטורקיה
התוכניות שלי לשבוע הבא: לבלות לצאת ולהנות
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מדהייייייייייים

Karin917

New member
אני היחידה ששמעה ברדיו שיש מצב שמבטלים?../images/Emo12.gif

[ווליום כנרת]

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif האאאאאאאא ../images/Emo2.gif

למהההה????

rasmus girl1

New member
סיכוי נמוך,

כי אין להם אישור ממכבי האש,ממועצה אזורית חוף גולן ומהמשטרה.. אבל המועצה של חוף גולן אמרו שבמילא אישורים ניתנים אחרי שהכל נבנה אז עד שהאירוע יפתח יהיה להם את האישורים..

יאאלה אני ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נחשונית
וסתם היה ערב מצחיק עם ידידים שלי... שהתחרפנו לגמרי... משהו רע שקרה לך השבוע: הריצות אחרי המנהלת (עבודה), ועצבים עם החברים והמשפחה משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא שלחתי את הדברים למקום העבודה הקודם... התחדשות השבוע: בגדים בגדים ובגדים! שיר השבוע: my immortal- אוונאסנס תוכנית [TV] השבוע: משחק החיים, חברים, כוכב נולד סרט השבוע:אין האמת =\ ספר השבוע:כנ"ל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ואוווו מה לא... טבריה קודם כל.. עם המשפחה... קצת חופשה לפני שהאחים חוזרים ללימודים... והווליום
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:פינגווין תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות!! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: יכל להיות יותר טוב

snowhite18

New member
../images/Emo204.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעורי נהיגה, פגישה עם החברה הכי טובה, שופינג קטן, נאפיס אתמול בערב עם כל החברות, התחלתי ספר חדש. משהו רע שקרה לך השבוע: החברה הכי טובה מתגייסת מחר, ואתמול ראיתי אותה פעם אחרונה לפני הגיוס :(. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא התקשרתי לחברה שתכננתי להתקשר אליה... התחדשות השבוע: סריג וקפוצ'ון מפוקס (כן, אני מתה על בגדי סתיו-חורף), מכנסיים, תיק יד
שיר השבוע: אין משהו מיוחד תוכנית [TV] השבוע: כנ"ל סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: התחלתי את "הולדת ונוס" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתקשר לחברה שהמון זמן לא דיברתי איתה, שיעורי נהיגה ואם אני ארגיש מספיק מוכנה-טסט פנימי, שופינג קטן נוסף, לקנות ספרים חדשים שאני מתה לקרוא. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: גיוס וצבא (כמה דיברתי על זה השבוע..). תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתקשר לחברה שהמון זמן לא דיברתי איתה, שופינג. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר...

Liraz 6q

New member
../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא נגמר.. והוא ישן איתי
משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה עצבים בעבודה.. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא הלכתי לרופא
התחדשות השבוע: מממ גופיות שיר השבוע: דנה אינטרנשיונל- לאב בוי
תוכנית [TV] השבוע: דה אוסי
סרט השבוע: חופשיות על הבר ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר ואז אני בשבוע חוווווופש
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ".. מה הריון.. חשבת על ההשלכות של דבר כזה? מה השלכות.. משליכים את זה לפח.."
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד.. והרבה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: יכל להיות יותר טוב..

סוף שבוע כייפי במיוחד..

משהו טוב שקרה לך השבוע:שמרתי על אחיינים של חברה שלי והם מדהימים!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי חםםםם משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אין משו כזה (אני חושבת) התחדשות השבוע: 3 חולצות ונעליים שיר השבוע: בואי נעזוב-רן דנקר ועילי בוטנר תוכנית [TV] השבוע:---- סרט השבוע:----- ספר השבוע: רמטכ"ל אומנם סימתי אותו לפני שבוע אבל לא קראתי עדיין ספר מקווה להתחיל ביום שלישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טסט ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "דנה נכון שאני הילדה יפהפיה?"-עומר אחיינית של חברה שלי ילדה בת 3 תמונת השבוע: אין.. התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון שני -צפון עם המועצת נוער!! שלישי ביביסיטר על אחיינים של חברה ורביעי כלום וחמישי ב"ש הכנה לעבודה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעייף אבל כייפי במיוחד!

ranch22

New member
אממ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבודה?.. משהו רע שקרה לך השבוע: ימים ראשון-שני-שלישי. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא שלחתי בכלל הודעה.. התחדשות השבוע: עוד נראה.. שיר השבוע: i hope you dont mind
תוכנית [TV] השבוע: קייל xy סרט השבוע:- ספר השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בטח תהיה עוד אכזבה.. ממש לצפות לזה בקוצר רוח, ועוד 4 ימי היערכות ועוד יום עבודה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע:- התוכניות שלי לשבוע הבא: 4 ימי היערכות, פטור מאחד, יום עבודה, נסיעה לירושלים, חתונה של חברה, שבת. הרבה, אה? ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

nir2107

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי לבית הנטוש של סבא וסבתא
משהו רע שקרה לך השבוע: חמישה ימים עם המשפחה כשאחד בתחת של הנשי זה יותר מדי בשבילי משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: נשארתי בבית התחדשות השבוע: בית. מספיק טוב? שיר השבוע: Puttin' on the Ritz תוכנית [TV] השבוע: לא הספקתי ממש לראות טלוויזיה השבוע סרט השבוע: גם סרט לא ספר השבוע: כדורגל באור ובצל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע של שקט ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פה יש כמה. אין כמו לקום בבוקר הראשון של החופשה, כשאתה בחדר עם אחיך ואחותך הקטנים ולשמוע את המשפט: "ניר, לשרון יורד דם מהפישפיש". או כשהיה The Final Countdown, "איפה רן דנקר?". וכשהוא נוגע לאחותי ברגל ואומר לה שהרגל שלה קוצים. אבל זה שהכי אהבתי - אם אלף זה לא בית וגימל זה לא דלת, אז זין זה לא חטא. תמונת השבוע: סתם תמונה אקראית התוכניות שלי לשבוע הבא: להתבטל, אבל הפעם כמו שצריך ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אפשר להגיד ששבוע מלא חוויות.

Karin917

New member
עונה../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הנסיעה לת"א עם החברות, באותו ערב גם נפגשתי עם 2 חברות נוספות שלא ראיתי מלא זמן, היום ראיתי לשנייה את החברה שהלכה לשנת שירות ואת החבר שלה, סוף סוף לקחתי את הכרטיס אשראי. משהו רע שקרה לך השבוע: עבדתי רק יום אחד, אכלתי המווווווון, בזבזתי את כל הכסף שלא היה לי, הייתי חולה יומיים. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:אממ..:X התחדשות השבוע: פאנל ורוד לפלאפון, כרטיס אשראי, 2 קילו שומן ונגן iriver X20
שיר השבוע: Wake up call של Maroon 5 תוכנית [TV] השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה?, לראות חברות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני כולי חזייה!" [במקום מזיעה
] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: חדר כושר, עבודה, להוציא פנקס עבודה חדש, להתחיל לרוץ, לפגוש את החברות. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד

למעלה