סיכום שבועי

danish18

New member
סיכום שבועי ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: התחדשות השבוע: שיר השבוע: תוכנית [TV] השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

R e A

New member
או שאני בשוק, או שאני בשוק טוטאלי!

משהו טוב שקרה לך השבוע: שהוא נגמר משהו רע שקרה לך השבוע: שלכל סוף שבוע יש יום ראשון משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא הצטיינתי בהכל כדי לצאת חמשוש כמו וויטס
התחדשות השבוע: קיבלתי מדי ב' חדשים כי הקודמים היו בלאי. חדשים...רק שנת 2005... שיר השבוע: "מי משוגע? אני נגמר משוגע! מי משוגע? אני נגמר משוגע!" תוכנית [TV] השבוע: לא ראיתי טלוויזיה שבועיים וזה לא מצחיק. סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: כנ"ל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טוב זה כבר ממש לא מצחיק ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לכם 7 דקות לכבדה ונופר, אם אתה לא מספיק, תבקש ממישהו שישב לך על הבטן" תמונת השבוע: האישה שלי
שאני כבר מת להתגרש ממנה. אבל אני לא מצפה לקבל גט ב3 השנים הקרובות... התוכניות שלי לשבוע הבא: לא להכנס בטעות אל תוך המטווח תוך כדי שיורים, לא לזוז במסדר כשהרס"פ עומד מולך, או הסמל, או המפקד, או הסמסו"ל, או המסו"ל, או המפל"ג, או המשה"ד..בקיצר לא לזוז באמצע מסדר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עבר לאט...

יואו, יואו,

רק שתדע לך שיש לי ברכה שמורה במחשב לרגל גיוסך. אבל התחלתי ת'שירות, ולא היה לי חצי שניה לשלוח לך את זה. ועכשיו- אני לא מוצאת אותה. בשורה התחתונה, תשמור על עצמך, יקירי:)

R e A

New member
זה בסדר..

אני אדמיין ברכה ממש ממש מגניבה ומקורית ואגיד תודה רבה
תודה רבה
יהיה טוב...

degorker

New member
רע השוקיסט :)

כמה זמן לא ראיתי אותך..
גמאני שבת בבית
הייתה השבעה, היה מגניב ונדב היום בערב
שבת שלום לכולםם

R e A

New member
מה המצב??

גם אתה סגרת שבועיים? אוי שבועיים זה סיוט
קיצר נדבר יותר מאוחר...

אממ..

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה שלא פגשתי הרבה זמן ישנה אצלי והיה כיף משהו רע שקרה לך השבוע: היום הבי"ס שלי (לשעבר) התחילו את הלימודים ואני מרגישה ממש מחוץ לתמונה... אני רוצה לחזור!!! משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא ניצלתי אותו יותר עם חברות התחדשות השבוע: חולצות שיר השבוע: "do you remeber" תוכנית [TV] השבוע: החיים זה לא הכל סרט השבוע: השטן לובשת פראדה ספר השבוע: -- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פגישה עם כל הכיתה ציטוט\יציאת\מילת השבוע:-- תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון- בית חברות בית חברות, שני- לנסוע לעפולה ליום גיבוש של ז'-י"ב (אנחנו המדריכות) ואז ישיבת צוות עם הבנות שירות של שנה שעברה והרכזת, חמישי- נוסעים לעפולה
מעמיסים את כ-ל הדברים על אוטו ועוברים לדירת שירות...רק מלחשוב על זה אני מתגעגעת הבייתה.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד

devilz

New member
סיכומי סיכומי..

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמנמ... פטור להרמת משקל עד 5 קילו... פטור לשמירות בישיבה עם אפוד בצד... ועמידה 10/30 .... משהו רע שקרה לך השבוע: התגייסתי
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: עריקות התחדשות השבוע: מדים ... כמה פטורים כמה שטויות... ובעיקר הרבה סימנים כחולים
נשק זה רע
שיר השבוע: *נקסט* תוכנית [TV] השבוע: *נקסט* סרט השבוע: *נקסט* ספר השבוע: *נקסט* משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור ביום שישי הביתה? ליראות ביום שישי תחבר... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הקשב המ.מ יהיה במטווחים איפה להטעין תפלאפון?" היו דברים יותר מצחיקים.. אבל זה... זה היה פשוט מיוחד... תמונת השבוע: אה אחכ אולי אני אוסיף.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא להתאבד... וחוץ מזה.. לנסות להוציא פטור מנשק.. מטווחים עם נשק מקוצר.. פטור לנעליים אזרחיות ופטור יותר יעיל מעמידה... אני לא באמת מסוגלת לעמוד חצי שעה... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: זה בדיחה נכון?

R e A

New member
מצחיק

אצלנו הפטורים הם יותר בכיוון של סחיבה עד 40 ק"ג, עד 60 כפיפות מרפקים ביום, שמירה בעמידה עד שעה וחצי וכאלה

devilz

New member
אצלכם אין הרבה אנשים עם פרופיל 64

או לפחות לא אמורים להיות

דללה

New member
../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פטור מריצות קפיצות ומשאות, פטור מפק"לים, פטור מעמידה ממושכת, מטווחים לבד עם אטימה כפולה משהו רע שקרה לך השבוע: התגייסתי?
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא נשארתי בבית ביום שני
התחדשות השבוע: נשק?
שיר השבוע: "את יפה" של עידן יניב תוכנית [TV] השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מטווחים נראה לי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תעמדו עכשיו בשתי טורות" תמונת השבוע: עזבו אותי
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא?
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעייף

devilz

New member
מטווחים זה לא כיף../images/Emo10.gif

היינו תקועות שם מ7 בבוקר עד איזה 11 בלילה.... ויופי באמת.. מסתבר שמניצנים רואים נורא טוב את אשדוד

danish18

New member
יש מי שדואג לנו

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברות חזרו מחו"ל.. לייזר משהו רע שקרה לך השבוע: כולם טוענים שאני מוזרה השבוע.. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: הייתי יותר נחמדה התחדשות השבוע: אג, חצאית וכפכפים מאולד נייבי, סוודר מזארה, הדיסק החדש של אפרת. ולייזר.. כן, השבוע קיבלתי את רוב הדברים שרציתי בזמן האחרון.. שיר השבוע: mika - relax, take it easy תוכנית [TV] השבוע: son סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למות.... אוף, אני לא רוצה שירות. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לא משהו

../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת
משהו רע שקרה לך השבוע: לא מפרטת משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לדבר עם המ"מ שלי על משהו התחדשות השבוע: שיר השבוע: תוכנית [TV] השבוע: מי רואה טלויזיה??? סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רגילה! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מחלקה 2 עפה בשמים! תמונת השבוע: יש מלא התוכניות שלי לשבוע הבא: ירושלים יום ראשון, לנסוע למ"מ שלי שהשתחררה ולשפצר מערכים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: 9

elivnat

New member
סופסוףףףף

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי שעון אחר!! יש תאריך!!! חתונה של בת דודה!!! משהו רע שקרה לך השבוע: הביטול של השעון הקודם... עשיתי אתמול פן לחתונה של בת דודה שלי ועוד בתחילת הערב נהרס לי הפן... העיקר שילמנו עליו 40 ש"ח... משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אמממממ בילוי עם חברות... התחדשות השבוע: שעון:) שיר השבוע: שיר געגועים... תוכנית [TV] השבוע: המתמחה.. סרט השבוע:אין.. ספר השבוע: אין.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממממ בע"ה בתחילת השבוע אספר לכם... אבל כמו שרמזתי, יש תאריך
וביום חמישי אני נוסעת לקריות... התחלת השירות קרובה מתמיד.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זכור לי.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בע"ה טסט... מקווה לעבור!!! והתחלת השירות.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה, סבבה אגוזים

Itay Simons

New member
=)

משהו טוב שקרה לך השבוע: כרטיס טיסה ^_^ משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה מת. ואנשים מתגייסים לי.
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא יודע.. התחדשות השבוע: כרטיס טיסה?
שיר השבוע: Nightwish-Elvenpath תוכנית [TV] השבוע: טופ מודל
סרט השבוע: רקוואים לחלום ספר השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מימדיון
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל לארוז?
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה ^^

McBlack

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הגיע שישי, החבר יצא, היום יומולדת ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: מצבי רוח נוראיים...
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא קניתי שוקובו
טיפשה! התחדשות השבוע: חדר צבוע ומסודר בצורה חדשה פעם ראשונה מזה 13 שנה, הפסקת תשלום קצבת ילדים להורים שלי...
שיר השבוע: רן דנקר ועיליי בוטנר - בואי נעזוב תוכנית [TV] השבוע: בקושי ראיתי, אבל שיהיה רוזוול סרט השבוע: הדייט שלי עם טד ספר השבוע: לא קוראת X: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסופ"ש, ששוב החבר יצא שבת
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מרוב עייפות כתבתי מיטוט במקום מיטות (פעמיים, כן) ו-5 דקות לקח לי לקלוט את זה תמונת השבוע: אין לי כוח
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, אולי כמה שיעורי נהיגה, סופ"ש ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה חרא. תודה לאל שישי

למעלה