סיכום שבועי.

timon12

New member
רגע אז אתה אומר בעצם שאני משובח? ../images/Emo9.gif

כיף לי, אני כמו יין.

McFreaKy

New member
אבל יין זה לא טעים. ../images/Emo12.gif

עדיף דיאט קולה. אני דיאט קולה.
[
נו, מה, גם אני מחפש דרך להעלות לעצמי את המספר בסטטיסטיקות, אתם לא היחידים שיכולים להפציץ בשטויות, תאמינו לי, אני מאד מוכשר בזה! X: ]

timon12

New member
חחחחחחחחחחחחח אתה רומז שאני לא טעים!?

סתם. יין זה באמת מגעיל. . .

timon12

New member
רוצה ביס ממני?!

אוי זה נשמע כחול . חחחחחחחחחחחחחחחח

niro levi

New member
חחחחחח זה באמת לא נשמע טוב..

אמממ נראה לי שאני אוותר.. חח אבל תודה בכל אופן..

עונה נה נה ..

אז...איך עבר השבוע באמת?= עבר טוב משהו טוב שקרה השבוע=אמממ.. נמממ... אמממ... חחחח לא זוכרת.. משהו רע שקרה השבוע=חברה שלי טסה.. ואני מתגעגעת אליה היא חוזרת עווד 5 ימים שיר ישראלי השבוע=נמ... סינריגה - לחבק אותך.. אחר - רבות הדרכים ( דרה עדיני ודניאל סלמון) שיר לועזי השבוע=i dont love you - mcr סרט שראיתם השבוע= בקול גדול (ישןןן) סדרה שראיתם השבוע=מגרש בייתי !! משהו מצחיק ששמעתם השבוע= חח מה עושים עם מפרט קונדום ומצית?? סקס שמים ורוקנרול חחח משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע=בלו בלו בלווו בלוווווו חחחחחח מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= אחותי חוזרת לארץץ **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= עצובב מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= אנחנו לומדים בשביתה יש לנו ימים מרוכזים אז תאמת.. לא יודעת מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= הוא מודה שהוא אחד מהם?? חחחחח עוד אחד פשוט חחח

עונה ^^ באיחור . לא נורא ;]

אז...איך עבר השבוע באמת?= ממ .. היה שבוע קשה :/ משהו טוב שקרה השבוע= הזמנתי כרטיסים להופעה של נינט בברל'ה :) אממ .. סבא וסבתא היו אצלנו וסבתא ניגנה בפסנתר
אני כל כך הולכת ללמוד ! ><" ואמ . זהו אני חושבת . משהו רע שקרה השבוע= הייתי בריב עם אמא 5 ימים O: הטמבל משחק איתי משחקים וזה ממש אבל ממש לא מוצא חן בעיני :/ שיר ישראלי השבוע= הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב יום יפה- סינרגיה עליך ועלי- שרית חדד [אני פאקינג לא מאמינה שכתבתי את זה O: זה כל כך לא אני ! ] לחבק אותך- סינרגיה שיר לועזי השבוע= Your Song- נינט ורן Here Without You- 3 Doors Down Rasheeda - Let it clap (ft. Akon) Pitbull - Ay Chico Infected Mushroom - Becoming Insane Avril Lavigne - Let Go - 11 - Nobody's Fool Avril Lavigne - Let Go - 08 - Anything But Ordinary סדרה שראיתם השבוע= הייתה תוכנית כלשהי מצויירת על יום השואה שממש הייתי מרותקת אליה O: בית משותף השיר שלנו ^^ ארץ נהדרת :) משהו מצחיק ששמעתם השבוע= וואי היום איזה צחוקייייים D: המורה לגיאוגרפיה שלנו כל כך מצחיק ! הוא אמר לילד אחד לצאת החוצה והוא אומר לו כזה "שב בפינה ! " והילד לא שמע שהוא אמר שב בפינה אז הוא התיישב באמצע הספסל אז המורה אומר לו "לא ! שב בפינה ! " D: ותוך כדי כל זה המורה מחייך וזה D: יואו איזה מורה קרוע !!! איזה מצחיק זה היה באותו רגע ! משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= מה שלמעלה .. מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= השבוע ? :] יום העצמאות כמובן
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מזעזע :S מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= כולם זונות
כמעט כל הבתי ספר התיכונים וחטיבות הביניים שבטו אבל לאאאאא למה ש"רמות חפר" ישבטו ? מה פתאום ! זונות
! הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני :]

איך עבר השבוע באמת?= מקסים משהו טוב שקרה השבוע= הופעה של כנסיית השכל משהו רע שקרה השבוע= חזרנו ללימודים שיר ישראלי השבוע= שיר מהגן- כנסיית השכל שיר לועזי השבוע= ITS NOT OVER סרט שראיתם השבוע= אין סדרה שראיתם השבוע= האלופה כאלו שיואו חחח משהו מצחיק ששמעתם השבוע=אממ..תן לי אני יחזור אלייך משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= נו לא יודעת ח מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= רוקצ **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מפחיד :S מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= שימשיכו מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= שום דבר לא פאדיחה בחיים, זו אמת. אפשרות ב' (מעיד על יושר)

למעלה