עונה ^^ באיחור . לא נורא ;]
אז...איך עבר השבוע באמת?= ממ .. היה שבוע קשה :/
משהו טוב שקרה השבוע= הזמנתי כרטיסים להופעה של נינט בברל'ה

אממ .. סבא וסבתא היו אצלנו וסבתא ניגנה בפסנתר
אני כל כך הולכת ללמוד ! ><" ואמ . זהו אני חושבת .
משהו רע שקרה השבוע= הייתי בריב עם אמא 5 ימים O: הטמבל משחק איתי משחקים וזה ממש אבל ממש לא מוצא חן בעיני :/
שיר ישראלי השבוע= הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב יום יפה- סינרגיה עליך ועלי- שרית חדד [אני פאקינג לא מאמינה שכתבתי את זה O: זה כל כך לא אני ! ] לחבק אותך- סינרגיה
שיר לועזי השבוע= Your Song- נינט ורן Here Without You- 3 Doors Down Rasheeda - Let it clap (ft. Akon) Pitbull - Ay Chico Infected Mushroom - Becoming Insane Avril Lavigne - Let Go - 11 - Nobody's Fool Avril Lavigne - Let Go - 08 - Anything But Ordinary
סדרה שראיתם השבוע= הייתה תוכנית כלשהי מצויירת על יום השואה שממש הייתי מרותקת אליה O: בית משותף השיר שלנו ^^ ארץ נהדרת
משהו מצחיק ששמעתם השבוע= וואי היום איזה צחוקייייים D: המורה לגיאוגרפיה שלנו כל כך מצחיק ! הוא אמר לילד אחד לצאת החוצה והוא אומר לו כזה "שב בפינה ! " והילד לא שמע שהוא אמר שב בפינה אז הוא התיישב באמצע הספסל אז המורה אומר לו "לא ! שב בפינה ! " D: ותוך כדי כל זה המורה מחייך וזה D: יואו איזה מורה קרוע !!! איזה מצחיק זה היה באותו רגע !
משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= מה שלמעלה ..
מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= השבוע ? :] יום העצמאות כמובן
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מזעזע :S
מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= כולם זונות
כמעט כל הבתי ספר התיכונים וחטיבות הביניים שבטו אבל לאאאאא למה ש"רמות חפר" ישבטו ? מה פתאום ! זונות
!
הודגש באמצעות מדגישומטיק