סיכום שבועי.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifתות|**שבוע שעבר**

מה אתם אומרים על התות ליד הדובי? לאמץ אותו גם? חח

N o y 1 6

New member
אהה../images/Emo3.gif

אני הייתי כל היום ובערב חזרתי הביתה XD גם לי זה קשה לראות סרטים כאלה..אבל יחסית לסרט על השואה הוא פחות מפחיד
אם ראית את הסרט על אנה פרנק הוא הרבה הרבה יותר מפחיד

דורה17

New member
אאאאאאאאאאני =]

אז...איך עבר השבוע באמת?= אמ.. נחמד.. התחיל ממש טוב ונגמר ככה ככה משהו טוב שקרה השבוע= טקס יום השואה (כי הופעתי בו לראשונה בחיי והיה לי ממש כיף חח) אהה וגם סיימתי את הביוטופ משהו רע שקרה השבוע= הבגרות של הביוטופ שלי שיר ישראלי השבוע= חחח שירי יום הזיכרון האמת חח שמעתי אותם כל השבוע כי אני מופיעה בטקס ביום שני חח אהה וגם "הכי יפה בעולם" זה שיר ממש יפה שיר לועזי השבוע = i dont love u סרט שראיתם השבוע = נורביט חחח מצחיק סדרה שראיתם השבוע= אי אר משהו מצחיק ששמעתם השבוע= לא זוכרת חחחח משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= האמת שאתמול אמרתי הרבה שטויות חחח אבל אני כבר לא זוכרת מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= טקס.. נוו כי אני מופיעה חחח **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מזעזע.. זה ממש כמו "מחשבות פליליות" וזה חח זה ממש כמו שסרטים.. מלחיץ משו... מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= אמ... די מבאס כי גם ככה כבר לא ממש יצא לי לראות את השיכבה אז בשבוע האחרון... קצת באסה אבל חופש זה תמיד כיף חח מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= המודעות לבעיה היא כבר חצי הדרך לפתרונה (או משו כזה חח) כל המשטרה הזאת היא פאדיחה אחת גדולה...

adi295

New member
../images/Emo13.gif

שבוע טוב לכולם. עוד שבוע עבר, ועכשיו הגיע זמן לשמוע איך הוא עבר עליכם. אז...איך עבר השבוע באמת?= אממ סבבה משהו טוב שקרה השבוע=
משהו רע שקרה השבוע= שלא יצאתי לטיול שנתי \: שיר ישראלי השבוע= איך זה מרגיש שיר לועזי השבוע= Savin' Me סרט שראיתם השבוע= ממ קשר האופל סדרה שראיתם השבוע= נמלטיםםם משהו מצחיק ששמעתם השבוע= לא עולה לי \: משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= לא זוכרת.. מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= שיתנו לי לצאת לטיול השנתי עם הכתה המקבילה
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= לי אין שביתותתתת =( מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?=

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifלמה לא יצאת??

איזה באסה..
מקווה שיתנו לך לצאת עם הכיתה המקבילה!
אצלנו כל הבי"ס (אפילו המזכירות והשומר..) יוצאים לטיול השנתי יחד..

adi295

New member
חחחחחח

ולא יצאתי כי זה טול שהולכים לישון ב10 וקמים בארבע וחצי לרדוף אחרי ציפורים במדבר..חשבתי שיהיה חרא אבל אמרו שהיה ממש כיף \: מקווה גם :]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהייתי במחנה קיץ כזה..../images/Emo4.gif

היה לי לא כיף בכלל! ובגלל שהייתי כ"כ מפונקת זימנתי את אבא שלי שיקח אותי הביתה..חח

McFreaKy

New member
ללא נושא

אז...איך עבר השבוע באמת?= בסדר.
משהו טוב שקרה השבוע= סמולוויל חזרה?
משהו רע שקרה השבוע= שום דבר מיוחד, נראה לי.
שיר ישראלי השבוע= ספרי, אין לי כוח לחשוב.
שיר לועזי השבוע= Never Again של קלי. סרט שראיתם השבוע= לא יודע.
סדרה שראיתם השבוע= האנטומיה של גריי.
וסמולוויל הבוקר.
וגם 8 כללים פשוטים ורוזוול שחזרתי לראות זה אחלה.
משהו מצחיק ששמעתם השבוע= פוסטציטוטים של ליבי.
משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= ^
מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= שום דבר מיוחד? **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= עצוב?
מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= לא ממש אכפת לי.
אם חברים שלי נהנים מזה ובאים גם לבקר אותי בגלל זה, בכיף, למה לא.

GR££N woMAN©

New member
מפכ"ל המשטרה הוא דוד של ידיד שלי

אז...איך עבר השבוע באמת? נחמד לאללה משהו טוב שקרה השבוע - טינק!
משהו רע שקרה השבוע - מתכונת במתמטיקה
שיר ישראלי השבוע - המממ לא יודעת שיר לועזי השבוע - חידוש של Travis ל Hit me baby one more time של בריטני.. גירסא טובה! סרט שראיתם השבוע - ראיתי היום בפעם השניה את "קיס קיס בנג בנג" עם רוברט דאוני ג'וניור
סדרה שראיתם השבוע - נמלטים משהו מצחיק ששמעתם השבוע - לא זוכרת משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע - המממ לא זוכרת נו
מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא? יום העצמאות? שיעור נהיגה? **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?
מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים? המממ שיפסיקו עם זה!!!!11 המממ והשאלה עם המפכ"ל.. לא יודעת נו.

מכושפת15

New member
../images/Emo165.gifאיזה סמיילים חדשים ומגניבים ../images/Emo164.gif

אז...איך עבר השבוע באמת?= אממ התחיל רע הסתיים מעולה
משהו טוב שקרה השבוע= עברתי את המתכונת הראשונה שלייייייייייי (לא בטוח בציון
העיקר סיימתי איתה
) משהו רע שקרה השבוע= לא זוכרת שיר ישראלי השבוע= סינרגיה- מגיע לי אותי שיר לועזי השבוע= Dream Theater - Through Her Eyes סרט שראיתם השבוע= "הבועה" אחד הסרטים הכי מדהימים שראיתי! זה אולי קצת סרט פוליטי אבל זה מציג את שני הצדדים, שמאל וימין וזה חומר למחשבה
אפילו אני שאני ימנית בלתי מעוררת התחלתי לתעות קצת אחרי הסרט.. סדרה שראיתם השבוע= חברים
משהו מצחיק ששמעתם השבוע= ^ משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= מישהי באה עם חולצה מאוד חשופה בגב, כאילו האמצע של החולצה חשוף, מישהו: "מור, יש לך חור בחולצה" XD נשפכתי חחח מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= יום העצמאותתתתתת
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= חולה נפש
מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= נחמד לי בנתיים
תחשבו על זה ככה, כולםםםם נדפקים עם הבגרויות.. צרת רבים חצי נחמה
מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= זה חפרני מדי לשעה הזאת :|

EliranMaor

New member
גמני../images/Emo12.gif

אז...איך עבר השבוע באמת?= ממ אחלה בסופו של דבר
משהו טוב שקרה השבוע= עשיתי את המגן הנוראי במתמטיקה ועכשיו אני אחריו:X משהו רע שקרה השבוע= יאיר לפיד!@#$ שיר ישראלי השבוע= סינרגיה - עד שהכל יגמר שיר לועזי השבוע= Kelly Clarkson - Never Again סרט שראיתם השבוע=
לא ראיתי:X סדרה שראיתם השבוע=
לא רואה טלויזיה משהו מצחיק ששמעתם השבוע= איזה בדיחה מטומטמת שרצה ברשת
משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= אני: מכוערת אור:חתיך
מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?=הופעות יום העצמאות
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= טוב לדעת עליו:X מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= לא משפיעות עליי:X אני יבניק אז במילא יש לי כל יום השלמות ומגנים ובלה בלה בלה מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= הא?

אלירן היקר .!!!!

אני חייב לומר לך שמיום ליום אני מעריץ אותך יותר ויותר חחח
לא יודע למה..כל הודעה שלך מצחיקה אותי או שאני מסכים איתך במיליון אחוז. [עכשיו יבואו כל אלה עם הפראנויות ויגידו: "האם מישו מנסה לומר לנו משהו?"
] התשובה לא.

timon12

New member
אלירן אפשר להצטרף גם לקהל המעריצים שלך?!!?

חח סתם . אני מעריץ את עצמי. חחחחחחח סתם.

למעלה