סיכום שבועי.

סיכום שבועי. ../images/Emo24.gif

שבוע טוב לכולם. עוד שבוע עבר, ועכשיו הגיע זמן לשמוע איך הוא עבר עליכם. אז...איך עבר השבוע באמת?= משהו טוב שקרה השבוע= משהו רע שקרה השבוע= שיר ישראלי השבוע= שיר לועזי השבוע= סרט שראיתם השבוע= סדרה שראיתם השבוע= משהו מצחיק ששמעתם השבוע= משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולם !!!! *************************************************************** תשובותיי.... אז...איך עבר השבוע באמת?= מוזר...ואפילו קצת רע. :/ משהו טוב שקרה השבוע= כלום משהו רע שקרה השבוע= מה לא?!?! שיר ישראלי השבוע= יהודית רביץ- כשתבוא אהבה. רמי קליינשטיין- באתי. שיר לועזי השבוע= - paul johnson - she got me on סרט שראיתם השבוע= כלום סדרה שראיתם השבוע= כרגיל CSI מסודרים. משהו מצחיק ששמעתם השבוע= "בנות הן כמו אימיול, בהתחלה לוקח זמן, אבל בסוף יורדות" משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= דיברתי למכונת כביסה. מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= פרק אחרון לעונה השישית של CSI לאס וגאס. ותחילת העונה החדשה של CSI ניו יורק. ולהצליח במתכונת בתקשורת. **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מזעזע, ומפחיד. מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= טיפשות. מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= הלוואיי ויכולתי לקוות שבאמת יהיה טוב, בינתיים כל המפכ"לים למינהם רק הבטיחו והבטיחו ולא קיימו.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifטוב.. אולי באמת עשו עליך חרם..../images/Emo3.gif

אני היחידה שהגבתי..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifעונה!!../images/Emo3.gif

אז...איך עבר השבוע באמת?= חביב.. משהו טוב שקרה השבוע= לא יודעת..לא היה משהו ממש טוב שקרה.. שבוע אופייני.. משהו רע שקרה השבוע=רבתי עם אחותי הגדולה ואני עד עכשיו לא מדברת איתה.. שיר ישראלי השבוע=עוזב שיר לועזי השבוע=Sultans Of Swing (שיר מושלם!!
)
סרט שראיתם השבוע= His Secret Life סדרה שראיתם השבוע=ראיתי הרבה.. אבל קבועה=>אינויאשה חח (אני מכורה!) משהו מצחיק ששמעתם השבוע=המשפט של נוי=>"דיברתי עם מכונת הכביסה"..
משהו מצחיק שקרה השבוע=שעשיתי תענית דיבור וכולם מנסים לתרגם אותי חח מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?=לדבר עם המורה לאנגלית כדי שתיהיה נחמדה ותחשיב לי את שני האנסיינים האחרונים..
למרות שאיחרתי..
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?=אני לא בטוחה אם אני יודעת למה אתה מתכוון חח זה בקשר לרוצח שירה במלא סטודנטים..? אם כן אז אני חושבת שזה מזעזע.. מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= זה מוכיח על כנות, יושר ותקווה לשינוי בעתיד. הוא בטח רוצה לשנות את זה.. שהו..
שיהיה סוף שבוע מושלם!!

שמתם לב שהעתקתי מנוי את מה שהיא אמרה?

החלטתי ללכת לדבר למכונת כביסהה גם
דווקא זה די נחמד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את האמת? התבלבלתי חחחח

במקום לכתוב את המשפט שלה ב "דברים מצחיקים ששמעתי" כתבתי ב "דברים מצחיקים שאמרתי" כך גם בקשר למשפט "אימיול הוא כמו בנות וכ'ו" פשוט תחליפו לכם חח כי התבלבלתי.

שלומיתת

New member
...

אז...איך עבר השבוע באמת?=חלק חרא חלק נחמד משהו טוב שקרה השבוע=שביתות וזה
משהו רע שקרה השבוע=קצת (הרבה) באסה שיר ישראלי השבוע=סינרגיה.הכל שיר לועזי השבוע=אממ..שמעתי המון אני לא זוכרת סרט שראיתם השבוע=לא ראיתי סדרה שראיתם השבוע=חברים!!
משהו מצחיק ששמעתם השבוע=אתמול השרשור OFF הכי מגניב שהיה
משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע=ממממממ^ מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?=ההופעה בערב יום העצמאות
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?=מפחיד..
מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?=מצד אחד זה נחמד..אבל זה ברור שזה ידפוק אותנו בסוף. מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= הוא צודק..וזה אומר שהוא חייב לשנות את זה. שבוע טוב לכולם!

מירוש 18

New member
עונההה

אז...איך עבר השבוע באמת?=באופן דיי חרא. משהו טוב שקרה השבוע=לא ניראה לי שהיה כזה. משהו רע שקרה השבוע=רבתי ממש כסח עם ההורים
. שיר ישראלי השבוע=יום יפה-סינרגיה. שיר לועזי השבוע=ANGEL-AEROSMITH. סרט שראיתם השבוע=יש לה ביציים. סדרה שראיתם השבוע=אממ לא זוכרת. משהו מצחיק ששמעתם השבוע= משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?=שיהיה לי ציון טוב אחד לפחות במבחן באזרחות שיהיה. **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?=מבהיל ועצוב. מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?=המורים צודקים, אבל חבל שזה פוגע בתלמידים. מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?=הוא אמר את זה כדי לומר לציבור שהוא יודע שמצב המשטרה עגום והוא רוצה לשנות זאת.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני ממש מזדהה איתך!../images/Emo201.gif

היה לי ריב ענק עם אחותי.. היא ממש התחרפנה והיא אומרת להורים שלי שאני לא יודעת להתנהג!! אחרי מה שהיא עשתה אני ממש ברחתי מהבית בריצהה ובכיתי בהיסטריה!! היא כ"כ הלחיצה אותי.. מזל שחבר שלי היה שם והרגיע אותי..חח ואח"כ ההורים שלי (יותר נכון אבא שלי..) רב איתי כי אני רוצה לעבור חדר..
אבל זה לגיטימי המריבות האלו עם ההורים.. זה הגיל..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה בהחלט מנחם! חחח

אבל לא תמיד..

אני

אז...איך עבר השבוע באמת?= פסדר. משהו טוב שקרה השבוע= שביתות משהו רע שקרה השבוע= בתדודה שלי נדרסה אתמול
אבל היא בסדר.. שיר ישראלי השבוע= אין שיר לועזי השבוע= כל מיני סרט שראיתם השבוע= ממש כלום. סדרה שראיתם השבוע= סאות'פארק, כרגיל משהו מצחיק ששמעתם השבוע= "ניראה לי שאוונסנס בחרו את השם הזה רק כדי שיהיה קשה לחפש אותם באימיול" משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= אין מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= שיהיה לי טוב. קצת. **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מה?
מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= אחלה של דבר
מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= 0______________________________________________0 שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולם !!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשתיהיה בריאה בת דודה שלך..!!../images/Emo101.gif

אני מפחדת מכבישים ומכוניות!!
"ניראה לי שאוונסנס בחרו את השם הזה רק כדי שיהיה קשה לחפש אותם באימיול" => חחח
שבת שלום!!

...

אז...איך עבר השבוע באמת?= עבר בסדר, יותר טוב..פחות טוב משהו טוב שקרה השבוע= אתמול
משהו רע שקרה השבוע= ההורים המעצבנים|: שיר ישראלי השבוע= אהוד בנאי- כולם יודעים שיר לועזי השבוע= סיסטם- SOIL, רק בגלל השבירות סרט שראיתם השבוע= וואו, אני לא בטוחה שראיתי השבוע סרט, מוזר:-O סדרה שראיתם השבוע= ארסטד
משהו מצחיק ששמעתם השבוע= אתמול בטח
משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= אתמול
מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= לא יודעת

למעלה