סיכום שבועי

2MayaN2

New member
איך היה אוואטר? ../images/Emo221.gif

הבנתי שזה סרט שאו שאוהבים אותו או ששונאים..

YARDEN268

New member
אמממ..

סרט נחמד
נהנתי והכל אבל זה לא היה כ"כ מדהים כמו ששמעתי מהרבה... אולי זה בגלל שממש ציפיתי שזה יהיה מיוחד אחרי כל הביקורות אבל בסך הכל הסרט היה נחמד ונהנתי.. יכול להיות שזה קשור לזה שהקולנוע היה צפוף ונתקעתי בפינה אז הייתי מבואסת כל הסרט :\

rocky girl

New member
אווטאר זה סרט מדהיםםםםםםםםםםם

צפיתי בו פעמיים בקולנוע ! הפעם הראשונה בצורה רגילה ובפעם השנייה בתלת מימד ! ונהניתי מכול רגע והייתי הולכת לצפות בזה עוד הפעם בשמחהההההההההההההההה ויש מישהו שבאמת שנא את הסרט?........דווקא או שממש מתים על הסרט או שחושבים שזה סרט נחמד ולא מדהים כמו שחושבים....אבל עוד לא שמעתי מישהו שאמר שהסרט לא טוב... סה סרט מבדר ומהנה...וכול רגע בו זה מעניין...אין בו שום רגע משעמם לדעתי אני פשוט מתתי על הסרטטט האהאהא ! והבחור חתיך שמההה

2MayaN2

New member
יש כאלה שאמרו שהעלילה לא משהו ../images/Emo221.gif

ושהסרט ארוך מידי... אם יש משהו שכולם מסכימים עליו זה שהאפקטים מדהימים. אולי אני אלך לראות

rocky girl

New member
אומרים שהעלילה לא משהו כי

זה לא עלילה של אוסקר...זה לא עלילה שונה ומשהו שאף פעם לא שמענו עליו או קראנו עליו או ראינו איפשהוא....זה עלילה קיטשית... בחור מתאהב בבחורה למרות שהוא לא היה צריך..והוא נאלץ לבחור בין האהבה לבין הדבר השני.... אבל הקטע הוא...הסרט מבדר ומהנה...וזה כול הקטע אצלי.....אני מחפשת עלילה וסרט שיגרום לי להנות

מעיינהXD

New member
ההורים שלי הלכנו והם אומרים

שהעלילה באמת דפוקה אבל שווה ללכת בשביל האפקטים המגניבים ^_^

למעלה