סיכום שבועי

2MayaN2

New member
סיכום שבועי ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\סרט\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים):: שבוע טוב

2MayaN2

New member
I'd Like To make Myself Believe ../images/Emo221.gif

That Planet earth Turns Slowly שיר השבוע של פארמור:Emergency שיר השבוע לא של הלהקה:זה לא שיר השבוע אבל אני כל היום החרישות גדולות מאוד של Owl City - Fireflies Anna Nalick - Breathe (2AM snow patrol -chasing cars pearl jam jeremy united state of pop 2009 ועוד כל מיני מגה מיקסים ביוטיוב השבוע היה כיף כי:הייתי בנסטר עם חברות,גיליתי שהציון שלי באנגלית בתעודה הוא 95,ירד גשם
השבוע היה באסה כי:התבטלו תוכניות:\ תוכנית\סרט\ספר השבוע:
הכי גאים שיש,שנות ה-70,החיים זה לא הכל
נער קריאה תמונת השבוע:הצחיק אותי
(וניסיתי להגיד את זה לאנשים-לא הלךXD) ציפיות לשבוע הבא:סופ"ש
משהו שאתם לא מצפים לו:חח תעודות? לא יודעת
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים):מוכר ירד על חברה שלי כי היא בלונדינית-היה אחד המצחיקים
נתקעתי בתל אביב כי לא היה לי כסך לאוטובוס (הייתי בטוחה שיש ליXD) והנהג לא הרשה לי לעלות אז חיכיתי איזה שעה שיבואו לאסוף אותי

rocky girl

New member
>>

שיר השבוע של פארמור: Playing God שיר השבוע לא של הלהקה: כול השירים של glee השבוע היה כיף כי: הסוף שבוע היה יבש (מבחינת מזג אויר) והיה כיף. השבוע היה באסה כי:שמעתי הערה עוקצנית עליי תוכנית\סרט\ספר השבוע: צפיתי בדקסטר אתמול באיזה ארבעה פרקים מהעונה האחרונה שלו ואהבתי. תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שלא יהיה גשם? משהו שאתם לא מצפים לו: שיהיה גשם. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): בתקופה האחרונה היילי נמצאת הרבה בחלומות שלי ! רק לפני כמה ימים ראיתי שהיילי מתחתנת בכפר שלי ואני הולכת לחתונה שלה ומברכת אותה כאילו היא ידידה ותיקה שלי האהאה וגם ראיתי את הלהקה באה לכפר שלנו ועושה הופעה ...זה היה מגניב אבל אני זוכרת שהיה משהו לא נעים בחלום אבל לא זוכרת מה זה היה :D

2MayaN2

New member
איך כולם נדבקו לגליי../images/Emo12.gif ../images/Emo221.gif

אין לי בכלל שמץ מה זהXD חח תתחליפי איתי בחלומותD:-לי יש בעיקר סיוטים

Gossipgirl17

New member
חח אני מאוד התלהבתי מהסדרה הזאת !

ודווקא בתקופה הזאת יש לי סיוטים שממש מבלבלים אותי בין המציאות לחלום... רק לפני כמה ימים חלמתי משהו ובו מישהו דופק /חובט בחלון שלי (החדר שלי בקומה הראשונה) וכשפקחתי את העיניים שלי, לא הייתי בטוחה אם זה חלום או לא... יצאתי מהחדר שלי במהירות וקראתי לאח שלי כדי שיבדוק אם יש משהו בחוץ.. (הכול היה קשור לחלום אבל זה די ארוך אז אין לי חשק לספר :D) תודה לאל שאח שלי היה בבית באותו יום....

yael1998

New member
עונה באיחור ../images/Emo3.gif ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: לא שמעתי כל השבוע פארמור בכלל OO" שיר השבוע לא של הלהקה: Owl City - "Fireflies" התאהבתי בשיר XD השבוע היה כיף כי: לא יכולה לגלות XD [ זה מביך
] השבוע היה באסה כי: האמא של המחנכת שלי נפטרה והיא לא באה לבצפר כבר שבועיים+ ומביאים לנו מושהו שלא ציפיתי לו רות מחליפות שאני שונאאאאאאת \ עוד שיעורי מתמטיקה !
תוכנית\סרט\ספר השבוע: עדיין תקועה בליקוי חמה
תמונת השבוע: אין. ציפיות לשבוע הבא: הוא כבר התחיל. אממ.. אין ציפיות. הוא התחיל בהפתעה ובמשהו שלא ציפיתי לו D: משהו שאתם לא מצפים לו: עוד שיעורי מתמטיקה ?
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): הכל יכול להשתנות D:

yael1998

New member
שכחתי משהו../images/Emo47.gif

הלפטופ המפגר שלי מכניס מילים לא קשורות למשפטיםOO" [ דוגמא ] השבוע היה באסה כי: האמא של המחנכת שלי נפטרה והיא לא באה לבצפר כבר שבועיים+ ומביאים לנו מושהו שלא ציפיתי לו רות מחליפות שאני שונאאאאאאת \ עוד שיעורי מתמטיקה ! המחשב המפגר XD אז קיצר, באסה כי: האמא של המחנכת שלי נפטרה והיא לא באה לבצפר כבר שבועיים+ ומביאים לנו מורות מחליפות שאני שונאת \ עוד שיעורי מתמטיקה [ שאני גם שונאת XD ]

2MayaN2

New member
חחח גם אני לא מסתדרת עם הלפטופ ../images/Emo221.gif

כל הזמן אני לוחת אנטר והכל נשלח לפני הזמן:S

מעיינהXD

New member
יאוו לא !

זה שיר מטומטם שרובו זה קסילופון ואם תשמעו עוד שירים של אוול סיטי תבינו מזה שירי קסילופון. זה מחרפן ברמות מטורפות! הגיטרה החשמלית מאוד חסרה לי וגם התופים ...

2MayaN2

New member
שמעתי הרבה שירים:) ../images/Emo221.gif

זה שירים קליטים כאלה ומאוד נחמדים (שלא נאמר ממכרים) קיצר אני דווקא די אהבתיXD

YARDEN268

New member
סכמ"ש :]

שיר השבוע של פארמור: crashcrashcrash שיר השבוע לא של הלהקה: The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down Lupe Fiasco - Solar Midnite השבוע היה כיף כי: ככה השבוע היה באסה כי: כנ"ל תוכנית\\סרט\\ספר השבוע:
אוואטר,
נערת החלום האמריקני,
הלוחשת לרוחות תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: תעודות, סופ"ש משהו שאתם לא מצפים לו: אממ...כלום :) משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\משהו מגניב שקרה לכם\\מוטו לחיים): את בסדר, כל כך בסדר לא יפה, לא כונפה את בסדר

למעלה