LetGoYouSonOfABitcH
New member
:]]
משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. יום שלם עם הכדורגלן?, שלושה ימים של שקט במשרד, קניות. הפשושות שלי כמובן:] משהו רע שקרה לך השבוע: סטיל קאונטינג!!! ]: שיר שלא הפסקת לשמוע: גט נייקד - בריטני התחדשות השבוע: סווצ'ר פסים לבן-סגול, כובע שחור חמוד, גופיית סבא ירוקה, שרשרת, צמיד, עגילים תוכנית השבוע: סיינפלד לעולמי עד
סרט השבוע: ראיתי השטן לובשת פראדה שוב. הסטיילינג הורג אותי, כמה מושלם! אני רוצה לשכור את פטרישיה פילדס לעצמי
ספר השבוע: צוואה/שכחתי של מי מאכל השבוע: עוגה שאמא שלי הכינה! אוי היא אדירה יציאת השבוע: סמסרה, ג'י ספוט, היום איפשהו - יש לי חינם לאן שאני רוצה בהרצליה
ויש גם יומולדת למישהי שאני מכירה... נראה אם נקפוץ. וכמה עצוב - סיבוב ברחבי וינגייט על הקלאב קאר כשאני נוהגת ועושה תאונות ונכנסת בעצים;[ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לצלילי:] מה כבר אפשר לעשות בשבילה?????? :| כפרהשלי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כדורגלני, יק"ינ, רין&צליל.... כולם קיצר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כל [CHAL = קיצור שלו למיכל] שים שיר לוליקה לוליקה"
[אחיין שלי מבקש את השיר רול איט גאל, רול איט גאל
] התוכניות שלי לשבוע הבא: שירות לאומי אז אולוייז, אאוטלט?, לחגוג לצלילי, חמישי בווייס? אני רוצה ניגאז חתיכים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ברוך ה'
משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. יום שלם עם הכדורגלן?, שלושה ימים של שקט במשרד, קניות. הפשושות שלי כמובן:] משהו רע שקרה לך השבוע: סטיל קאונטינג!!! ]: שיר שלא הפסקת לשמוע: גט נייקד - בריטני התחדשות השבוע: סווצ'ר פסים לבן-סגול, כובע שחור חמוד, גופיית סבא ירוקה, שרשרת, צמיד, עגילים תוכנית השבוע: סיינפלד לעולמי עד