סיכום שבועי.

:]]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. יום שלם עם הכדורגלן?, שלושה ימים של שקט במשרד, קניות. הפשושות שלי כמובן:] משהו רע שקרה לך השבוע: סטיל קאונטינג!!! ]: שיר שלא הפסקת לשמוע: גט נייקד - בריטני התחדשות השבוע: סווצ'ר פסים לבן-סגול, כובע שחור חמוד, גופיית סבא ירוקה, שרשרת, צמיד, עגילים תוכנית השבוע: סיינפלד לעולמי עד:p סרט השבוע: ראיתי השטן לובשת פראדה שוב. הסטיילינג הורג אותי, כמה מושלם! אני רוצה לשכור את פטרישיה פילדס לעצמי
ספר השבוע: צוואה/שכחתי של מי מאכל השבוע: עוגה שאמא שלי הכינה! אוי היא אדירה יציאת השבוע: סמסרה, ג'י ספוט, היום איפשהו - יש לי חינם לאן שאני רוצה בהרצליה:p ויש גם יומולדת למישהי שאני מכירה... נראה אם נקפוץ. וכמה עצוב - סיבוב ברחבי וינגייט על הקלאב קאר כשאני נוהגת ועושה תאונות ונכנסת בעצים;[ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לצלילי:] מה כבר אפשר לעשות בשבילה?????? :| כפרהשלי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כדורגלני, יק"ינ, רין&צליל.... כולם קיצר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כל [CHAL = קיצור שלו למיכל] שים שיר לוליקה לוליקה"
[אחיין שלי מבקש את השיר רול איט גאל, רול איט גאל:p] התוכניות שלי לשבוע הבא: שירות לאומי אז אולוייז, אאוטלט?, לחגוג לצלילי, חמישי בווייס? אני רוצה ניגאז חתיכים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ברוך ה':)

עזבי סיפור קריטי

הוא עוזב את הארץ. אבל מעבר לזה אחד הבחורים היותר שווים (פנימית, ואוהו בהחלט חיצונית)

little shorty

New member
עוד חודשיים

משהו טוב שקרה לך השבוע: היומולדת שלו והצימר, היה שבוע סבבה. משהו רע שקרה לך השבוע: הטיפים :[ הבזבוז כסף הנוראי שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: אממממ לא יודעת התחדשות השבוע: כלום נראלי תוכנית השבוע: בקושי ראיתי טלוויזיה. סרט השבוע: אמריקן ביוטי וצ'רלי וחצי ספר השבוע: צלה של הרוח מאכל השבוע: שניצל עגל יציאת השבוע: הצימר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השיעורי נהיגה בתקווה האחרונים שלי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "קטנטונת, תני חיוך" תמונת השבוע: במסיבת גיוס של חברה שלי במסעדה התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, עבודה. מרתק. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, לא יותר מזה.

שבוע מחולק לחצי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שאני והחבר חזרנו, והלילה עם החברים. משהו רע שקרה לך השבוע: כל החצי שבוע לפני שחזרנו, ועוד ריבים והרבה דברים. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין לי כוח לאנגלית אבל- אברבודי גוטא לירן סומטיימס. (השיר נושא של שמש נצחית בראש צלול) התחדשות השבוע: דיסקים בגדים וכאלה. תוכנית השבוע: אין. סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- מאכל השבוע: מרקים. יציאת השבוע: עם החברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אנשים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עבר לך המבט הפסיכופתי." או "אני אוהב אותך, אני צריך אותך, הייתי מטומטם." תמונת השבוע: -- התוכניות שלי לשבוע הבא: הממ. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: החצי האחרון טוב.

NoFaRi1

New member
מקווה שיהיה משהו

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי מתנה יפה לאמא, קניתי מעיל מושלם P: משהו רע שקרה לך השבוע: ההתבטלות של היציאה אתמול שיר שלא הפסקת לשמוע: dig- incubus.. חח חברה שלי אמרה שהיא רוצה ללמוד את המילים אז חזרנו עליו המון ולמדתי גם X: התחדשות השבוע: המושלם הזה
תוכנית השבוע: שיקאגו בייבה סרט השבוע: Dan in real life .. כי זה היחיד שראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אנערף יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיקאגו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביטל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: המעיל היפה שלי P: התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

AnGeL DoLlY

New member
יש לי מעיל ממש דומה

רק עם יותר כיסים ופחות פרווה אבל גם הוא מהמם
תתחדשי

Ms Kuolema

New member
helloooooo nurseeee ;)!

משהו טוב שקרה לך השבוע: שבעה חודשים לי ולבייבי, יום הולדת לידיד, מסיבת גיוס לחברים, אשת החלומות עם בייבי ונקרענו מצחוק. משהו רע שקרה לך השבוע: המסיבת גיוס לחברים נגמרה בצורה מזוויעה [אמבולנס וחברה מאוד טובה שלי שיכורה טילים], דלקת שוב וזה כל כך אוף!!@#@$!@$!!, סתם מצב רוח של בטטה ובייבי עייף כל הזמן. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין אחד, חרשתי של מלא. התחדשות השבוע: אממ גלולות
? תוכנית השבוע: עיקרות בית אמיתיות או איך שלא קוראים לזה, אחת הסדרות היותר מפגרות שמראה בעקיפין שעשירות באמריקה, כולן עשו הגדלת חזה. וכמובן וורוניקה מארס שאנחנו חורשים על פרקים בקצב איטי אך אפקטיבי. סרט השבוע: אשת החלומות
!! כל כך שווה. והסרט אליזבת', שהוא גם נחמד, אבל לי סתם יש סטייה לימי הביניים. ספר השבוע: חוק הקוסמים הראשון/ טרי גודקינד, ממש טוב. מאכל השבוע: טוב, אתמול החלטתי לעשות ניסוי. מה יקרה אם אני אכין סנדוויץ בבית של החבר, המורכב מלחם, סלט כרוב אדום, סלט חצילים קלוי ופסטרמה. ויצא ממש אחלה :). יציאת השבוע: דפנטלי המסיבת גיוס/יום הולדת. היה ממש אחלה עד שנגמר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נסיעה ארוכה בשיעורי נהיגה, אולי אישור לטסט [הלוואי כבר], להפסיק לקפוא מקור [לא יקרה]. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: וואלה מבחינת חברים אני מסופקת בהחלט, אז אני אגיד בייבי כי תמיד בא לי לראות אותו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואי היו כל כך הרבה אבל הייתי שיכורה ואני לא זוכרת >:. אבל כמה ימים לפני זה "ביום הולדת אתה מגלה בכמה חיים נגעת וכמה זוכרים אותך". תמונת השבוע: תראו איזה חמוד הסולן של בולט פור מיי וולנטיין O:! התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, לחרופ, לקוות שהשביתה תסתיים כבר, בייבי. מגוון משהו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מלא בחילות אך חביב :).

adiss90

New member
מיאו מיאו מיאו מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע: חמישי-שבת. משהו רע שקרה לך השבוע: רביעי בבוקר. שיר שלא הפסקת לשמוע: \\\ התחדשות השבוע: אוכל. הרבה אוכל. [אור של ווי סיי קיבה מלאה?] תוכנית השבוע: מונית הכסף סרט השבוע: אממ חרמן על הזמן? סרט מטומטם. ספר השבוע: \\\ מאכל השבוע: ארוחת גבינות-סלטים-בורקסים-עוגות הכי טובה בעולם; שוקולד, פסטה, שטויות. יציאת השבוע: מסעדה, קולנוע, קניון, צפון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להנות בלי לבזבז הרבה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'יזס ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני עושה את התחקירים הביטחוניים" "הא וואלה? כמה זמן זה תחקיר?" "חמש שעות"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

N o o s h y

New member
באמת שמצטער על המכתב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: צ'ק על סך 941.5 שקלים יפים, מסיבת הקד"צ לנעהלה בשישי, השינה אצל ממי, שי, היציאה אתמול לאאוטסיידר, יום שישי היה כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: הריב עם אימא בשני. שיר שלא הפסקת לשמוע: המיסטיקנים הסינים. ככה נראה לי שקוראים לו... של שלמה ארצי ונורית גלרון. התחדשות השבוע: 'מיכאל שלי' של עמוס עוז ו'המכתב' של אביב גפן. תוכנית השבוע: איי לאב ניו יורק. סרט השבוע: ספר השבוע: 'מיכאל שלי' מאכל השבוע: חח. הסנדוויצ'ים שחדווה הכינה לנו בעבודה. יציאת השבוע: תימורים עם שי בחמישי, יום שישי במסיבת קד"צ של נעה היה בנזונהההההההה! וגם אתמול באאוטסיידר היה כיף :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את ניצן, ולקבוע צניחה חופשית! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניצני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אתמול באאוטסיידר: מוריה: "נעה, החולצה השחורה שם היא שלך במקרה? כי אם לא אני אקח אותה לעצמי, היא ממש יפה!" אני הולכת לבדוק, חוזרת אחרי שניה... "מה את פסיכית? זו חולצה של בנים בכלל!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעממממממממם בעבודה ומלאאאאאא כיף בסופ"ש :]

מחר לא יהיה יותר קל.

משהו טוב שקרה לך השבוע: היציאה של יום חמישי, היה לי כיף. אני והמשפחה נסענו ביום שבת לדרום, היה ממש נחמד להזכר איך נראית משפחה פתאום משהו רע שקרה לך השבוע: גנבו לי את הת"ז + הרישיון + כרטיס אשראי + כסף. ]: בנוסף, אני ואודליה לא נפגשנו בסופ"ש בכלל (רק יום אחד מתוכו). וגם, השמנתי ואני עצבנית על דבי. זהו שיר שלא הפסקת לשמוע: אחרי שאפרת התאבדה - יוני בלוך. ובכלל, כל הדיסק שלו.. התחדשות השבוע: צמיד שחברה קנתה לי. מלא מלא מסטיקים מאכל השבוע: טוסט עם גבינת שמנת וגבינת גוש חלב! יציאת השבוע: אהה ,יום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אודליה כמובן; אני ונטלי, אני והילה. לפגוש אנשים בקיצור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני מרגישה איתך דברים שלא הרגשתי כבר 4 וחצי שנים" או יה שיחקתי אותה, היא מתאהבת
. תמונת השבוע: אההה התוכניות שלי לשבוע הבא: אמרתי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר, יכל להיות טוב יותר

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|לב

משהו טוב שקרה לך השבוע: אנחנו ביחד משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר שיר שלא הפסקת לשמוע: move along - all american rejects התחדשות השבוע: אין, האמת תוכנית השבוע: דרייק וג'וש סרט השבוע: סרט מגניב, לא זוכרת את השם
ספר השבוע: שיחות עם אלוהים מאכל השבוע: סלט יווני יציאת השבוע: אם הבנתי נכון - ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אותו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני אוהב אותך!
תמונת השבוע: כי הם ממש טובים התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות איתו, צ'ופר בוגרים מסקרן... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מושלם!!

השרשור האהוב עליי ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההתוודאות, שיעור אנגלית [שחררה אותנו מוקדם. מלכה
], הרבה שינה, הלימודים זורמים.
משהו רע שקרה לך השבוע: סתם ריבים עם אחותי /: שטן קטן. ובכי מתסכול.. לא נורא - עבר. שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: מסתבר שנהייתי יועצת לענייני בגדים/סטייליסטית
כנראה ככה זה שהולכים עם בנים לקניות וחידוש מלתחה. תוכנית השבוע: הרווק, כרגיל. ופספוסים. סרט השבוע: בתול בן 40. ספר השבוע: - מאכל השבוע: "כיסונים" עם תפו"א בפנים ושמנת בחוץ.
יציאת השבוע: בשישי יצאנו עם החבר'ה של המרפאה לאיזה פאב, היה צחוקיייים. והזמנו מרגריטה תות, אחד הטובים :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור אחרון של הפסיכו' לפני שבועיים של מרתון. ווהוו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חן, בתקווה. ואותו כמובן, כי אני כבר מתגעגעת... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בדרך למסעדה ראינו חתול דרוס, מראה לא נעים. כולי בחלחלות מטורפות, עם עור ברווז מרוב גועל וכו'. אז החבר היה חייב לציין- "ממש אכל את הלב, הא? חתול עם ראש פתוח..."
הומור אופייני. תמונת השבוע: התפוח לא נפל רחוק מהעץ? התוכניות שלי לשבוע הבא: פסיכו.. רואים את הסוףףף!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיף כיף כיף.

yaeli87

New member
אוי היה סופ"ש נהדר...

משהו טוב שקרה לך השבוע: סופ"ש שלם אצל מאמי... משהו רע שקרה לך השבוע: אממ לא חושבת שהיה... שיר שלא הפסקת לשמוע: מוש בן ארי- כל ההופעה שלו
התחדשות השבוע: אממ טרנינג לאחיינית שלי
תוכנית השבוע: נולד לרקוד,למרות שהיה קצת מבאס ומונית הכסף סרט השבוע: הריף ספר השבוע: פסיכומטרי- אות ב' מאכל השבוע: סלט ארומה חח יציאת השבוע: עם מאמי בחמישי,עם מאמי בשבת בבוקר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד מאמי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי,ליטלי,שירן,מאי ונועה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

למעלה