honest.
משהו טוב שקרה לך השבוע: וואלה, קשה לי לחשוב על זה. שאילאיל באה, דפנטלי. היה כייף-אך-קצר. כמה פגישות עם חברי ממזכרת, כרגיל [בשביתה], פגישה חביבה עם הפסיכית, שהתפטרתי סוף סוף מטלסקר וקיבלתי משכורת [1408.83 על שתי משמרות בשבוע, שעשיתי במשך חודש.] ותמיכה מהמורים לתסריטאות ולעריכה. אה, וגם המייל ששלחתי ליורם. הגאונותP: ודוד שלי מאנגליה בא. זה נהדר אפילו. משהו רע שקרה לך השבוע: זה שלא קיבלו את התסריט שלי, ולקחתי את זה קשה ואני עדיין, וחברים שלי לא היו שם בכלל או שהם היו לחמש דקות ואז ניתקו ו"התקשרו יותר מאוחר" וכאילו מי אתם בכלל. ושאני מעכלת כמה דברים גרועים קורים בחיים שלי כרגע, ואני לא מסכנה ולא מרחמת על עצמי וגם לא שונאת את עצמי אבל לא כייף לי. לא כייף לי בכלל. שיר שלא הפסקת לשמוע: don't know why- norah jones, והשיר פתיחה של בנות גילמור. התחדשות השבוע: קרדיגן אפור עם נקודות שחורות (לא נקנה, פשוט החלפתי את זה במשהו אחר שקניתי מזמן), וקיבלתי מהדוד מאנגליה טוניקה סגולה עם כיווצים ושרוולים תפוחים, יפה אבל קצת גדולה, וסווטשירט שאני מדגמנת בתמונה, אפור עם עלים לבנים מ-new look, מכותנה אורגנית או משהו משונה כזהP: אה, וגם כל מיני עוגיות ויוגורטים [כן, כן.] ושטויות טעימות ומשמינות מידי מאנגליה. תוכנית השבוע: בנות גילמור. אלוהים, אף פעם לא נמאס לי. ועוד מהבלוקבסטר. האו ליים איז זאט. סרט השבוע: יומני הנסיכה. אם כבר דיברנו על ליים. ספר השבוע: מי קורא בכלל כשאפשר לצפות במעלליה של רורי גילמור 7\24. מאכל השבוע: m&m's. יציאת השבוע: חהחהחה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי להתאושש קצת ולחזור לעשות את הדברים שאני צריכה לעשות והרשיתי לעצמי להפסיק איתם קצת. כמה לא אחראי מצידי. מה שחבל זה שאני בכלל לא רוצה לעשות את הדברים האלה. אפילו לא טיפה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בן, אחרי שבועיים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מעין, מעין, עדי, אלה, בר". מה שהכריע ביום רביעי את המשך השבוע המקסים הזה. תמונת השבוע: בארוחת "הדוד חזר מאנגליה" עם כלב חמוד של סבא וסבתא וחתולה חמודה שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: להתאפס ולהזיז את התחת כל החיים בערך על ההפקה של רון. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע מאוד. ואני אפילו לא צינית.