סיכום שבועי.

אה! ואתמול בהופעה של שלום חנוך

היה קטע שהוא הסתכל עליי, ממש בהה בי כמה שניות ואז מהמבוכה דפקתי חיוך ובאמצע השירה הוא פשוט דפק לי חיוך כזה ענקי חמוד. ;[

Tin Doll

New member
מי אמר לך ת'משפט הזה?

זה שיצא איתך לקספרים? הוא נראה כזה ילד טוב

כי הוא כזה

אנחנו ידידים כבר שנתיים ובחיים לא דיברנו על זה אין לי מושג מאיפה זה בא לו, אבל פשוט קפאתי

אווו

משהו טוב שקרה לך השבוע: מחמאה מהבוסית משהו רע שקרה לך השבוע: עומס בעבודה שיר שלא הפסקת לשמוע: שבועה של ריטה ורמי התחדשות השבוע: נעליים אירוע תוכנית השבוע: === סרט השבוע:=== ספר השבוע: ואוווו== משחק מכור של רם אורן (מעלף) מאכל השבוע: === יציאת השבוע:=== משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מספרה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עם חברות שלא ראיתי מלא זמןןן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וועליק חחח תמונת השבוע:=== התוכניות שלי לשבוע הבא: שינוי בשיער ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יכול היה להיות יותר טוב.

../images/Emo119.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התפטרתי. משהו רע שקרה לך השבוע: נגמרנו שיר שלא הפסקת לשמוע: melissa - elle התחדשות השבוע: בגדים תוכנית השבוע: לארגן לה ערב רומנטי. :\. סרט השבוע: משפחת סימפסון ספר השבוע: רציתי לנשק לה בשדה החרציות - אביבה אברון מאכל השבוע: - יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל בעבודה החדשה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: אני צילמתי, אגב :p התוכניות שלי לשבוע הבא: מינרווה אולי, ובעיקר לעבוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא :)

GoOni

New member
honest.

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואלה, קשה לי לחשוב על זה. שאילאיל באה, דפנטלי. היה כייף-אך-קצר. כמה פגישות עם חברי ממזכרת, כרגיל [בשביתה], פגישה חביבה עם הפסיכית, שהתפטרתי סוף סוף מטלסקר וקיבלתי משכורת [1408.83 על שתי משמרות בשבוע, שעשיתי במשך חודש.] ותמיכה מהמורים לתסריטאות ולעריכה. אה, וגם המייל ששלחתי ליורם. הגאונותP: ודוד שלי מאנגליה בא. זה נהדר אפילו. משהו רע שקרה לך השבוע: זה שלא קיבלו את התסריט שלי, ולקחתי את זה קשה ואני עדיין, וחברים שלי לא היו שם בכלל או שהם היו לחמש דקות ואז ניתקו ו"התקשרו יותר מאוחר" וכאילו מי אתם בכלל. ושאני מעכלת כמה דברים גרועים קורים בחיים שלי כרגע, ואני לא מסכנה ולא מרחמת על עצמי וגם לא שונאת את עצמי אבל לא כייף לי. לא כייף לי בכלל. שיר שלא הפסקת לשמוע: don't know why- norah jones, והשיר פתיחה של בנות גילמור. התחדשות השבוע: קרדיגן אפור עם נקודות שחורות (לא נקנה, פשוט החלפתי את זה במשהו אחר שקניתי מזמן), וקיבלתי מהדוד מאנגליה טוניקה סגולה עם כיווצים ושרוולים תפוחים, יפה אבל קצת גדולה, וסווטשירט שאני מדגמנת בתמונה, אפור עם עלים לבנים מ-new look, מכותנה אורגנית או משהו משונה כזהP: אה, וגם כל מיני עוגיות ויוגורטים [כן, כן.] ושטויות טעימות ומשמינות מידי מאנגליה. תוכנית השבוע: בנות גילמור. אלוהים, אף פעם לא נמאס לי. ועוד מהבלוקבסטר. האו ליים איז זאט. סרט השבוע: יומני הנסיכה. אם כבר דיברנו על ליים. ספר השבוע: מי קורא בכלל כשאפשר לצפות במעלליה של רורי גילמור 7\24. מאכל השבוע: m&m's. יציאת השבוע: חהחהחה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי להתאושש קצת ולחזור לעשות את הדברים שאני צריכה לעשות והרשיתי לעצמי להפסיק איתם קצת. כמה לא אחראי מצידי. מה שחבל זה שאני בכלל לא רוצה לעשות את הדברים האלה. אפילו לא טיפה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בן, אחרי שבועיים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מעין, מעין, עדי, אלה, בר". מה שהכריע ביום רביעי את המשך השבוע המקסים הזה. תמונת השבוע: בארוחת "הדוד חזר מאנגליה" עם כלב חמוד של סבא וסבתא וחתולה חמודה שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: להתאפס ולהזיז את התחת כל החיים בערך על ההפקה של רון. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע מאוד. ואני אפילו לא צינית.

יש לי זקן לסרט.../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ הגשם, האוכל שליהיא וגילי הכינו לי, השגתי עוד שחקן להפקה אחת, נועה, גוני (
), עדישחור ועומר.
אהה והיום עם המשפחה היהי ממש טוב. אה! ושדיוי באה לבקר. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם המון מחשבות גרועות, הסיבוך המסריח עם הנסיעות אתמול. שיר שלא הפסקת לשמוע: ממ רג'ינה ספקטור בעיקר. את us. התחדשות השבוע: וואי אני בכלל לא בטוחה שיש.. לקחתי בחזרה סוודר שהיה אצל גוני אלף שנה, נחשב..? תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות ומסכים. סרט השבוע: "החתונה", רנט, צלילי המוזיקה. ספר השבוע: אני עדיין על 'צלה של הרוח'/ קרלוס רואיס סאפון. הוא משתפר. מאכל השבוע: ממ.. האוכל שגילי וליהיא הכינו לי והמסעדה היפנית היום.
יציאת השבוע: פפ אני כ"כ לא יוצאת שזה כואב. הערב עם עדישחור אחי ועומר נחשב יציאה? שיחקנו טאקי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני מאד מקוה לפגוש את רונצ' כי נתקפתי געגועים, ולהתקדם משמעותית בסרטים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רונצ'. ושיר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: (מפניני החוכמה של גוני.) היה לילה, שתינו שוכבות במיטה. חושך. "שיואו, אני לא יודעת אם לעצום את העיניים כי חושך, או לפקוח אותן כי חושך. שיט, ירקתי." תמונת השבוע: ממש לא מהשבוע, יותר בכיוון של לפני יותר מחצי שנה, אבל מצאתי אותה השבוע. נחשב. התוכניות שלי לשבוע הבא: אני מאד מקוה לפגוש חברים ולהתקדם בסרטים ולעבוד. יש לי מתנות לקנות לאחשלי ושום דרך לממן אותן. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קוטבי מאד.

OverSharing

New member
שבוע מע-ולהה:)../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי טסט!!!! נהגתי מלא, עשינו היום טיול בשטח והיה פצצצץ:) השגנו ספונסר לגימיק חנוכה, בייביסיטר,חגגנו 2 לחבורה והיה הכי מצחיייייק בעולם, השגתי עבודה ויש לי היום התלמדות.. וואע:) משהו רע שקרה לך השבוע: הצוות מעט הרגיז אותי אבל לא נורא שיר שלא הפסקת לשמוע: וידוי התחדשות השבוע: רישיוןןןן:) תוכנית השבוע: אבודים סרט השבוע: - ספר השבוע: לא קראתי כבר מלא זמן]: מאכל השבוע: אמא הכינה אתמול מ-לא אוכל טעים:) יציאת השבוע: אתמול היומולדת חבורהההה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לעבוד ולקבל על זה כסף:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שומדבר מיוחד.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שחר.. מגיע לך מזלטוב!" חח יואו היה כזה כיף לשמוע את זה תמונת השבוע:
חצי חבורה בחגיגת יומולדת [טול ואני הכנו לכל אחת מאפינ על מקל ורשום Mr. Muffin] התוכניות שלי לשבוע הבא: פסנתר, צופים, מתמטיקה, משחק ראשוןןןןן! אעעע רק שלא יתבטל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הכייייייי טובבעולם!

ShirBird818

New member
חדשה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממממ... בנאדם ישן יצר איתי קשר והיה טוב לראות שהוא מתעניין ולדבר קצת... היה ממש ממש אחלה בעבודה.. והחלטתי סופית שאני עושה שנת שירות, שזה טוב=] משהו רע שקרה לך השבוע: סתם אני מרגישה מממש ריקנית עם השביתה הזאת... אני לא רוצה שהיא תסתיים ומצד שני אני מרגישה שאני בהולד, ואני לאאאא עושההה כלום כל היום=\ שיר שלא הפסקת לשמוע: Apologize התחדשות השבוע: צעיף ענק חדש שיצרתי לבד
זה נחשב התחדשות? תוכנית השבוע: בטלוויזיה, כן? ללא ספק השידורים החוזרים של האנטומיה של גריי
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים=\ ספר השבוע: תולדות האהבה מאכל השבוע: חמאה. סתם יצא לי לאכול הרבה חמאה השבוע
יציאת השבוע: אתמול.. היה מעאפן והשתפר לקראת סוף הערב (הסעתי אנשים הבייתה באוטו החדש=]) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ תשובות מכמה מקומות, להתנדב קצת, והלווווווווווווווווווווואי הלוואי הודעה ממנו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מממממ... אין מישהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "על הפנים" =] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אני מקווה ללכת להתנדב קצת סוף סוף, ולהתמקד על מקומות לשנת שירות... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד, שבוע הבא יהיה יותר טוב=]

mayhaktana

New member
שיהיה..

משהו טוב שקרה לך השבוע:פתחת תקווה,חברים. משהו רע שקרה לך השבוע:קרה הרבה טוב רק שפתאום אני לא סגורה על זה שזה טוב בכלל. שיר שלא הפסקת לשמוע:איטס אול אבאוט יו-מקפליי התחדשות השבוע:לא זוכרת שהייתה תוכנית השבוע:- סרט השבוע:הדייט שדפק אותי ספר השבוע:- מאכל השבוע:בקושי אכלתי השבוע האמת.. יציאת השבוע:היו כמה טובות.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להיות סגורה על זה שהטוב הוא באמת טוב
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:בעיקר אף אחד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:- תמונת השבוע:- התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה וכל השאר עוד לא מתוכנן. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר

למעלה