סיכום שבועי!!

השבוע שלי =]

- שיר השבוע: כל מה שקשור בדיסק החדש של היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע: צליל שחתמה את השבוע שלי באופטימיות לגביי הסטודיו. - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): "אני מצטערת" אל תצטערי. תשני משו. - דבר שהשגתם השבוע: מוטיבציה. - מאכל השבוע: שניצל בלחמנייה - משהו שהרס את השבוע: אין לי כסף. בכלל. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שהיומולדת של סתיו יהיה כיפי. שבן דוד שלי יחזור כבר מארה"ב ונדבר, שוי תחזור מפולין, שיהיה ערב בנות כיפי. שיהיה טוב יותר מהקודם. -תמונת השבוע: אין... -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? איזה מושלםםםםםםםםםם זהההה =]] חבל רק שהיום היה חם שוב :(

Stootz

New member
עונה ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע: Don't stop me now-Mcfly
- האדם שעשה לכם את השבוע:חברות ומשפחה
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) "Ron,ron,ron weasly!" חחחחחXD
- דבר שהשגתם השבוע:ממ הייתה לי יומולדת =)|
- מאכל השבוע:לא יודעת
- משהו שהרס את השבוע:אממ היו כל מיני דברים שלא היו קשורים אלי אבל כן היו קשורים לאנשים שמאוד חשובים לי, אז כן זה קצת הרס
-כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא:שתמשך השביתהD: אמן.
-תמונת השבוע:
-וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית?ממ קצת באסה כי אני לא מתה על חורף, זו עונה עצובה /: אבל אני אשתדל לנצל את כל הטוב שיש בעונה הזו:]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifסופ''ש טובבבבבבבבבבב

השבוע שעבר - שיר השבוע: והיגדפלקס!
- האדם שעשה לכם את השבוע: אין ספציפית:O - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) בדיחה פרטית
- דבר שהשגתם השבוע: אממ.. לא עולה לי לראש.. - מאכל השבוע: שניצל XL של טבעול
- משהו שהרס את השבוע: אני נסחף יותר מדי סתם עם השעות והולך לישון מאוחר:X -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: כיף חיים של שבוע[טפו טפו טפו] גם והיגדת וגם האי! -תמונת השבוע: רק בישראל
-וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? עד שאני לא אראה גשם, החורף לא התחיל מבחינתי

חח סורי.. הכוונה ל 'רשמית' הייתה בגשם והכל..

ולמה אתה לא עונה על סיכום שבעי אףפעם? P:

עונה!

השבוע שעבר - שיר השבוע:לעולם מצידי-היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע:נועםשלי
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש)"אני אוהבת אותך" - דבר שהשגתם השבוע:אלבום או שנים:} - מאכל השבוע:סטיייק!! - משהו שהרס את השבוע:מכות XD -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שבוע הבא אני הולך לחברה שלי ויהיה ממש כיף:]]] אני מתרגש -תמונת השבוע: -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית?עמדתי היא שהחורף הזה הולך להיות טוב!

_______________../images/Emo203.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: I Predict a Riot - Kaiser Chiefs
- האדם שעשה לכם את השבוע: אין מישהו ספציפי.. - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): מיי פיר איז מיי אונלי קארג' תתמודדו עם ההיבריש :) - דבר שהשגתם השבוע: ניפגשתי עם חברה טובה שלא ראיתי הרבה זמן
- מאכל השבוע: נראה לי פסק זמן
- משהו שהרס את השבוע: אני חולה -.-; -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שאני יהיה בריאה בבקשה
אה, ושתהיה שביתה זה יהיה נחמד
-תמונת השבוע: -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? אנשים, לא התחיל החורף, רק היה גשם
אבל שיבוא כבר אני מסכימה
סופ"ש רגוע

עדידוש

New member
אני! שיהיה סופ''ש נפלא ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע: somewhere in between-life house
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממ.. אין ממש ספציפי - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): "סנייפ סנייפ. סוורוס סנייפ." what is that mysterious ticking noise? XD - דבר שהשגתם השבוע: אממ..סיימתי את כל העמ' בספר אנגלית?
- מאכל השבוע: מממ.. העוגה שאמא של סתיו הכינה ביומולדת שלה3> - משהו שהרס את השבוע: הללכת לבצפר לשיעורי ביולוגיה מיותרים. גרר -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שהשביתה לא תסתייים בוווו אמן -תמונת השבוע: זה אף פעם לא מעלה לי
-וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? אוו חורף
אני אוהבת כ"ככככככככככככככככ

עונה ../images/Emo185.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: Lifehouse - You And Me
- האדם שעשה לכם את השבוע: אבא שלי..
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): "שרון לכי תעשי שיעורים!" "אבל אני בשביתה" "אבל השיעורים לא שובתים"
- דבר שהשגתם השבוע: הכרתי את ההורים של הכלב שלי
- מאכל השבוע: חמוציות מיובשות
- משהו שהרס את השבוע: בגלל שאני בשביתה אמא הפילה עליי את כל עבודות הבית
-כמה מילים (מה שבאלכם) על שבוע הבא: שהשביתה תימשך והמון מצברוח טוב -תמונת השבוע: -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגבי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? התחיל רשמית? עד שהגשם יירד נדבר..

עונה

השבוע שעבר
- שיר השבוע: המממ... Pearl Jam - Last Kiss
- האדם שעשה לכם את השבוע: אנשים טובים
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) וואו היו הרבה בכל מיני שיעורים... בוא נראה מה אני זוכר: תלמיד באנגלית: birth certificate זה אמצעי מניעה? מורה ללשון: תנו לי מילה עם ת' דגושה בהתחלה. פרחה מהכיתה: תנוח! המורה למחשבים: היו לי כיתות יותר טובות מכן (וזה עוד היה בשיחת מוטיבציה!)
- דבר שהשגתם השבוע: התחלתי לקרוא את הספר שצריך לקרוא בספרות, הוא דווקא די מעניין.
- מאכל השבוע: פסטה פסטו.
- משהו שהרס את השבוע: החליפו לי מורה לשל"ח והמורה החשה בהסתדרות אז צריך לבוא לשיעורים
-כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שהשביתה תימשך אמן, ושיהיה נחמד וטוב!
-תמונת השבוע:
-וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? אני עוד לא ראיתי שום דבר שקשור לחורף! רק קצת ירד גשם הלילה, חוץ מזה כלום.

GaIi4697

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

[זאת מיכל:p אנדעת שזה מעצבן שאני כותבת בכל הודעה אתזה;[ פשוט אנלא יכולה להחליף לשם משתמש שלי..] השבוע שעבר - שיר השבוע: מממ לא זוכרת
- האדם שעשה לכם את השבוע: חברה ואבא:) - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) "אין כזה דבר לא בא לי, יש לא רוצה"XDD אבא אחד לבת שלו בגן שעשועים
- דבר שהשגתם השבוע: שביתה!!:p ומממ שחברה טובה שלי חזרה מחול
- מאכל השבוע: שניצל
- משהו שהרס את השבוע: המחשב התקלקל
סביר להניח שהיה עוד משו אבל אנלא נזכרת ככ -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שתמשיך השביתה! היא ממש באה בטוב.. וסתם שיהיה שבוע נחמד
-תמונת השבוע: -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? באסה בטירוף!! אני שונאת חורף ממש:(

Ogakor

New member
_ _ _ _ _ _

השבוע שעבר - שיר השבוע: Boyce Avenue - Umbrella (acustic) 1 - האדם שעשה לכם את השבוע: אין אחד כזה. היה בסדר. - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): אני: "אתם יודעים מי היה יצחק רבין?" חניך 1:"כן הוא הוא היה ראש ממשלה! סבתא שלי הייתה בפלמ"ח ויש לה חתימה שלו[בהתלהבות]!!!!!!!!" חניך 2: "אז מה!!! סבתא שלי הייתה בשואה!!![בעוד יותר התלהבות]!!!!" חניך 1: "אז מה!?!??!!!!! גם שלי!!!!!" נקרעתי. - דבר שהשגתם השבוע: כלום. אבל זה בסדר. - מאכל השבוע: פופקורן. ולא מהסוג הפריך והקראנצ'י. - משהו שהרס את השבוע: גם, אין משו מיוחד. פשוט שבוע למלמ. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שיהיה טוב. -תמונת השבוע: הילד הבוכה. -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? לא!!! חם ליייי!!!!

../images/Emo84.gifאלאניס מוריסט אהבת חיי 3>

השבוע שעבר - שיר השבוע: Eight easy steps - Alanis Morissette
מומלץ בחום!!
- האדם שעשה לכם את השבוע: מיכלי 3> - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) דוד שלי: "מה זה? עוגת הבית?" אני: "כן.. עוגת הבית.. חרושת" - דבר שהשגתם השבוע: מפוחית?
- מאכל השבוע: הטוסט בקניון - משהו שהרס את השבוע: התעלמות של אנשים מסוימים. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: -תמונת השבוע:

למעלה