סיכום שבועי!!

סיכום שבועי!!../images/Emo215.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: -תמונת השבוע: -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? תענו:)

נו,אזמה אם זה אמור להיות מחר, וב12. שתפופעולה

השבוע שעבר - שיר השבוע: ממ שירי מיקה 0טובים לבצברוח קקי) - האדם שעשה לכם את השבוע: נראה לי שאמא 3> - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) ממממממ לא יודעת :ם - דבר שהשגתם השבוע: נראה לי ירדתי איזה 3 קילו :) - מאכל השבוע: שזיף? XD לא לא ! צימוקים!$#@# - משהו שהרס את השבוע: קצת דיכי :/ -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: מקווה שיהיה חופש, שיהיה כיף והכל ילך באיזי! -תמונת השבוע: ציור שלי, של טום וולינג, נו החתיך מ"סמולוויל".. דומה? :) -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? האמת שלאכפת לי בינתיים, אני טיפוס של דיכאון עמוק בורף מקווה שהשנה (מה שיש לי הרגשה טובה לגביו) לא יקרה. שבוע טובבב!! :)

linoy61

New member
מהמםם../images/Emo99.gif

ואוו הוא ממש דומה לו.. פירסמת את התמונה גם בפורום סמולוויל??

Ogakor

New member
ואוו! אין מילים~ את מוכשרת!

ממש ממש ממש ממש ממש דומה לו

Stootz

New member
איזו מוכשרתתת!../images/Emo99.gifכל כך דומהההה../images/Emo47.gif ../images/Emo210.gif

+

DelbariX

New member
../images/Emo88.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות - האדם שעשה לכם את השבוע: פפ.. אין - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) בדיון על וודקהVSטקילה "תן לי משהו אחד שלא הולך טוב עם וודקה" .....- "נהיגה". הרג אותי באותו רגע
- דבר שהשגתם השבוע: 270 שקל ^^ - מאכל השבוע: ב5 לפנותבוקר הכנו פיצה בעצמנו
- משהו שהרס את השבוע: הלימודים עם המורים להסתדרות איכשהו נפלו על השעות הראשונות של היום :( -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שתימשך השביתה.. ושיהיה המון גשם
-תמונת השבוע: -וסתם שא' מיוחדת (P:) מה עמדכתם לגביי העובדה שממש היום החורף התחיל רשמית? גשםםםםםםם

למעלה