סיכום שבועי.

groovachick

New member
../images/Emo9.gif תודה על האבטיח../images/Emo3.gif

ואגב.. ההרבה אותיות יוצרות שתי מילים
באמת אני צריכה להחליף כינוי

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאני עשיתי 167 קפיצות../images/Emo9.gif.

אחד השיאים של הבי"ס
.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifהבאת אבטיח, אבל אני אכלתי מלון.

כמה שאני מתחשבת
.

yurirollzzz

New member
עונהנה

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? ממ.. בחירה קשה. הייתי הולכת מבול.. *שבוע שני ברצף* מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?queen - bohemian rhapsody משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי בצפון שהיה סוף..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא מאכל השבוע שלכם?שניצל תירס משפט/ציטוט השבוע שלכם? "ובשעה 12 וחצי אני רוצה את כולכם בשקי שינה! כל אחד בנפרד כמובן, אני לא רוצה להיות מוזמן מחר לברית על הבוקר" המורה לשל"ח ..
פאדיחת השבוע שלכם?שהחלקתי איזה מליאן פעם בכל המסלולים של המים,ונפלתי על אבנים
|דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:החום בצפון.. והמזג אוויר המוטרף שהיה בכלל השבוע משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שום דבר ממש.. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?מנייר?! אולי מאבנים!! מי נחתך מנייר בכלל?..XD אריק ברמן דומה לבנץ? חח איזה דמיון
בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני?סורי אנל'א קניבלית.. ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו..לכל הרעבים באפריקה חח..XD

סיכום שלי ../images/Emo223.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? איתי, זאת שבמקומי, רכבת באירופה, זמנים משוגעים, וכמובן...., מבול
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? אסופים של מירי
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: זה לאהמחשב שלי אז אין לי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קיבלתי 85 בתרבות ישראל
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? בית קפה עם חברה
מאכל השבוע שלכם? פסטה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? " אתם יכולים לקרוא לי מר חנן או אדוני המלך" (אמר המורה שלי להיסטוריה)
פאדיחת השבוע שלכם? אין לי כרגע רעיון... אולי בהמשך
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע? מבחן
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? סופסוף תהיה המתכונת בהיסטוריה ונפתר מזה...
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? באופן מפתיע השבוע זה לא קרה לי... כמעט כל שבוע זה קורה לי ודווקא כששואלים אז לא קורה לי
אריק ברמן דומה לבנץ? ב. כ"כ בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? לא... אני צימחונית
ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לכולם

ג ב ש ו ש

New member
מסכם../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? שיהיה לנו בית מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? הם לא מכירים אותך-הראל מויאל
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אממ הסינגל החדש של מויאל
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספר של רם אורן "אהבה בדלתיים סגורות" מאכל השבוע שלכם?-צ'יפססס משפט/ציטוט השבוע שלכם?-"..כי במקום שזרעתי בו עצב גדל לו חיוך,הם מסתכלים על זה הפוך.או סתם בעצם הם לא מכירים אותך.." פאדיחת השבוע שלכם?-אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:אממ הבגרות שהייתה לי
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?-כמה הופעות טובות
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?-
אריק ברמן דומה לבנץ? -ממש לא.. א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני?-אממ לא נראה לי.. ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו..-למי שרוצה

באיחור, אבל בקטנה../images/Emo24.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אל אישך תשוקתך ואיתי מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? חוזר בחזרה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אבי שוהם שנתן לי אימון קשה שעשה לי המון עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היה שבוע מדהים, אין לי משהו ספציפי לרשום מאכל השבוע שלכם? לא זוכרת את השם של זה. אבל אתמול הייתי בבראסרי ויש את הפסטה הזאת עם הלימון, לא זוכרת את השם.. מתה על זה בקיצור... אז אחרי המון זמן שלא הייתי שם, אתמול הייתי שם ממש במקרה, כבר היינו ליד הבית שלי וידיד שלי אמר שבא לו לאכול איפשהו וקפצנו לשם.. היה טעים ונחמד כרגיל משפט/ציטוט השבוע שלכם? הבלגאן בחדר זה הראי של החיים פאדיחת השבוע שלכם? עם מיכל, כרגיל... היינו בחתונה והיה הכי כיף בעולם . אבל מה.. אני לא רוקדת.. אבל ממש לא. וכולם ניסו לגרום לי לרקוד ואמרתי למיכל שאפילו היא לא תצליח לגרום לי לרקוד, זה פשוט מגוחך מדי בעיניי.. אז היה קצת מביך, אבל יותר מביך היה אם הייתי רוקדת, תאמינו לי... כבר אמרו לי שעד סיום הקורס הזה שאני נמצאת בו עכשיו אני ארקוד.. אל תבנו על זה
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: היה שבוע מדהים. לא מוותרת על כלום ורוצה שכל החיים, יהיו כמו הסופ"ש הזה
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שבועות!!! החג שלי, חג הגבינות וגם זה שבוע מלא בהופעות. 2 של מירי ו-1 של קרן (שלא ראיתי כבר מזמן) כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא נחתכתי בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? מה נסגר איתך? ולא!!! גם לא כלב... ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו..
למיכל... גם דהן וגם זיו... נדיבות, נדיבות...
שבוע מדהים לכולם

למעלה