סיכום שבועי.

Dark chocolate

New member
יאללה יאללה. שירי אמרה שאריק לא טוב?

לא, נכון? היא ירדה עליו בצורה מרומזת? לא, נכון? ת נ ו ח י. ודי עם הצומי. מיצית.

אני אישית רואה את השאלה הזו בתור ירידה

כמו שאתן חושבות שהשאלה שלכן מצחיקה אני חושבת שלא רק הבעתי את דעתי בדיוק כמוכן

Dark chocolate

New member
אז את רואה את זה לא נכון.

אה ובקשר לזה שאמרת כאן מקודם שאם היו משווים את קרן לדמות מצוירת כלשהי היו פה תגובות זועמות.. תגידי לי נשמה, את רואה מה את מקלידה בכלל???????? אם היו משווים את קרן לנילס הולגרסון תאמיני לי שאת היית צוחקת יפה מאוד כמו כולם כאן. אז אל תשחקי לי אותה פה שוחרת שלום וסניגורית של אריק. תאמיני לי שהוא יודע טוב מאוד להגן על עצמו...ובמיוחד בסיטואציה כזאת, שמשווים אותו לבנץ. איזה מסכנון קטן, משווים אותו לבנץ. ראית איזה אנשים גועליים שלא מבינים במוזיקה?
אבל רגע. אולי כדאי שאני אתחיל לצנזר מהשנינות שלי. שחס וחלילה אנשים לא יעלבו שמשווים את הזמר שהם אוהבים לפאקינג בובה עם גבות מחוברות.. בסוף עוד יבקשו ממישהי שאני מכירה לכתוב גם עליי מכתב להנהלה. בווהוו.

Rony 05

New member
בבקשה

אל תריבו... שירי לא התכוונה להעליב, והיא רק אמרה מה נראה לה (ומותר לה להגיד)... ועדי נפגעה קצת (או אולי הרבה) כי היא לא הבינה את הכוונה של שירי...(וגם לעדי מותר להגיד שהיא נפגעה) העיקר שעכשיו כל אחת הבינה את הכוונה של השניה..ואני בטוחה שפעם הבאה ששירי תמצא דמיון בין אנשים היא תדגיש שזאת דעתה ובפעם הבאה עדי את תגידי את דעתך בצורה שלא עלולה להתפס ככזאת שתוקפת. יאללה חיייבוווק, ובלי לריב..

OpenYourEyes

New member
איך קפצת למסקנות

כל כך מיהרת לחפור שכלל לא חשבת על מה שאת אומרת. לא קבעתי שום דבר ע"פ מראה ולא אמרתי שום דבר על הכישרון של אריק והיכולות הפרפורמיות שלו, את זה את דמיינת. זה שזה לא מצחיק אותך לא אומר שזה לא מצחיק אחרים, לא רק את פה. לא מצחיק אל תצחקי, אף אחד לא הכריח, וזה גם לא כ"כ משנה לי אם צחקת או לא. אני לא אגרר לעוד ויכוח פה איתך. רוצה, דברי איתי במסרים או במסנג'ר. פה אני לא מדברת איתך על זה יותר.

לא חפרתי

רק כתבתי את מה שאני חושבת... מה לעשות שאני חושבת...והרבה..... אני יודעת שלא רק אני פה בפורום...לא צינתי זאת אף פעם. כמו שיש פה כאלו שצחקו יש פה כאלו שגם לא אני בינהם. ואני בטוחה שאני לא היחידה אז למה שלא אכתוב את דעתי? למה אני צריכה לסתום את הפה ? אני לא מעונינת בויכוח איתך מלכתחילה רק הבעתי את דעתי.

eden83

New member
עונה...../images/Emo176.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?אם אלה החיים מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? כוכב-סינרגיה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:שו דבר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?שוקולד
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:בצפר! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שביתה! כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?לא קיבלתי אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? חחחח נכון בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני?לאאאאא
ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לכולם אבל שיהיה מתוק מתוק

hilali1

New member
מלא חתכים מנייר. השבוע נחתכתי ממעטפות../images/Emo30.gif

זה כל כך אבל כל כך כואב...

TTתמרTT

New member
כל מי שיש לו תמסנ שלי שיש שישלח הודעה-נמחק לי

תודה... ועכשיו לסיכום מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? בן ככל הבנים , כל ילדה יודעת של איתי תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:יש מישהו ויש משהו
אמ, אבל בעיקרון משהו זה יומולדת. ומישהו קשור ליומולדת, יש תאלה שבאים ברמזים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מסעדה... לא יודעת מאכל השבוע שלכם? סושי
משפט/ציטוט השבוע שלכם?"גאאאאאאאאאאאאד" פאדיחת השבוע שלכם? ואי, חחחחחחחחחחחחח השבוע יש
ישבנו במסעדה חברה שלי לקחה אותי ליומולדת, ואז שהלכתי לשירותים היא הזמינה לנו עוגת שוקולד וזה יעני בהפתעה, קיצר אני חוזרת , מתיישבת פתאום המלצרית באה עם זיקוק וכל המסעדה חושך ושמו שיר יומולדת ועלינו ספוט, וכולי התפדחתי
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: לא יודעת כלום פשוט כלום... משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שיעבור המגן בהיסטוריה
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?לא נחכתי השבוע... אריק ברמן דומה לבנץ?בטירוףףףף א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני?איכככ לא , אולי תמנה הפאגאנית בג'ירף, אבל ילד לא
ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לא יודעת רק קחו אותו ממניי אני שונאת... שבוע טוב אנשים!!!1 תודה לך

עונה עונה עונה עונה ../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? שמעון השכן
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? הבוקר יאיר של שירה גבריאלוב תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: 100 בבוחן בתנ"ך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסקים של קרן ומירי
אלב אני לא צריכה להמליץ, אתם כבר יודעים
מאכל השבוע שלכם? סוכריה על מקל!!! משפט/ציטוט השבוע שלכם? "כפפרההה" / "כפרותת" / "כפרעלייךךך"
פאדיחת השבוע שלכם? אין משהו.. היה שבוע משעמם כזהה..
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בשבוע שעבר - נכשלים במתמטיקה ואנגלית
והשבוע - מתכונות בכימיה ובהיסטוריה!@#$
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?לעבור את מתכונות בכימיה ובהיסטוריה בהצלחה
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?רק 1 למזלי.. אבל זה היה כואב
אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? אני לא רואה דימיון
מיכל, זה הכל בראש המעוות שלך
בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? ברורררררררר!!!!!!!!!!! שלא
איכככככ!!!
ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לכל מי שאוהב אבטיחים
שבוע טוב אנשים!!!1

אופס ../images/Emo9.gif לא שרשרתי טוב

וכל זה היה כדי לכתוב לתמר שאני אשלח לה הודעה כשאתחבר
ואז שכחתי מזה והגבתי לשאלון

Koala Girl

New member
אני../images/Emo23.gif../images/Emo176.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? גג העולם - פוליקר תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הרבה חצאי ימים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אריק ברמן
מאכל השבוע שלכם? פסטה ברוטב בטטה(לא יודעת איך זה נשמע אבל זה
) משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? אין
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: כמובן צבא...(מה חדש
) משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שייגמר מהר כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אממ היום היה אחד...לא נראה לי שהיו עוד
אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? לא

Dark chocolate

New member
וניל ועוגיות של בן אנד ג'ריס זה כזה טוב!

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול. מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? הו יש המון.
כל האלבום החדש של FOB, הוא פשוט מעולה! Adam's Song, I Miss You, Down, The Rock Show - Blink 182 I Feel So - Boxcar Racer Weatherman, Lycanthrope - Plus 44 Open Your Eyes - Sum 41 The One I'm Waiting For - Relient K ואת האלבומים של בלינק - Take Off Your Pants And Jacket, State Of The Enema תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: חהחה שירי P: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חהחה יו ביום חמישי היה כל כך מצחיקקקקקקק
שתי חברות שלי באו אליי ופשוט עשינו שטויות גמורות..כאבה לי הבטן מלצחוק כבר..ותיעדנו את זה במצלמה!!!!!!1111
זכר לדורות הבאים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כוכי 1,כוכי 2, כוכי 3, פשוט טרילוגייה ענקית! מאכל השבוע שלכם? תה עם סוכר חום
וניל ועוגיות של בן אנד ג'ריס
שווארמה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? תדמיינו שרשום פה את כוכי 2!!!!!!!111 פאדיחת השבוע שלכם? אני נמנעת מלספר דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: היה אחלה שבוע
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שלא יהיה תמזג אויר המסריח הזה!!!!!11 כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? באצבע נדמה לי? וזה כואב אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? מי זה באמת?
בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? לא. אולי בשביל 100 מיליון דולר, וזה בתנאי שהוא יהיה מתובל היטב.. ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לשירי המהממת פלוס, לתמר המהממת פלוס, לצלילוזזזזזזזזזז, ללינטו המהממת פלוס ולאנשים שמבינים הומור ושלא קודחים במוח, כי לעזאזל, חסר פה המון כאלה.

OpenYourEyes

New member
חחחחח לא שכחת מהתמונה אה? ../images/Emo4.gif

(אני בגיל צעיר אם מישהו תוהה
)

Dark chocolate

New member
לא../images/Emo3.gif

ולמה את תוקעת לי עקומי?!
שונאת ת'סמיילי הזה.. וזאת תמונה ממש חמודה!!!

shir828

New member
צוחקים? ממה? מבדיחה- חה חה חה../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? שמעון [?] כי מישהי מט' התחילה לחקות את קרן ושרה את שמעון השכן
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? שאולי- מלופוביה. לא הלכתי להופעה שלהם אבל מספיק שכולם שרו לי את הפזמון וזה כבר חפר לי במוח ואני אומרת- דיי לעיצבון!
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין לי שמצו. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ללכת לתחנה שבכניסה למושב
זה היה מאוד נחמדמד. מאכל השבוע שלכם? שלוק, פופאיס- איך שלא תרצו לקרוא לזה. זה טעים|רר| משפט/ציטוט השבוע שלכם? יציאה שלי לחברה שדיברתי איתה במסנג'ר: "בצחוק מיידלע. בצחוק. לא מבינה הומור? חה חה?"
XDD פאדיחת השבוע שלכם? פאדיחה מספר 1: -"רחל עשיתי 66 קפיצות בדילגית!" -"96 בשבילך זה מצויין!!!!!! כל הכבוד!!!" -"לא 96.. 66" -"אה.." -_-" |רחל זאת המורה לספורט| פאדיחה מספר 2: מי שהיה בשיעור לשון השבוע לא יישכח זאת לעולם- צעקתי על המורה ללשון כי היא מטומטמת ואז בהפסקה כולם התפלאו עליי
והתפקעו מצחוק. אבל אמרו לי כל הכבוד
פאדיחה מספר 3: בתחנה... -"זיו, זאת אחות של אור!" -"ממ.." -"זיו?" -"הא?" -"זאת אחות של אור!!" -"אהה.." העובדת (חברה טובה של אחותי) עובדת עם אחותי בתחנה והיא אמרה לזה שעבד איתה באותו רגע..
לא משנה..-_-" דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הומ. לא יודעתת
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? וואי. מלא דברים
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? דווקא השבוע לא קיבלתי חתך מנייר.
|לשם שינוי..| אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן
ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? מה זה אפגני בכלל?
ולא נראלי.. ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי
לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו..
לירדנבלולה כי יש לה יומולדת בעוד כמה שעות
ותמר (עם הרבה אותיות באנגלית
) כי אבא שלה דיבר עם אבא של קרן...
שבוע טוב אנשים!!!1 גם לך אנשה!

למעלה