צוחקים? ממה? מבדיחה- חה חה חה../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif
מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? שמעון [?] כי מישהי מט' התחילה לחקות את קרן ושרה את שמעון השכן
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? שאולי- מלופוביה. לא הלכתי להופעה שלהם אבל מספיק שכולם שרו לי את הפזמון וזה כבר חפר לי במוח ואני אומרת- דיי לעיצבון!
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין לי שמצו. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ללכת לתחנה שבכניסה למושב
זה היה מאוד נחמדמד. מאכל השבוע שלכם? שלוק, פופאיס- איך שלא תרצו לקרוא לזה. זה טעים|רר| משפט/ציטוט השבוע שלכם? יציאה שלי לחברה שדיברתי איתה במסנג'ר: "בצחוק מיידלע. בצחוק. לא מבינה הומור? חה חה?"
XDD פאדיחת השבוע שלכם? פאדיחה מספר 1: -"רחל עשיתי 66 קפיצות בדילגית!" -"96 בשבילך זה מצויין!!!!!! כל הכבוד!!!" -"לא 96.. 66" -"אה.." -_-" |רחל זאת המורה לספורט| פאדיחה מספר 2: מי שהיה בשיעור לשון השבוע לא יישכח זאת לעולם- צעקתי על המורה ללשון כי היא מטומטמת ואז בהפסקה כולם התפלאו עליי
והתפקעו מצחוק. אבל אמרו לי כל הכבוד
פאדיחה מספר 3: בתחנה... -"זיו, זאת אחות של אור!" -"ממ.." -"זיו?" -"הא?" -"זאת אחות של אור!!" -"אהה.." העובדת (חברה טובה של אחותי) עובדת עם אחותי בתחנה והיא אמרה לזה שעבד איתה באותו רגע..
לא משנה..-_-" דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הומ. לא יודעתת
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? וואי. מלא דברים
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? דווקא השבוע לא קיבלתי חתך מנייר.
|לשם שינוי..| אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן
ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? מה זה אפגני בכלל?
ולא נראלי.. ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי
לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו..
לירדנבלולה כי יש לה יומולדת בעוד כמה שעות
ותמר (עם הרבה אותיות באנגלית
) כי אבא שלה דיבר עם אבא של קרן...
שבוע טוב אנשים!!!1 גם לך אנשה!