סיכום שבועי.

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo180.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי
לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. שבוע טוב אנשים!!!1

khvh5

New member
עונה

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אממ.. רצה הביתה.. מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? אממ... משהו ממני של הראל סקעת.. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:-- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אממ... השבוע שלי היה לא משהו.. אבל אממ תמיד אני שמחה להיות פה =] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ .. הדיסק של הלהקה מאכל השבוע שלכם? איטריות יאמייי משפט/ציטוט השבוע שלכם? כלום פאדיחת השבוע שלכם? כלום.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הבוחן במתמטיקה ררר לא רוצה להזכר אפילווו משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שבת... כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי... למזלי... אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? אממ. אין תגובה :l. בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? לאא ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. אבטיח לכולםם ארטיק אבטיח לקרן 3>

Inbar789

New member
מסכמת שבוע מעולה ^^../images/Emo103.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? לרוץ לרוץ!
חרשתי עליו השבוע! מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? - ימים אחרים - הראל סקעת - איך זה מרגיש - כנסיית השכל
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: -הופעה של הראל סקעת!
היה מדהים! -המורה למחשבים שהגישה אותי על 98 :] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט - שישי הפוך D: דיסק - הראל סקעת
מאכל השבוע שלכם? שוקו ^^ משפט/ציטוט השבוע שלכם? "יבואו ימים אחרים עם גשם ועם אלוהים ובוקר בסדר וערב בלי נדר וריח של משהו מתוק משכר באויר"
פאדיחת השבוע שלכם? >< דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן באנגלית. בכלל על המקצוע הזה לוותר
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שתעבור המתכונת במתמטיקה! עם ציון לא פחות מ-98
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אחד באצבע. והוא לא כאב :] אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ כ"כ לא! ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? הייתי לוקחת את המיליון ונותנת לילד את האוכל שלי. ואם לא, אז לא בכלל! ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי
לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו..
הקיץ בא עלינו לטובה! והייתי נותנת לי כי אני אוהבת אבטיחים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

groovachick

New member
מסכמת../images/Emo176.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]
"לרוץ לרוץ"
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]
R.E.M- Imitation Of Life R.E.M- Losing My Religion R.E.M- Man On The Moon R.E.M- Shiny Happy People גיליתי השבוע שהם ממש טובים
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קיבלתי 92 במבחן בהיסטוריה שהייתי בטוחה שאני מקבלת 60 בערך$@
$
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הממ.. לא נראה לי שהיה עוד משהו מיוחד..
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "בנות"- איתי פרל.. אני מאמינה שכולם מכירים, אבל היה לי כל כך כיף לשמוע אותו השבוע..
מאכל השבוע שלכם
סיני..[
]
משפט/ציטוט השבוע שלכם
פאדיחת השבוע שלכם
לפאדיחה שלי השבוע כולכם הייתם עדים
[ע"ע שרשור המשחק סטייל גלגל המזל]
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הפאדיחה הזאת
סתם.. זה לא כזה נוראי
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא
יום ירושלים
נוסעים לירושלים ורואים את קרן
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב
שנים שלא היה לי חתך מנייר **טפוטפוטפו**
אריק ברמן דומה לבנץ
א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן
האמת.. לא דומה לדעתי
בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני
איכככככככ לאאאא
ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. הממ... אני לא כל כך יודעת.. אז אני אעשה כמו שעשיתי כבר פעם.. יש לי
ים בלי הגבלה, אני מחלקת חופשי.. מי לוקח
[ותרשמו שלקחתם
]
שבוע טוב אנשים!!!1

groovachick

New member
מוסיפה משהו..../images/Emo99.gif

עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- יש מצב שאבא שלי יעשה עבודה לאבא של קרןןן$@#!% אבא שלה הגיע לאבא שלי דרך האתר של אבא שלי, ואז הם דיברו ואבא שלי, בגלל שהוא ראה שלבן אדם קוראים דורון פלס והוא אמר לו שהוא מיבנאל, הבין שזה אבא של קרן והוא אמר לו שאני מעריצה גדולה של הבת שלו
איזה מושלמוזזזזזזזזזזזזז
הייתי חייבת.. מצטערת על החפירה

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo99.gif..

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אא"ה. רצה הביתה. רכבת באירופה. יותר מדי. מבול. ככלות הכל והתמונה- הביצוע מאנשי השנה. זאת שבמקומי. מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? כל האלבום החדש של אבריל לאבין. תראי זה אני- סינרגיה. אשם- סינרגיה. תמונה- מירי מסיקה. השיר של איתי- איה כורם. סוד רמיקס- רוני דואני. עולם שלם בחוץ- רוני דואני. רוח סתיו- רוני דואני. הקונה מטטה- מלך האריות
. Overprotected- בריטני ספירס. Toxic- בריטני ספירס. With Love- הילארי דאף. My happy ending- אבריל לאבין. You're Beautiful Time of your life- Greenday
. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: כשהיה קטן
.
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:
רוני
התקשרה אלי אתמול.. בטעות
. עמיתו'ש יודע למחוא כפיים
.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- החדש של אבריל מצויין. החדש של הילארי גם טוב מאוד.
. מאכל השבוע שלכם? עוגיות
. משפט/ציטוט השבוע שלכם? "זו זאתי ששרה את הפאנטון שלך!".
פאדיחת השבוע שלכם? http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=98494714 הפאדיחה הכי שאווה שהייתה לי מעולם
.
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: שיעורי צרפתית. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?
מחר
. *יומהולדת. *יום ראשון- לשפוט בתחרות כדורעף של היסודי במקום בי"ס
.
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אווץ'. לא קיבלתי בין האצבעות S:
. אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? מי\מה זה בנץ?
בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? בחיים לא. ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי
לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לרוני
, שהתקשרה במקרה. להדס, שכרגע בכינרת ולא תהיה ביומהולדת שלי
, לשיר, שניסתה לשכנע אותי להכין הזמנות בבלוג שלה, ללא הצלחה. לדודה שלי שהדפיסה לי את העבודה. להילה, שלא הדפיסה לי את העבודה. לפאשלי, שתמיד יודע מתי להתחבר למסנג'ר. למיכל שוקולד שקורעת אותי כל פעם מחדש. לשירי שקורעת אותי ביחד עם שוקולד. לתמר groovachick שהצחיקה אותי בטירוף. [מצטערת, עמך הסליחה] לגברת הי זאת קרן, ש..ש..ש.. אני כ"כ אוהבת אותה
. ולכל השאר, אתם מוזמנים לקחת קוביות, הפלחים נגמרו, אין לי מספיק אבטיחים :)
שבת שלום וסופ"ש מדהים ומהנה לכולנו
.

shir828

New member
בסוף הכנתי את כווווולם היום.../images/Emo9.gif אני גיבורה../images/Emo9.gif

עונה

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? איתי מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? זה אותו הקיץ חמי רודנר/דנה עדיני הסודות/נוף אחר של יוני בלוך והשיר אגם קפוא תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:רק אחד
היה לי שבוע גדוש---- שיחה מעולה שהיתה לי מנהל בית הספר, יום כיף שעשיתי עם אמא שלי היום בת"א (דיזנגוף+בית הקפה בכיכר רבין-----קניתי לי שתי חולצות יפיפיות, יום כיף שעשיתי עם חברה שלי ביום ראשון בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה), אני אחרי ראיון קבלה בבר אילן לתואר שני(עכשיו רק נותר לחכות לתשובות
)החלפתי את משקפי הראיה שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סיימתי את הספר של א. ב. יהושע אש ידידותית....פשוט גאון
וראיתי את הסרט צד שלו צד שלה עם ג'ניפר אניסטון. חמוד
מאכל השבוע שלכם? שוקו טעים במיוחד ששתיתי היום בבית קפה של קסטרו בדיזנגוף סנטר משפט/ציטוט השבוע שלכם?ציטוט של דניאל, ידיד שלי------בנות- אתה לא יכול איתן אתה לא יכול לירות בכולן פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה.... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:בדיקות בדיקות ועוד בדיקות (שונאת רופא נשים
) משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?יום ראשון בר אילן יום עיון (לשמוע את עברי לידר ואריק ברמן )והופעה של מירי ביום שבת
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?אף חתך אבל עדין כאב לי הגוף השבוע
אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן?ד. לא
בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני?אני הרבה דברים אבל לא קניבלית
ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. למירב
. אני אתן לה את כל האבטיח ולא רק פלח

ady18

Well-known member
../images/Emo3.gifעונה

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?רצה הבייתה מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?אש מים מתחת לגשר כבלים תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:אני ואספי הממי משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:השלמתי עם מישהי וזה כייף עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הקלטה ישנה של איתי ברדיו תודה אושרת מאכל השבוע שלכם?מלוואח משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:הבחילות משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אין משהו מיוחד כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?לא אריק ברמן דומה לבנץ? כן אריק דומה לבנץ מה רע העיקר הכישרון א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני?זה טעים וזה אכיל סבבה ואם לא משמין אז בכייף ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. שירי,מירב שתי תותחיות על תודה ענקית על הכול

ליטל234

New member
עונה!!!!! ../images/Emo9.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול. מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? heaven. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חחח הלכתי לקניון שלושה ימים ברצף!!!
פעם אחת לסרט עם האקס, פעם אחת לסרט בקניון אחר עם חברים, ופעם אחת לקניון עם חברה לקניות... כיייייףף!!! הכי הראשון... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- זרה מושלמת+עדות שבורה. מאכל השבוע שלכם? עוגה.... חח התחלתי ממש להכין עוגות וגם לעצב עם בצק סוכר אז עוגות זה מאכל השבוע שלי... משפט/ציטוט השבוע שלכם? שי בואי הננה יש לי משהו ממש לומר לך [בום נתקעתי בקיר!] אחחחח!!! שי? פאדיחת השבוע שלכם? אוקי, דיברתי עם מישהו שאני מתה עליו מגרמניה מהמשלחת תיאטרון שהייתי בה בפסח, והוא בן 20, דיברנו באיי סי קיו והוא שלח לי עוד תמונות של הקבוצה והכל (קוראים לו מלטה) ואז כתבתי באוואי- האם מלטה מושלם? כן!!!!!!!!!! 3> והוא כתב משהו באוואי בגרמנית ושאלתי אותו מזה אומר והוא הסביר לי ואז הוא שאל- ומה האוואי שלך אומר?
איזה פדיחות!!!!!!! לא יכלתי לומר לו.... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: קטעים מעצבנים מאוד בבצפר וחלק מהיום היום.... משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מלא חזרות למופע סיום ולא ללמוד הרבה.... כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? הא? חחח אריק ברמן דומה לבנץ? ב!!!! חחחחחח א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? לא!!!! קניבלים שכמותכם
ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם לך דארק!!!!! חח מיכל מיכל... שבוע טוב אנשים!!!1

נעה 124

New member
אין לי כותרת../images/Emo70.gif לא חשבתי על כותרת מקורית../images/Emo70.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אביתר ולרוץ לרוץ (איזה ניגודיות
) מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? השיר פתיחה של חברים... לא זוכרת איך קוראים לו.. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: 98 בתנ"ך
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אתמול עשינו מכירה, והביאו לנו למכור דיסקים, אז כל אחד שעבר קפצתי עליו ואמרתי לו שיקנה את הדיסק של קרן או של מירי, ואישה אחת אמרה שאם אני כל כך ממליצה על זה, היא תקנה, והיא קנתה את הדיסק של מירי
מאכל השבוע שלכם? שניצל תירס משפט/ציטוט השבוע שלכם? "זה לא אני, זאת רק אשליה אופטית", "אבל אני לא רוצה לצאת החוצה! משעמם שם!" "הנה, גם איתי בחוץ, לך תשחק איתו תופסת או משהו..." פאדיחת השבוע שלכם? אתמול, במכירה הזאת, שאלתי ילדה קטנה אם היא רוצה דיסק של שירי הופ, ואז גיליתי שזה בן והוא בן 11... אני לא יודעת איך חשבתי שזאת ילדה קטנה... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הפאדיחה הזאת, כל מה שהמחנכת שלי הייתה קשורה אליו וזה שהארנב החמוד שלי נאבד
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יומולדת לחברה הכי טובה שלי
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? לאאא
וגם לא כל דבר אחר שהיה פעם חי.. ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי
לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. האבטיחים שיש עכשיו מגעילים, הם עוד לא בשלים
מי שרוצה בכל זאת, שיקח שבוע טוב

OpenYourEyes

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? רצה הביתה, מבול מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? פוש דה באטןןןןןן!!! כבוד!!!
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: תמונה של בנץ כדי שתראו שהוא כן דומה לאריק ברמן
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: פצירתי האהובה שהצילה אותי (כמה פקאצי זה נשמע אה?) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שינהההה!!! לא היה לי הרבה ממנה השבוע אבל כשהיה זה היה כ"כ טוב!!! מאכל השבוע שלכם? עוד לא אכלתי אבל מתכננת המבורגר להלילה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אופס"- רופאת השיניים שלי בזמן טיפול שיניים. "הסתכלתי על תמונות שלי מגיל 13 והיו לי אז ציצים גדולים יותר!"- אני, לפני כמה דקות. פאדיחת השבוע שלכם? השתכרתי בטירוף בארוחת יום הולדת של אבא של חבר שלי. אני חושבת שהייתי די בשליטה בכל מקרה... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: המקרה הנ"ל משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? בשבוע הבא אני קצת קרובה יותר לגיל 21
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אין ספור! הכי כואב היה בזרת ליד הציפורן אריק ברמן דומה לבנץ? א. כן ב. כ"כ ג. מי זה אריק ברמן? תשובות א' וב' נכונות
בשביל מיליון דולר היית אוכל/ת ילד אפגני? אם זה well done והרבה תבלינים... יש מצב... ולכבוד הקיץ שבא עלינו לטו.. לרעה, בואו תהיו חביבים ותנו פלח אבטיח טרי טרי לכל מי שאתם חושבים שמגיע לו.. לך מיכל אני נותנת אבטיח ובקבוק מים. תהני
לתמר רק אבטיח, לכבוד ים ההולדת.

OpenYourEyes

New member
מודעת

זה לא משנה ת'עובדה שיש דימיון בין אריק לבין בנץ. אני לא חושבת שזה משהו מעליב דווקא. זה לא שיש לו גבות מחוברות כמו שלו אבל במראה הכללי יש דימיון. לקחת את זה כעלבון יהיה טעות לדעתי ואני באמת מקווה שמירב לא תראה בזה כהעלבה.

זכותך לחשוב ככה

זו דעתך חבל שאת שופטת את דינו של אדם על פי מראו...ולא על פי הכישרון ויכולות פרפורמיות....ומזה יש לו בשפע. עובדה- לא פחות ולא יותר
מי קבע את העובדה
הוד רוממותה שירי
אני באמת מנסה להבין איפה את רואה את הדמיון ולא מוצאת... אותך זה מצחיק אותי לא שכחת להוסיף במשפט שיש דמיון בין אריק לבין בנץ לדעתך. תוספת משמעותית שכזו... חכמים ממני אמרו שעל טעם וריח אין להתווכח... זו דעתך זו לא קביעה חד משמעית הרי אם מישהו פה היה מעז להשוות את מראה של קרן לאיזו שהיא דמות מצוירת כלשהי, כבר מזמן היו פה תגובות נזעמות...אז למה שלא יהיו עכשיו?בגלל שזה לא פורום אריק אז אפשר לרדת על אומנים?וכן מבחינתי הקביעה שלך היא ירידה ולא לצורך עליה.ואת לא טיפשה. אני בטוחה שאת יודעת שאנשים פה אוהבים את אריק ברמן וכותבים בפורום שלו ולא מדובר רק בי ובמירב. הכל רק כדי לעשות סנסציות...כדי לנסות להצחיק.... מצטערת אותי זה לא הצחיק

למעלה