סיכום שבועי.

Gal isr

New member
ריפוד לידיות ../images/Emo6.gif, סתם..אני אקח תיק קטן

אני חושב...נשים אותה שם וביציאה הראשונה הביתה אני אשאיר אותה בחדר פשוט

AndreaCorr ©

New member
דעמיץכ

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? חברה שלי מהקורס הייתה פה. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? ריבים, מצברוח, מיגרנות, ג'וק, בזבוז זמן ושעמום. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? שחברה שלי היתה פה איזה שיר חרשתם השבוע? מלכת הפלקט - מיליון אנשים; alanis morissette - mary jane; החברים של נטשה - אל תתפשטי לי; דידי ארז - כל מבט. מה קראתם השבוע? ניסיתי להתחיל את "על היופי", אבל זה משעמם אותי ראיתם סרט מענין השבוע? לא קניתם השבוע משהו חדש? אין כח לפרט קיבלתם השבוע משהו חדש? 2 מכתבים וסוכריה על מקל מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? החברה ודרורי מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שיהיה לי כייף כככככל השבוע. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה לי כייף כככככל השבוע. ושיעבור ממש מהר. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? חציחצי

אהההההההההה!../images/Emo54.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?1.ההופעה של הדג נחש 2.ההופעה של פיטר רוט ומאור כהן מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?שהייתי חולה, וזה דפק לי את כל אמצע השבוע מה היה שיא השבוע מבחינתכם?עכשיו, ההופעה של פיטר רוט ומאור כהן. LOL, גנבנו את הבירה של מאור כהן בסוף ושתינו ממנה...חחח איזה שיר חרשתם השבוע?הכי יפה בעולם מה קראתם השבוע?אמה ויגואר ראיתם סרט מענין השבוע?לא שאני זוכרת קניתם השבוע משהו חדש?סטרפסילס ואופטלגין! קיבלתם השבוע משהו חדש?לא מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?טובי. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?לנסוע למסיבת רדהוט, אבל בגלל שהייתי חולה מתה, אז לא נסעתי. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?שיהיה פנאן! ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?נע בין מינוס 10 ל10.

למעלה