סיכום שבועי.

AndreaCorr ©

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo150.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מה היה שיא השבוע מבחינתכם? איזה שיר חרשתם השבוע? מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? קיבלתם השבוע משהו חדש? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? שבתשלוווום

Gal isr

New member
פופ פופ, זו מלחמת פופ ונראה אתכם רוקדים

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? העובדה שהשבוע הזה היה.... מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? העובדה שאנשים מסויימים לא היו פה...הצבא הזה מה היה שיא השבוע מבחינתכם? מחר בערב..הסוף שלו איזה שיר חרשתם השבוע? "מלחמת פופ" של קוואמי מה קראתם השבוע? סתם עיתונים יומיים ראיתם סרט מענין השבוע? אושן13
קניתם השבוע משהו חדש? פנס במקום זה שאבד לי, משחולת לניקוי נשק....שטויות בעיקר קיבלתם השבוע משהו חדש? קיבלתי את השרפה של החיים ברגליים מהשמש הזו! מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מישהי שלמרות שרק דיברנו בטלפון...עשה לי את היום אח"כ מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ע"ע "הדבר הרע" ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שאני לא אסגור 21 כמו שמאיימים? ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 9

...

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אמ שהוא עבר מהר מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? סתם משו לא נעים עם מישו אבל טוב שקרה מה היה שיא השבוע מבחינתכם? אממ איזה שיר חרשתם השבוע? here without you מה קראתם השבוע? חזרתי לקרוא האהבה חזרה לי..קראתי את צינורות של אתגר קרת, וספר ממש ממש יפה שנקרא הנסיכה שהאמינה באגדות וזה פשוט מדהים כמה הוא קולע למה שאני מרגישה בתקופה זו..בעקרון הספר מדבר על זה שאדם לא יכול לאהוב באמת אם הוא לא אוהב את עצמו ומרוחק ממי שהוא באמת.. ראיתם סרט מענין השבוע? לא קניתם השבוע משהו חדש? לא משו מיוחד.. קיבלתם השבוע משהו חדש? ספרים מאנשים לקרוא...אני קוראת גם את גברים ממאדים נשים מנוגה וממליצה לכולכם
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? אף אחד מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?... ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה שבוע טוף ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 6

../images/Emo195.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שחנ"שים מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? דברים שאני לא אפרט כאן מה היה שיא השבוע מבחינתכם? לסיים ת'אבט"ש ואז לגול שמעלים אותי לחמ"ל... איזה שיר חרשתם השבוע? מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? נשיקה אחרונה ללילה, מלך האריות, אני עצמי ואיירין [אבל רק חלק ממנו] קניתם השבוע משהו חדש? קיבלתם השבוע משהו חדש? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המ"מיות שלי וחברות שלי מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? מסע ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? מסע... ולהשלים שעות שינה סוף-סוף. לעשות 10 שעות שמירה ביום ואחרי זה לעלות לחמ"ל ל-12 שעות ביום זה סיוט... ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 8.5

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?: פז"מולדת?:p מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?: הגענו כקהל לתוכנית של ליאור שליין,צילמו עלינו קטע שלם וחתכו אותנו בסוף.>: מה היה שיא השבוע מבחינתכם?: חמישי. איזה שיר חרשתם השבוע?: הכל זה לטובה-דנה אינטרנשיונל
[איזו מלכה. ראיתם אותה ביאיר לפיד?] מה קראתם השבוע?: במחנה ראיתם סרט מענין השבוע?: מיליונר מי שגומר ראשון קניתם השבוע משהו חדש?: אוהו! איזה שופינג מטורף עשיתי היום D: קיבלתם השבוע משהו חדש?: את האזרחות שלי למשך שבוע? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?: מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?: :< ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?: שהוא לא יגממממממממר! ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?: 7

m i r u s h i

New member
רואן אטקינסון מלך.../images/Emo108.gif

פשוט מלך! ואני בכלל לא אוהבת הומור בריטי,אבל הוא גאון :) והסרט שלו,החופשה של מיסטר בין,הורס מצחוק D:

צליל88

New member
...../images/Emo179.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? או-או. יומולדת הפתעה לחברה יום ראשון, בני ברק יום שני [כן כן, בני ברק!], הטיול יום רביעי, ואתמול שסיימתי לעבוד מוקדם [אחת וחצי
] מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? לא זכור שהיה כזה
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הטיול יום רביעי?:) [אורוש, נכון שהיה כיפכיף??
] איזה שיר חרשתם השבוע? 'כמה חסר'- איציק שמלי. מה קראתם השבוע? ישראלי. ראיתם סרט מענין השבוע? מעניין? לא. אבל מצחיק.
ושכחתי איך קוראים לו. קניתם השבוע משהו חדש? שתי חצאיות ג'ינס 3/4.. שנים לוקח לי למצוא כאלו ועוד במידה שלי! קיבלתם השבוע משהו חדש? אממ לא. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? נעימההה שלי
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לראות אותו? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? לראות אותו! ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 9.

צליל88

New member
איזה טיול?!../images/Emo123.gif../images/Emo179.gif

ויאיייי, שוב שעה חופשית מסלקום.
[לא קשור, אני יודעת, אבל עכשיו זאת השעה שלי
]

אותו טיול..

אהא! רציתי להתקשר אלייך.. אבל.. טוב נו, גם השבוע אני אהיה בעזריאלי ככל הנראה.. אני אתקשר אלייך
תבואי!!

לא הייתי בעזריאלי

כל השבוע הייתי בפ"ת ורק יום חמישי העבירו אותי לת"א.. נדבר באייסי

לומינגו, השמיעי קול! (הילדה בחיים?)

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?ריחפתי.. וקיבלתי מלא ח"ח עצבניים
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? אני שונאת לשמוע דברים רעים עליי (ועוד לשמוע אותם מעבר לקיר :S) מה היה שיא השבוע מבחינתכם?לא היה.. אבל חמישי היה מוזר ביותר!בעצם, רביעי!! פגשתי משהו כמו 7חברות שלי ביום אחד
+ היה לנו סיכום השתלמויות של המה"ד אז פגשתי עוד בננות שאני מכירה איזה שיר חרשתם השבוע?לא חרשתי.. אבל ביום רביעי נדבק לי השיר i'm not alone של אבריל לאבין
מה קראתם השבוע? חיֵי פָיי ראיתם סרט מענין השבוע?נופ קניתם השבוע משהו חדש?אהא:) בושם, עגילים (משהו כמו 2 זוגות ועוד אחד בודד) וגם 2 משקפי שמש (מהמבצע של אירוקה) קיבלתם השבוע משהו חדש? קיבלתי רגשית.. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?אחת מהשירות שלי (יותר נכון, הכרתי אותה בהשתלמויות של השירות), אורוש, מעיין וסהר :) מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?להיפגש איתו.. סתם באופן מקרי לפחות. ויאללה, שיתקשר כבר!! ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?כנ"ל ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? הייתי בעננים.. אני לא בדיוק יודעת.אבל היה מצחיק.. זה בדוק. וואוו, יצאה לי חפירה

Bloodless

New member
סכמ"ש, סכמ"ש.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? היה כיף דווקא לסגור שבת, נהניתי עם הבנות אצלנו. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? נגמר הכוח. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? שיא? קצת סטטי מדי לשיא. איזה שיר חרשתם השבוע? לא קרה. מה קראתם השבוע? קראתי קצת תמונתו של דוריאן גריי בשבת. ראיתם סרט מענין השבוע? חח. קניתם השבוע משהו חדש? לא. XP קיבלתם השבוע משהו חדש? לא. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? הממ. לא בטוחה. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שאני אדע מה בדיוק אני הולכת לעשות, לעזאזל. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? אותו דבר. לא יקרה. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? עייף.

Drorrrrrr

New member
עולם גדול ואין הרבה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע
קצת חפשנות :). מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע
SMSים זועמים מהמפקד
. מה היה שיא השבוע מבחינתכם
יום ראשון שחתכתי מוקדם
. איזה שיר חרשתם השבוע
ערב לזכרי- שלומי שבן
. מה קראתם השבוע
ניסיתי שוב את "מנוחה נכונה" של עמוס עוז, לא צלחתי אותו. ראיתם סרט מענין השבוע
לא. אבל ראיתי פעמיים "ארתור" ו"צבי הנינג'ה"
. קניתם השבוע משהו חדש
לא שזכור לי. קיבלתם השבוע משהו חדש
סוכריה על מקל וקוקוס :O שווה להגיד לאנשים שהולכים לשקל: "תביאו לי הפתעה"
. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע
שרון
. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה
אה, כרגיל. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא
אה, כרגיל. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף
סביר! שבוע מושי-מושלם!

Gal isr

New member
../images/Emo207.gif איך דוחפים כרית לתיק שמוכן ל 21?

איך אני מצליח להכניס כרית לתיק די עמוס? אין 21 מכל דבר כמובן, אבל בכל זאת הוא די עמוס...והכרית נראית לי כ"כ שווהההה

אתה יכול..

לא להכניס אותה לתוק התיק פשוט לקשור אותה כזה אליו..לחבר אותה כזה למאחורה שלו..איכשהו עם חוטים, לא יודעת..כבר ראיתי את זה אצל אנשים, שהם גם לוקחים ככה נעליים איתם וכו'..אתהיכול פשוט לקשור אותה לתיק.. תנסה..

למעלה