סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

Nimrod121

New member
סיכום השבוע שלי.

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- "מבול"- שיר חזק.
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- Ur+Ur hand- Pink.
בילוי השבוע שלכם- סדר ט"ו בשבט (לא ידעתי שקיים כזה דבר) בתנועת נוער. הגעתי לשם בזכות ידידה שלי. יש לה כושר שכנוע מדהים. אכלנו פירות יבשים, שרנו שירים, בירכנו ברכות, שתינו יין לבן (נראה לכם? מזגנו קצת מים וזה היה היין הלבן. כשהגענו שצריך לשתות יין אדום מזגנו קצת מים ומשקה שקוראים לו "קריסטל". כי המדריכים לא הרשו לשתות יין אמיתי. זה היה מצחיק). אחר-כך הלכנו לנטוע שתילים שמהם יתפתחו עצים. מדריך אחד חפר בור ונטענו אותם. היה ממש כיף, המדריכים היו נחמדים ונראה לי שאני אגיע לעוד פעולות שם. הייתה אווירה ממש כיפית. ועד עכשיו גם הייתי בסביבת חברים אז לא היה משעמם.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "השמיניה"- אין דבר כזה.
סקופ השבוע שלכם- טוב, יש לי שני סקופים. הראשון בהם הוא שלכיתה שלי יש פליטות פה מאוד מוזרות. למשל, מישהו אמר בשיעור "קיירן פיילס" אחר-כך ילד אחר פלט "מה פתאום? איה כורם". נראה לי שגם נאמר בכיתה "מירי מסיקה". אולי זה ישמע מופרך, אבל זה מה שקרה. אני לא יודע באיזה הקשר אבל זה היה מוזר. הסקופ השני הוא שהמשחק Shit-Head (משחק קלפים) הוא משחק ממש נחמד.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] הוספתי.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שנפגשתי עם ידידה שלי והלכתי איתה לפעילות שהזכרתי למעלה ושאח"כ נפגשתי עם עוד חברים.
משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה כזה, איזה מזל.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לטיול השנתי ולקבלת דמי כיס. שיהיה לכולם |סוף שבוע נעים

Rachel47

New member
זאת התמונה של האלבום החדש../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

מה
השלמתי עם זה שהיא צבעה לבלונד..בסדר אבל מה נסגר
אוי וי

Rachel47

New member
נו את מכירה אותי../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

אוהבת אבל לא על כולם

daniel rubin

New member
אין לך מה לדאוג...../images/Emo218.gif

היא פשוט שפוטה של טליהיא
(רק שלטליהיא זה הרבה יותר יפה
)

daniel rubin

New member
אממ.. *מנסה להציל את כבודי האבוד*

פשוט אממ.. האדום שלה בפורום.. אז אממ.. זה התערבב לי עם השיער!! כן כן.. ככה זה היה

Nimrod121

New member
אכן כן. זו התמונה של האלבום החדש

מצדי שתצבע את השער שלה לירוק, אני עדיין יאהב אותה.

Nimrod121

New member
תודה כפרעלייך ^___^

חשבתי לרשום 'אוהַב" אבל אז נזכרתי בשיר של דריה פלג (אגב, לאן היא נעלמה?) שהיא שרה "יואב כבר לא יאהב" או משהו כזה

Dark chocolate

New member
נו בדיוק

מי זה יואב?
יואביל'ה זה גוף שלישי(הוא, היא, הן, הם) ולכן מוסיפים לגוף שלישי בעתיד י'(במידה והוא זכר)

Nimrod121

New member
אבל כלהל'ה הוסיפה תמונה שרשום

בה על גוף ראשון. על כל פנים, טעיתי. אני מודה מודה מודה!

מה אתה עזאם עזאם?../images/Emo8.gif

יואב הוא לא גוף ראשון דריה היא לא יואב אלו שני אנשים נפרדים יואב זה גוף שלישי (הוא) לכן שדריה שרה את זה בשיר זה בסדר מבחינה תקנית אתה דיברת על עצמך קרי גוף ראשון זה הההבדל הבדל מהותי זה היה 60 שניות או קצת פחות בלשון

Nimrod121

New member
חבל, הייתי משלם לך 2,000 ש"ח../images/Emo3.gif

אבל אם את אומרת. סתם בצחוק. האמת שבלשון (משפטים פועליים, שמניים ושצריך לכתוב כל מילה מהי- נושא, נשוא, אוגד, תאורים שונים, מושא, לוואי וכו') אני שולט. יש לי ציונים טובים.

די כבר עם הלשון הזה../images/Emo7.gif

נמאסס ליייייי מהמילהה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
!|

למעלה