סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

Nimrod121

New member
אני מכיר אותו!

הוא משתתף בסדרה "מרחק נגיעה" שמשודרת בערוץ 22 (ביום שלישי, בשעה 21:00. ברשת). פשוט איך שראיתי את התמונה נזכרתי. אז סתם שתדעו לידע כללי.

נמרוד הבנת הנקרא

אם תקרא עדי כתבה בכותרת אגב מרחק נגיעה -הנרי דוד (זוריק) וזה היה בתגובה לכך שאני ציינתי שזו הסדרה של השבוע עבורי (וגם של עדיc)

Nimrod121

New member
אני לא אכחיש

שדילגתי על הכותרת. כלהל'ה, מה דעתך שמחר נפגש ליד הגרדום? אני לא אצעק, מבטיח.

אני לא כזו רעה

|כלב נובח אינו נושך
אל תבהל מהמילים הכתובות רק תלמד מהן לפעם הבאה אל תהפוך אותי ל

Nimrod121

New member
חס וחלילה!

ועכשיו ברצינות, אני יודע שאת לא נושכת. לפי ההודעות שלך את מצטיירת כנחמדה ובטח שלא אחשיב אותך לשטן. אבל לפעמים יש תגובות כאלו שאנשים (כמוני) יכולים לפרש אחרת. שכחתי וסלחתי (למרות שזה לא ממש פגע)

עדי C

New member
../images/Emo65.gifעונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן? מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי?blackbird/the beatles
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מרחק נגיעה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- "החיים יפים" . מדהים ומרגש גם בפעם המיליון שראיתי אותו.
משהו שהרס לכם את השבוע - ציפייה גדולה מדי.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-חוץ מעבודה אין לי יותר מדי תכניות כרגע.

ג ב ש ו ש

New member
מסכםם../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן-מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי?-הלילה יעבור בילוי השבוע שלכם-במוצ"ש שעבר עם שורטי בהופעה שלה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השיר שלנו סקופ השבוע שלכם-אממ אין.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיוידי של ההופעה של ריטה one
משהו שהרס לכם את השבוע-הבגרויות.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור גם הוא חחח..

MissPop

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכםשל קרן: רכבת ביארופה. מה שיר השבוע שלכם בכללי? "הלילה יעבור" בילוי השבוע שלכם- הייתי באגאדיר... היה פיצוץ. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אמריקן איידול סקופ השבוע שלכם- אני מאוהבת בריאן סיקרסט
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה כם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הילדים של בן דוד שלי, ואני לא ממליצה אותם לאף אחד, הם שמורים רק לי
משהו שהרס לכם את השבוע - הלימודים האלה, יאללה שהמבחנים כבר יעברו . משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ההופעה של אוהד חיטמן בקמלוט, כולם מוזמנים.

אני רוצה

אבל לא מכירה אף שיר שלו חוץ מאחד ולראות את סלעית לא יעשה לי טוב

MissPop

New member
סלעית מתוקה../images/Emo13.gif

וגם אני לא הכרתי אף שיר של קרן כשראיתי אותה בהופעה פעם ראשונה. בכל מקרה, שיקול שלך

אני רק מקווה שנותרו כרטיסים

ושיהיה לי עם מי ללכת אני אחליט מחר כי אם חברה שלי לא מעוניינת לבד אני לא אלך לכל היותר ביום שלישי וברור לי שסלעית חמודה כי אם לא היתה חמודה מיקי היה יכול להיות שלי

השבוע שלי

מה שיר השבוע שלכם של קרן? מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי? מאמי ( של מירי מסיקה )
בילוי השבוע שלכם? דייט עם מחברת לשון וגם זה רק יום לפני המבחן
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם? השמיניה - אבל רק כי זה סוף סוף נגמר
סקופ השבוע שלכם? יש לי 100 על העבודה בקולנוע
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]? תמונה של קרן מההופעה בצוותא שבוע שעבר. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו? אין
משהו שהרס לכם את השבוע? מחויבות אישית - ס-י-ו-ט
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? כל דבר טוב שרק אפשר לדמיין

למעלה