סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo143.gif

מה שיר השבוע שלכםשל קרן
מה שיר השבוע שלכם בכללי?
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo223.gifשלי!

מה שיר השבוע שלכם של קרן-רצה הביתה
מה שיר השבוע שלכם בכללי?בננננננה בנהנהנהננהננהננה -המבצע רינת!
בילוי השבוע שלכם-אמממ לא היה כזה...
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השיר שלנו ופרוייקט מסלול.
סקופ השבוע שלכם-יש לי תעודה מעולה!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ממוצע בתעודה 90...
משהו שהרס לכם את השבוע-שבועה טוב><
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-נחייה וניראה...

תמרוש5

New member
:)

מה שיר השבוע שלכםשל קרן- לרוץ לרוץ
מה שיר השבוע שלכם בכללי?bummer-blackfiled בילוי השבוע שלכם-לא עשיתי כלום
הייתי בסרט שלוש אמהות(שוב
) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מגרש ביתי
סקופ השבוע שלכם- שמשעמם לי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא היה כלום. משהו שהרס לכם את השבוע? חילקו ת'לוח בגרויות ומתכונות
נוראי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של בלאקפילד:]

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifעונה../images/Emo94.gif.

מה שיר השבוע שלכם של קרן? אא"ה
.
מה שיר השבוע שלכם בכללי? בננה ננה ננה ננה נה נה ננה ננה... > מהתוכנית "רינת בארץ המילים" שבערץ בייבי > בביצוע רינת גבאי. התמכרות קשה לערוץ, בעזרת אחי
.
בילוי השבוע שלכם- הופעה של שבוע שעבר
, מחר בר מצווה שאמא שלי מעצבת.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הש"ש.
סקופ השבוע שלכם- עמיתו'ש התחיל לאכול פירה
.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- התעודה שלי, כמה שאני מרוצה.
משהו שהרס לכם את השבוע- היה לי איזה יום לא משהו.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא מצפה למשהו מיוחד |:

shir828

New member
עונה....

מה שיר השבוע שלכםשל קרן
רצה הביתה
מה שיר השבוע שלכם בכללי
בילוי השבוע שלכם
לפני שבוע ויום ההופעה ואני עדיין בהי...
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם
השמיניה... פרק אחרון היום
סקופ השבוע שלכם
קיבלתי תעודה
עם ממוצע 90 הנה היא: תנ"ך 100 מעולה. התנהגות: טובה מאוד. שקידה: טובה מאוד. לשון והבעה 90 טוב מאוד. התנהגות: טובה מאוד. שקידה: טובה מאוד. ספרות 100 מעולה. התנהגות: טובה מאוד. שקידה: טובה מאוד. מתמטיקה 90 טוב מאוד. התנהגות: טובה מאוד. שקידה: טובה מאוד. אנגלית 90 טוב מאוד. התנהגות: טובה מאוד. שקידה: טובה מאוד. ערבית 100 מעולה. התנהגות: טוב מאוד. שקידה: טובה מאוד. הסטוריה 100 מעולה. התנהגות: טוב מאוד. שקידה: טובה מאוד. אזרחות 80 טוב. התנהגות: טוב מאוד. שקידה: טובה מאוד. מדעים 85 טוב מאוד. התנהגות: טוב מאוד. שקידה: טובה מאוד. מיומנויות למידה גילת הבנה וסקרנות בלמידת המיומנויות. התנהגות: שקידה: מידענות 95 מעולה. ---מגיע לי 100 מגישה עירעור.*--- התנהגות: טוב מאוד. שקידה: טובה מאוד. מורשת 95 מעולה. התנהגות: טוב מאוד. שקידה: טובה מאוד. חנ"ג בנות (ספורט) 55 מספיק
התנהגות: טוב מאוד. שקידה: טעונה שיפור. חיסורים: 0 *מידענות- מגיע לי 100 בגלל שהשותפה למחשב שלי קיבלה 100 ואנחנו קיבלנו 100 במבחן ובערך 80 בעבודה ומה ששונה אצלי ממנה זה כשהוא ביקש להכין דברים בבית להגשה אני היחידה שהגישה אז מגיע לי 100 עגול! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] איןן משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו
ההופעה שהייתה לפני שבוע ויום. משהו שהרס לכם את השבוע
ביצפר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לא יודעת... ***נראלי שפספסתי משהו..

shir828

New member
אני?../images/Emo12.gif אני לא חורשת.. לא באלי טבעי

פשוט המורים מטומטמים (חוץ מכלל'ה!!! כי היא גאון
- את מורה, נכון?
) טוב, בכל אופן ככה זה אצלנו בביה"ס הטמבל והמכוער ששלוש שנים הוא לא מחזיק וכבר נופלות כל המזוזות בביצפר... עזבי, אני לא קשורה... תודה רבה

OpenYourEyes

New member
עונה (חורף...)

מה שיר השבוע שלכםשל קרן- רצה הביתה מה שיר השבוע שלכם בכללי?- רצה הביתה (לא כתבת "לא של קרן"
) בילוי השבוע שלכם- ארוחת שחיתות באגאדיר! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- motormouth בערוץ ביפ. סקופ השבוע שלכם- יש לי חתן!
איזה מישהי החליטה שהיא מחתנת אותי עם בן אחד שלה ואת אחותי אם הבן השני, הודעתי לה שיש לי חבר אבל הוספתי שאני בטוחה שאחותי תשמח להתחתן עם הבן שלה (מואהאהאהאהאה
) אה וגם הראו את המספרה שאני מסתפרת בה אצל ליאור שליין =| תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- what...the...fuck משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הממ... לשמוע את הדיסק של קרן?
משהו שהרס לכם את השבוע- אמא שלי אושפזה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עזבו סיפור ארוך...

Dark chocolate

New member
../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן? רצה הביתה, אבל בעיקרון כולם
מה שיר השבוע שלכם בכללי? אף אחת, מאמי - מירי מסיקה תברח - שירי מימון ואת, כל הציפורים - הראל סקעת יפתי - הלילה יעבור Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Miss Sin - Ladys Light Fergie - Fergalicious Henree ft. Nikka - Silently Loud The Beatles - A Day In The Life
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השמינייה, זצ"ל
סקופ השבוע שלכם- אוחח אולי די מהשאלה המעצבנת הזאת?
אם עוד פעם מישהו ישים את השאלה הזאת בסיכום השבועי אני נשבעת שאני אביא לו וואחד נבוט לראש!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עזוב תי באימאשך
משהו שהרס לכם את השבוע? הבוחן בגיאומטריה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? מבחנים..

Roger man

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם של קרן-מבול מה שיר השבוע שלכם בכללי?ווטרלו-אבבא בילוי השבוע שלכם-הדרבי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-24 עונה 6 סקופ השבוע שלכם-אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לראות את עונה 6 של 24 משהו שהרס לכם את השבוע-שהפועל לא ניצחה בדרבי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום

נעה 124

New member
השבוע שלי

מה שיר השבוע שלכם של קרן- רצה הביתה
מה שיר השבוע שלכם בכללי- הלילה יעבור
בילוי השבוע- אמ.... לא היה
סרט/ תוכנית/ סדרת השבוע- לא היה... אולי השמיניה....
סקופ השבוע שלי- לא היה.....
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)- אין
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- 100 בתנ"ך
משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי חולה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא יודעת.... מקווה שיהיה משהו..... *אין לי הרבה דברים.... היה לי שבוע ממש משעמם

ליטל234

New member
עונה! אהבתי את התמונות המשתנות לכל

קטגוריה... חמוד..... האמת חיכיתי הרבה ולא היה סיכום שבועי... רק עכשיו... הופתעתי... בכל אופן: שיר השבוע של קרן- מבול
שיר השבוע לא של קרן- keep holding on- avril lavigne. בילוי השבוע- קשה לומר אבל היומיים היחדים השבוע בהם הלכתי לבית הספר היו הבילוי, אני כל כך חולה כל השבועיים האלה שחוץ מחוג פעם אחת מתוך טונה חוגים שלי ופעמיים ללכת לבית הספר לא עשיתי כלום.... סרט/תוכנית/סדרת השבוע- אממ... השמינייה- סיום מאכזב אבל אין מה לעשות... היה מותח! סקופ השבוע- יש לי בעיה בנוזלים בפנים, קוראים לזה סינוסים, כמו במתמטיקה
מוזר...
תמונה- אין... עשה את השבוע- החוג שלי, הפעם ממש נהניתי.... ולבוא לכיתה לשם שינוי היה ממש כייף... הרס את השבוע- המחלה הזוועתית והשיעמום ההורג.... מחכה שבוע הבא- להחלים ולהשלים את כל המבחנים שפיספסתי

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן?שיהיה לנו בית מה שיר השבוע שלכם בכללי?מאמי בן ככול הבנים,לפנות עצב בילוי השבוע שלכם-מסעדה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בנות סקופ השבוע שלכם-אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע?שבוע גרוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא

השבוע שלי...

מה שיר השבוע שלכם של קרן: היה וישאר מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי? קליפה של איה (שרתי את זה השבוע בקריוקי ואמרו לי מירי מסיקה הבאה..חחח.. זה היה ממש מצחיק) בילוי השבוע שלכם- הייתי ב"מקום מהסרטים" עם חבריי להוסטל... (עבודה), איזה מסיבת פרידה והיה ממש כיף.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אמריקן איידול וזה לא הולך להשתנות עד התוצאות באפריל..חחח סקופ השבוע שלכם- הסתפרתי אתמול
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שעוד שבועיים אני מסיימת את המסלול לחיים בלנדמרק... מרגישה כמו בוגרת לא תואר שני.. אלא דוקטורט... משהו שהרס לכם את השבוע: פרידה מהעבודה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הקלטות למשהו..

השבוע שלי

מה שיר השבוע שלכםשל קרן מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי?ידיים למעלה של כנסיית השכל בילוי השבוע שלכם- שיעורי אירובי מדרגה הורסיים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מרחק נגיעה סקופ השבוע שלכם-סלעית להב מנגנת בשיר ממי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קניתי מגפיים הורסים
משהו שהרס לכם את השבוע - שבוע שלם שיבוא בלי הופעה של קרן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחר הופעה של קרן

עדי C

New member
אגב מרחק נגיעה- הנרי דוד[זוריק]

משתתף בקליפ של קרן ל"זאת שבמקומי"...
וזאת תכנית כ"כ יפה

איזה חתיך ../images/Emo99.gif

כל הטובים תפוסים
כמו מיקי
עוד סיבה למה לראות את הקליפ

למעלה