סיכום שבועי

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאה ו... אנחנו רביעיה מהבי"ס../images/Emo3.gif.

הדס [Ss], שיר [828], מאיה [911] ואני. הדבר שהכי מוזר הוא שחוץ מזה שאני והדס ידענו ששתינו בפורום, את שיר ומאיה גילינו פה בטעות
.

shir828

New member
אז אנחנו לא רצויות? |: ../images/Emo7.gif

בוהו.
מאיה ואני הולכות למות מחר. יש פגישה עם אביבה גראס
ת.נ.צ.ב.ה

Ss H A D A S sS

New member
מה אתם הולכים לעשות אם אביבה במועצת תלמידים?

וואי אני ניגשת איתה בערך פעם בשבועיים..
וואי זה מבעס אני בשגרירים...

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאיכסה אביבה../images/Emo5.gif.

איזה באסה זה, היא אוהבת אותי
. איכס, אני שונאת אותה. היא הבן אדם הכי אגואיסטי ושתלטן שהכרתי בחיים. שתמות.

shir828

New member
היא שיחקה לי בשיער כשהיה את החידון עמיתים

ואני כזה נעה במקום שלי מצד הצד בחוסר נוחות>< הבנאדם ברח מבית משוגעים- שקרן תחטוף אותה ותתן למשטרה בדחיפות..

shir828

New member
נחשי.><

בהחלט מבאס.. בסוף עשיתי את המתמטיקה במקום הפגישה אז אני חייה

Liquid Dreams

New member
חרא שבוע.

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול כי זה תמיד, אביתר כי שתי בנות ציטטו אותו למרות שהן בכלל לא אוהבות את קרן, כפרעליהן
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? אווה של נייטוויש. מדהים ביופיו. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: התמונה שמיכל שמה הרגה אותיXD משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הכל היה הרוס וחרא ואיכס עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- נה מאכל השבוע שלכם? חטיף "בריאות" של שופרסלXD משפט/ציטוט השבוע שלכם? .... פאדיחת השבוע שלכם? ........... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אם אפשר היה למחוק את כולו מהחיים שלי הייתי שמחה ומאושרת משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לאדעת כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי מנייר, קיבלתי מזכוכית בכמה אצבעות. היה מאוד מאוד נחמד.
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? לא יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. איכס.

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?פג'ו92
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?Dear Prudence - The Beatles תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:->הסתפרתי קצר קצר!
[שימו לב לקיר הסגידה שלי שקצת גלש לארון
מלא תמונות של קרן ומיה, מי שלא רואה]. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:השיער!^^
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-טעם העיר. מאכל השבוע שלכם?סושי! לנצח. משפט/ציטוט השבוע שלכם?"לא תמיד אתה זוכר להזהר ממני" - עוד יום [קרן פלס
] פאדיחת השבוע שלכם?X דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:המצברוח, בכלליות. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?מחר! מחרמחרמחר הצגה של מיה!
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?NONE תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"?לאXDDD יש לנו תייש לתייש יש: ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום.
לכל מי שאוהב אבטיחים
שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות

keds

New member
"אם אלה החיים!!!"

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "זמנים משוגעים" מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? השירים של מוש
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות,הורים.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-
הסדרה שארק למי שיש YES, שומדבר לא עולה לי לראש P: מאכל השבוע שלכם? שוקולד משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הבגרות במתמטיקה!!!! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מגן בספרות מ.
(ביום שני) כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? בין האצבעות! תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? לא
אבל מזכיר לי שאני צריכה לעשות 2 עקירות
יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן
ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. שיהיה לכולם שבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

קורל00

New member
עוננההה (קצת באיחורר)

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? ממה שבאמת מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "כבד לי" של רוי אדרי תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:=> צילמתי בהופעה בזאפה האחרונההה.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומיים בבית בלי בצפפרר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- אין מאכל השבוע שלכם? ענבייםםם משפט/ציטוט השבוע שלכם? "העולם נהייה חיוביי" סתם מתוך שיר פאדיחת השבוע שלכם? התקשרתי לידיד שלי וישר שענו לי התחלתי לדבר ובסוף זה בכלל הייתי אמא שלו..(לא נעים בכללל) דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: שנשרפתיי למווותתת משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אישאללהה כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי.. תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? לא =] יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X
ולסיום תנו פלח אבטיח (נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום.לכולםםםם?..:) שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול ואל אישך תשוקתך מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? ברכת המלך, חזרתי עכשיו מהופעה של מירי והיא הקדישה את השיר למיכל... ואמרה שהיא מנחת הפורום ושהיא הנחתה לה ולי את הפורום... למרות שביקשתי לא ידעתי אם היא אכן תקדיש לה וממש התרגשתי. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: היו כל כך הרבה דברים מדהימים השבוע שאני לא רוצה לבחור באחד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- לואיס וקלארק.. למען האמת לא ממש "זוכה" לראות טלויזיה בזמן האחרון מאכל השבוע שלכם? גלידת סנדיי... עם קרמל משפט/ציטוט השבוע שלכם? "לחיות חיים בעוצמה וחיים שאתם אוהבים" פאדיחת השבוע שלכם? כשאני מוותרת על המשמעות שאני נותנת לכל דבר.. אין באמת דבר כזה "פאדיחה" דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: לא מוותרת על כלום משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כמה מבחנים שאני מתכוונת לעבור בהצלחה השבוע בלימודים
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? גם לא תמורת יותר מזה... יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה
609X ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום.
לאוסי (לא מהפורום)... בחיי שמגיע לה וגם למירי שבוע קסום
שבוע של אהבה

למעלה