סיכום שבועי

נעה 124

New member
זה לא ציון טוב...

כי באנגלית הרוב קיבלו יותר ובמתמטיקה אני ועוד ילד אחד היחידים שקיבלו מתחת ל95..

נעה 124

New member
ועוד משהו ששכחתי../images/Emo122.gif

איך יכולתי לשכוח ששבוע הבא יש יומולדת לאח שלי ואני הולכת איתו לשודדי הקאריביים 3? אני כזאת אחות רעה... אז אני מוסיפה את זה לדברים שאני מחכה שיקרו שבוע הבא...

yurirollzzz

New member
../images/Emo181.gifהסיכום שלי../images/Emo192.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?לרוץ לרוץ! מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?דנה עדיני-הסודות תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרןןן!! אני כבר כמה ימים עם חיוך מאוזן לאוזן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-המחזה "בעלת הארמון" של לאה גולדברג שאנחנו קוראים בשיעורי ספרות.. מחזה מהמם מאכל השבוע שלכם?פיתה עם חומוס
משפט/ציטוט השבוע שלכם?מממ.. שום דבר מעניין השבוע פאדיחת השבוע שלכם?שאני אחת הבנות היחידות שלא מופיעה במסיבת סיום.. (כי היא יותר מדי צבועה) דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:בוחן בהיסטוריה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?ייגמרו כל הבחנים\מבחנים כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?אחד באצבע! מקרטון של קורנפלקס תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"?מה זה השאלות האלה? אם יש לו דיסק של קרן אז אולי..
יש לנו תייש לתייש יש: פלאפון נוקיה 609X סתם כי בא לו לדבר..
ולסיום תנו פלח אבטיח
(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום.לכל הפורום המדהים הזה שהגשים לי "חלום"(סוג של..) כשקרן ענתה לי על השאלה

groovachick

New member
בדיוק סיימנו "בעלת הארמון" בשיעור האחרון..../images/Emo3.gif

אנשים הקריאו גרוע, אז זה היה יבש לאללה.. אבל הצלחתי איכשהו לדמיין את זה, אז זה באמת ממש יפה

yurirollzzz

New member
..../images/Emo6.gif

אצלנו מקריאים קורע הבנים מקריאים תפקידים של בנות והבנות של בנים..
אבל אני מקריאה את לנה..
הדמות הכי שווה

איך שאצלנו לומדים את זה

בעלת הארמון לא נשמע משהו אולי אם אני אקרא את זה לבד חח אבל המורה שלנו מלמדת ממש גרוע וגם כל פעם היא קוראת חלק אחר, פעם מההתחלה, פעם מהסוף, פעם מהאמצע רק כדי לגמור מהר ואני לא מבינה כלום חח

Inbar789

New member
מסכמת! ^^../images/Emo103.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול, ללא ספק
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? - דנה עדיני - הסודות. - Mika- Love Today. - דניאל סלומון - הייתכן.
לכולם!
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: טעם העיר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- כוכב נולד - האודישנים
מאכל השבוע שלכם? סושי!
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אותי אשמור מדוחק הכבישים, מבני אדם טיפשים.."
פאדיחת השבוע שלכם? ><
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: היסטוריה &^%#$%#&*&^$
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אני מתלבטת.. או שלא יגיע או שייגמר
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אחד.. הוא לא כאב ><
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? כן! ואז במיליון דולר אעשה טיפול שיניים נורמלי ועוד יישאר לי קצת כסף
יש לנו תיש, לתיש יש: א. זקן
ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X
ולסיום תנו פלח אבטיח
(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום.
לעדי XD שהיא כבר לא כ"כ בפורום אבל מגיע לה אבטיח ^^. ממש השקעתי בסיכום שבועי הזה

מאיה911

New member
Boooooooooooring!../images/Emo3.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול, אם אלה החיים מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? James Blunt - Goodbye My Lover, ידים למעלה- כנסיית השכל, כל מיני של Blink182 תמיד אוהב תמיד נפגע, אדום, להתעטף בעצב לכבודך -איגי וקסמן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: סוייר החתיך!!!
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: טעם העיר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- אבודים! מאכל השבוע שלכם? סושי מזה מגעיל מטעם העיר אההה!! וקרפ!
משפט/ציטוט השבוע שלכם? אני: "תגיד.. אמרו לך פעם שאתה דומה לנתן מהפיג'מות?
" הוא: "*צוחק* דיי דיי דיייי!!!!! למה כולם אומרים לי את זה! ואין לי מושג מיזה
!" אני: "טוב חייבת לזוז.. ביי נתן!
" פאדיחת השבוע שלכם? שפספתי אתמול את הרכבת עם חברה חיכינו 40 דק' לרכבת הבאה, אז שיחקנו את משחק הזה שצריך להרים אצבעות לפני מספר שאחת מאיתנו אומרת.. ואם יוצא המספר אז דופקים אוצו מספר כאפות כאלה על היידים! קיצר אחד המצחיקים.. והכואבים! עד שאיש אחד אמר לנו להיות בשקט כי אנחנו קודחות לו במוח דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: ריבים עם כל העולם
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לא הרבה.. רק שהיה נורמלי כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי!!!!!!!!1
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? אממ.. תני לי חשוב על זה שניה.. ללללאאאא!!!
יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן
ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח
(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. למיכל! תמר בהצלחה בהיסטוריה
שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות! גם לך כפרה@

BRANGELINA

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo80.gif../images/Emo204.gif../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif../images/Emo39.gif

הלכתי על האות פ' היום בכותרת... מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?מבול(חפרתי עם הקליפ ההוא ששמו ל24 שעות
...) מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה ו-the wall-pink floid
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן...
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-אקסטרים מייקאובר
מאכל השבוע שלכם?גלידה
משפט/ציטוט השבוע שלכם????????????????????????????????
פאדיחת השבוע שלכם?לא היתה..............
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:הבוחן פתע המיותר במתמטיקה
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?לפגוש את קרןןןןןןןןןן
(הסמלים האלה מסמלים חטיפה....(קרן החטוף ומאבטח ג'בר) כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?0 חתכים
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"?תלוי, אם אני אצא בחיים אז כן(כשחושבים על זה אפשר לתקן הכל עם מליון דולר
)אבל אם יש 72.9%שאני אמות אז לא!
יש לנו תייש לתייש יש:ה. סוני אריקסון W850
א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח
(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום.
אני אתן
ו
לקרן שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות

groovachick

New member
מסכמת../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? הממ.. 'לרוץ לרוץ', 'פג'ו 92' ו'מבול'
-
-
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? 74'-75' - The Connells
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומולדת
היה כזה כיףףף
והחגיגות עוד לא נגמרו
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- ספיידרמן3 [עלה על הציפיות שלי, היה מצחיקXD, הסרט עצמו לא יותר מדי מצחיק, אבל נכנסתי להתקפת צחוק.. ככה ש..] ושקרן נכנסה וענתה לי השאלה
מאכל השבוע שלכם? הממ.. קרם ברולה, אמנם לא מי יודע מה טעים, אבל על זה הביאו לי זיקוק במסעדה ביומולדת עם החברות
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: שיעורי מתמטיקה.. חפירות בע"מ..
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לא משהו מיוחד..
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי
[**פוטפוטפו**]
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? הוי, איכ, לא..
יש לנו תייש לתייש יש:
א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X
ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. הממ... כל מי שרוצה שייקח, רק תקחו.. לא אוהבת אבטיח.. שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות תודה

eden83

New member
עונה...... ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?מבול מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?עד אלייך-סינרגיה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:המורה שלי למתמטיקה שיחררה אותנו פעמיים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-ארתור
מאכל השבוע שלכם? טוסט משפט/ציטוט השבוע שלכם? שכחתי..... פאדיחת השבוע שלכם?לא זכור לי דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:מבחן באנגלית
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?יש לי טיול
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?0 תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"?לאאאא יש לנו תייש לתייש יש:פלאפון נוקיה 609X א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. לקרן
שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות

Koala Girl

New member
עונה

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? Evanescence - Lithium תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המטבח?
חח סתם עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ שמעתי הרבה את אריק ברמן
מאכל השבוע שלכם? כדורי אורז
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? אין?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: המטבחחחח הזהההה!!! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שלא יהיה לי מטבח?
(טוב עשיתי בשבועיים האלה כמעט כל יום אז השתגעתי כבר..) כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא מנייר,אבל מצלחות,כוסות,סכו"ם
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? סביר להניח שלא.. יש לנו תייש לתייש יש: אין לי תייש ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. לקרן שהייתה פה השבוע
, ולמירב,טל ליהיא,עדי- וכל מי שהשתתף בפרוייקט של שנה לפורום,כה"כ על ההשקעה

OpenYourEyes

New member
*כותרת כלשהי*

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "זמנים משוגעים" מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? No Regrets- Robbie Williams לא יודעת מה נזכרתי תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן
והמיני שופינג שעשיתי היום. סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- כוכב נולד הורג אותי
אבל גם פיתה עם חומוס זה נחמד
מאכל השבוע שלכם? לא זוכרת מה אכלתי בכלל... משפט/ציטוט השבוע שלכם? אמא: "שירי, מי ניצח בפריימריז בעבודה?" אני: "רודריגו!!!" אני (בסיטואציה אחרת): "וואי איזה אוטו גדול... מעניין כמה עובדים זרים אפשר להכניס בתוכו. בכלל, צריך לסווג גדלי מכוניות ע"פ מספר העובדים הזרים שאפשר להכניס בו. נגיד במכונית משפחתית רגילה אפשר 6." דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מיני דיכאון שעבר עליי. העיקר שעבר
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? סופ"ש
ובעז"ה אחריו טורקיה. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? היה לי המון פוטנציאל לחתכי נייר השבוע, הרבה מאוד דפים אכזריים עברו תחת ידי ורק חיכו לתורם לחתוך אותי. אבל אני, נחושה בדעתי להשאיר את עור אצבעותיי שלם, התנגדתי ונלחמתי כמו שחרגול נלחם בחתול משועמם המנסה לאכול אותו, והצלחתי שלא להיחתך! נו מה אני חופרת גם ככה אף אחד לא קורא את זה...
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? מיכל אני צריכה כבר לקבל תמלוגים על השאלה הזאת
אני אכתוב שהייתי עושה את זה למרות שברגע האמת נראה לי שהייתי משתפנת. יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X א'. ייבשתי אותך
תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום קרן המסכנה קיבלה יותר מדי פלחי אבטיח אז אני לאחותה שחגגה יום הולדת, ולמירב, כי היא עושה ת'הגרלה של הסינגלים
(בצחוק, אני לא באמת רומזת על שחיתויות בפורום קרן פלס!)

Red Daniel

New member
הסיכום שלי...

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?מבול, אין ספק מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?ילדה שהתבגרה-מירי מסיקה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-רמבו, הטריגלוגייה. רוקי-כל השישי: 1-5,בלבואה) מאכל השבוע שלכם? טונה,אחרי אימון משפט/ציטוט השבוע שלכם? "לאלוהים יש רחמים. לו אין."-על רמבו פאדיחת השבוע שלכם?אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בצפר. אלא מה? משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כלום...מוזר אה
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?0 תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"?כן,ובחלק מהמיליון דולר הייתי מתקן לעצמי את השיניים אח"כ. יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום.וואי, למי באמת? טוב, ניתן את זה לסליי (סילבטר סטלון)

הסיכומון שלי../images/Emo9.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבוווווול
אחרי הביצוע בזאפה...
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "עכשיו אתה חוזר בחזרה" שלי מירי מסיקה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אמ...השבוע לא היתה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: פיתחתי את התמונה שלי עם קרן הגדלתי, מסגרתי ושמתי ליד המחשב
כל פעם עכשיו אני יכולה להסתכל ולהזכר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- סנדוויץ' טונה מאכל השבוע שלכם? סנדוויץ' טונה..נראה לי שאכלתי אותו יום כן יום לא
משפט/ציטוט השבוע שלכם? זה ציטוט די ישנן אבל אתמול אני וחברה נזכרנו בו
המורה שלי להיסטוריה אחרי ששיגעו אותו אם צריך לכתוב דברי במבחן(כאילו תוספות שלא קשורות לשאלה בבחינה): "תפסיקו לחפור כמו דחפורים, דיגידן, דיגידן דיגידן דיגידן
(זה היה מלווה בתנועות ידיים
) פאדיחת השבוע שלכם? לא זכורה לי אחת כזאת(לשם שינוי...) דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מתכונת בהיסטוריה
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מקבלים תעודות זהות
(הגיע הזמן...חצי שנה אני צריכה לחכות?!) כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? בקושי הייתי בבצפר אז לא קיבלתי
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? אתם יודעים כמה הופעות של קרן זה שווה?!?!
ברור!!!(בהתחשב בזה שאחר כך אפשר לעשות טיפול מתקן..יש מיליון דולר...|סמיילי עם דולרים בעיניים| יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ה. כל התשובות נכונות
ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. אני אתן למורה שלי להיסטוריה..מתנת פרידה(הוא עוזב בסוף השנה..)
הוא היה המורה הכי מצחיק שהיה לי אי פעםםם
שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות ולמצות(אפילו שעבר פסח)

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo223.gifשלי../images/Emo13.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?מבול
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?אין לי... תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:יומולדת לאמא שלי ואחותי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו-בתול בן ארבעים-הסוף מבעס ולא קשור! מאכל השבוע שלכם?קלוצים עם צלי(זה טעים!!) משפט/ציטוט השבוע שלכם?"אין לי" פאדיחת השבוע שלכם?וואי אחלה שבוע... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:הכדורעף חופים המדומה(לקראת האמיתי)זה היה מעצבן! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?כדורעף חופים אמיתי... כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?לא קיבלתי אבל זה החתך הכי מעצבן..
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"?תלוי באיזה מצבXD יש לנו תייש לתייש יש:שולחןXD א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. |
אני נותנת
בראש לרחל הכלבה@! שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifתכבדי את רחל!../images/Emo11.gif

היא הביאה לנו מדליות. ולא של ט', אלא של ז'-ח'. לפעמים אני יודעת להיות קרציה.

למעלה