הסיכומון שלי../images/Emo9.gif
מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבוווווול
אחרי הביצוע בזאפה...
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "עכשיו אתה חוזר בחזרה" שלי מירי מסיקה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אמ...השבוע לא היתה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: פיתחתי את התמונה שלי עם קרן הגדלתי, מסגרתי ושמתי ליד המחשב
כל פעם עכשיו אני יכולה להסתכל ולהזכר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- סנדוויץ' טונה מאכל השבוע שלכם? סנדוויץ' טונה..נראה לי שאכלתי אותו יום כן יום לא
משפט/ציטוט השבוע שלכם? זה ציטוט די ישנן אבל אתמול אני וחברה נזכרנו בו
המורה שלי להיסטוריה אחרי ששיגעו אותו אם צריך לכתוב דברי במבחן(כאילו תוספות שלא קשורות לשאלה בבחינה): "תפסיקו לחפור כמו דחפורים, דיגידן, דיגידן דיגידן דיגידן
(זה היה מלווה בתנועות ידיים
) פאדיחת השבוע שלכם? לא זכורה לי אחת כזאת(לשם שינוי...) דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מתכונת בהיסטוריה
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מקבלים תעודות זהות
(הגיע הזמן...חצי שנה אני צריכה לחכות?!) כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? בקושי הייתי בבצפר אז לא קיבלתי
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? אתם יודעים כמה הופעות של קרן זה שווה?!?!
ברור!!!(בהתחשב בזה שאחר כך אפשר לעשות טיפול מתקן..יש מיליון דולר...|סמיילי עם דולרים בעיניים| יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X
ה. כל התשובות נכונות
ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. אני אתן למורה שלי להיסטוריה..מתנת פרידה(הוא עוזב בסוף השנה..)
הוא היה המורה הכי מצחיק שהיה לי אי פעםםם
שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות ולמצות(אפילו שעבר פסח)