סיכום שבועי

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי../images/Emo141.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח
(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות

khvh5

New member
תשובתי..

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? שמעון השכן מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? שלום לאמונות מירי שרה אבל קרן כתבה .. נחשב? תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: --- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן פלס
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ כלום.. מאכל השבוע שלכם? סיני..יאמיי משפט/ציטוט השבוע שלכם?--- פאדיחת השבוע שלכם?--- דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אמממ אמממ הבוחן במתמטיקה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מנמנ טיול של"ח לגלידת מונטנה.. חחח כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? אממ לא. יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X
ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. ארטיקק אבטיח לקרן על זה שהיא הייתה בפורום וענתה לרובנו

Nimrod121

New member
מסכם.

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "מבול". מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "בגללך"- גילת הלל. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא היה דבר כזה, אך בכל זאת היה שבוע טוב ונחמד. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- (פיתה) לחמניה עם חומוס. מומלץ בחום. מאכל השבוע שלכם? מאכלים שונים במסעדה שאכלתי בה השבוע. מומלצת בחום. משפט/ציטוט השבוע שלכם? צבים נושמים דרך התחת. פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתי כזו, אני מניח. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אני לא מוכן לוותר על שום דבר. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יום שדה בשל"ח. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? הרבה מאוד, שלא תדעי. הכי כאב במרפק. תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? לא. איזה מעצבן זה לשאול שאלה כל כך ארוכה שבסופו של דבר התשובה אלייה כה קצרה ומסתכמת בשלילה. סליחה. יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X. כאילו, באמת, אנחנו השתכללנו מאז ימי קדם. ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. אני אתן פלח אבטיח למירב החמודה
שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות.

עונה../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? ללא סזפק, מבול
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? אין.. כל השבוע חרשתי עליה..
אולי "עכשיו אתה חוזר בחזרה".. אבל קצתת
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: -> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרןןןןןן
גם ההופעה וגם שהיא באה לפורום
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- זאפה
כוכב נולד, מגן 95 בכימיה , להתפטר מהבגרות במתמטיקה , יומולדת לחברה שלי
היה שבוע מעולהה!
מאכל השבוע שלכם? טוסט
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "סקיני סקיני אכתר, אלמיה באידכ סכר.."
פאדיחת השבוע שלכם? השבוע אין.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בגרות בכימיה! לגמריייי... משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? להיות אחרי הבגרות בכימיה..
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? השבוע 0
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? מיכל את קרועה
ולא..
..
יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X
ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. לשיר, ירדן וקרן
..
וגם לניצן
אני יודעת שאת קוראת פה בסתר

shir828

New member
"כשירד מבול, על הרחוב.. אני אהיה לי גג..."

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול
פיג'ו 92
(אמרתי לאמא שלי שיש כזה אוטוXDD ואז אמרתי שזה שיר ואחותי אמרה "אה.. זה בטח של קרן פלס..."
) רצה הביתה.
בעצם, נראה לי כולם..
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? הומ.. "מי שחלם"? "עוד סיפור אחד של אהבה" זה השם?
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: >< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה של קרן שבוע שעבר ואבא שלי- כי הוא נתן לי מדיה פלאייר נורמלי ועכשיו אפשר לשמוע שיריםXD עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של קרנצ'
מאכל השבוע שלכם? לחם
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "שלום, אני ענב. ואני נעלב" פאדיחת השבוע שלכם? הרבה. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בית ספר. כזה חרא משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? פגישה עם המנהלת
על מבחן במתמטיקה>< ועוד דברים
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא יודעת תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? ברור שלא
יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן
ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X ולסיום תנו פלח אבטיח
(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום. לקרן
בתאבון ותודה שהתארחת אצלנו
שבוע טוב לכולם, תזכו למצוות. יאס

shir828

New member
גם את הולכת לפגישה הזאת?

חשבתי שמכיתות ט' זה טל וג'ולי... את יודעת שטל יו"ר, כן?

סכ"ש = סיכום שבועי

מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? שיר לשירה
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע? יש לי מגן 95 בתקשורת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו? קרנונה שענתה על השאלה שלי
מאכל השבוע שלכם? פסטה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "זה פשוט לא אמיתי
" אני אומרת את זה הרבה בזמן האחרון פאדיחת השבוע שלכם? אין משהו ממש ממש מפדח.....
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע? מתכונת בהיסטוריה - גמר לי את החיים
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אני מחכה לשיעור פיתוח קול שני
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אין, מי אמר שחייבים להחתך מנייר אחת לשבוע
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? לא... אבל איתי אנגל כן
יש לנו תייש לתייש יש: ד. פלאפון נוקיה 609X
ולסיום תנו פלח אבטיח(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום: אני רוצה לתת אבטיח לקרנונה שענתה השבוע על שאלות ואמרה שהיא אוהבת אבטיח....... שיהיה לה בכיף

עונה ../images/Emo192.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?מבול מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מוזיקה...רק בזכות המוזיקה השבוע הזה עבר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סדרה-מגרש ביתי מאכל השבוע שלכם?פסטה משפט/ציטוט השבוע שלכם?לא זוכרת :/ פאדיחת השבוע שלכם?אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:מתכונת בלשון משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?הופעה של קרן כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"?לא יש לנו תייש לתייש יש: ד. פלאפון נוקיה 609X

נעה 124

New member
מסכמת../images/Emo54.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "הסודות" של דנה עדיני, "האגם קפוא" של חן קליין ואייל אבן צור
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/סדרה/פיתה עם חומוס ואתם רוצים להמליץ עליו- 94 בערבית
מאכל השבוע שלכם? חטיץ כזה... שוגי GO או איך שלא קוראים לזה..
משפט/ציטוט השבוע שלכם? *שיעור מתמטיקה* "בטח שהמהירות תלויה בזמן, כי אם אני הולך מהקלמר לעט... וואו! זה מעייף!"
פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: 83 באנגלית ו81 בהיסטוריה (ולא, זה לא נחשב ציון טוב..)
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יומולדת לחברה שלי ואני אדע אם אני באה להופעה ב27.6
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי
תמורת מיליון דולר הייתם עוברים טיפול שיניים בהודו אצל אדם שמכנה את עצמו סמורי סבבה סמוריניה שבתרגום חופשי לעברית אומר "חמור עיוור שעשה הסבה מקצועית לרופא שיניים"? זה לא הזמן להזכיר לי רופאי שיניים!! (עושים לי גשר לשנתיים בעוד חודש
)
יש לנו תייש לתייש יש: א. זקן ב. שפן ג. שולחן ד. פלאפון נוקיה 609X
ולסיום תנו פלח אבטיח
(נו.. העונה שלהם התחילה) למי שבא לכם מהפורום או לא מהפורום- לקרן, שנכנסה וענתה על השאלות, ולפורום9 עצמו, שהייתה לו יומולדת

נעה 124

New member
שכחתי שאלה אחת...

משהו/מישהו שעשה לכם את השבוע- חברה שלי...

Red Daniel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

81 ו-83 בהיסטוריה ואנגלית וזה ציון לא טוב?! אני חולם על ציונים כאלה...

למעלה