סיכום שבועי.

גם את נדבקת לשיר? ../images/Emo6.gif

היה אותו ברדיו.. וזה 496351 חח בקטנה. ויש ביס סדרות נחמדות חוץ מאיי לאב, היא די מאכזבת לאחרונה בדיוק אחרי איי לאב יש לך את הרווק יש את נשות קבע בימי שני..

מה איכפת לי שכבר ראשון ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ אלדו עם איריס ונוי :) ,שיחה בישיבת שכב"ג,שיחה עם ורד,לראות את ברררר:) משהו רע שקרה לך השבוע: חוסר חשק לחנוכ"ד :S שיר שלא הפסקת לשמוע: לא רוצה לגדול[שיר שלי...שחברה הלחינה והקליטה] התחדשות השבוע:ממ אין תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:אלדווווו :) יצאת השבוע: אלדו עם איריס ונוי :) וגם פול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מצעד לפידים? פחח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אף אחד מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:נמ תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: הכל תלוי בשביתה :S אבל בעקרון מצעד לפידים וטקס פתי"ש של קרית ים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לדבר עם האקס, יום פארק עם ספיר משהו רע שקרה לך השבוע: מלא ריבים עם אחגדול שיר שלא הפסקת לשמוע: שום דבר מיוחד התחדשות השבוע:שיפוץ בבית ובעיקר בחדר שלי (עוד לא נגמר) תוכנית השבוע: אהבה גדולה סרט השבוע: שלוש אמהות ספר השבוע: שחייה בעירום מאכל השבוע: תירס מאורדע
יציאת השבוע: יומולדת לחברה (ישבנו בשדרה 34 ואחרי זה הסתובבנו קצת בברים) ומדורת כוסיות במגרש. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המשך השיפוץ, נסיעה של עומר ואבא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שום בנאדם מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "היה נחמד לעשות איתך עסקים דדי" (חברה שלי אמרה לי אחרי שהזמנו ביחד פסטה במסעדה..חח) תמונת השבוע:-> התוכניות שלי לשבוע הבא:לסדר לצבוע ולישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה שבוע

למעלה