סיכום שבועי.

אגב, סם

בא לך להעלות לי לראפידשר, או משהו, את T.A.M.I? ;[ זה נמחק ואני לא מצליחה להוריד

adiss90

New member
"בדיוק כשאני מאבד עניין...

...אמרתָ בוא נסע לים והשארנו בלאגן" משהו טוב שקרה לך השבוע: NOT MUCH משהו רע שקרה לך השבוע: אנחנו באמת לא רוצים לדבר על זה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Relax-Mika התחדשות השבוע: נעלי בית פלאפי ב-50 שקלים (הריי!), מילקשייק שוקו-וניל ממש טעים. תוכנית השבוע: זואי 101 (אני לא רואה כ"כ הרבה טלוויזיה) סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אחרי שסיימתי את "צלה של הרוח" עברתי ל-"אלוהי הדברים הקטנים". מאכל השבוע: כלמיני רוגלך ועוגות וסופגניות. יציאת השבוע: לא יצאתי הרבה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהשביתה תגמר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "היא כבר כמה שנים סבתא, היא פשוט לא יודעת את זה" :) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בית אליהו היר ווי קאם אגן. ולידיד שלי יש באותו זמן אז קבענו לאכל לפניי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

LimiMimi

New member
נוט סאמטינג אט אול.

משהו טוב שקרה לך השבוע: העבודה. התחלתי יחסית ל..התמסר לעבודה, האנשים שם פשוט מעולים, כל משמרת אני יוצאת עם חיוך. לא חרא לי שם יותר, ואני גם מתחילה למכור ממש טוב! וגם ישנתי אצלו. אנערף. משהו רע שקרה לך השבוע: כל הימים האחרונים היו מסריחים לגמרי. זה היה פשוט רצף של חרא. גם הרגשתי שיא הפתטית, גם גיליתי שמצאו את האמפי שלי אחרי שקניתי חדש מהכסף שלי, גם חברות שלי דפקו לי ברז, הכל פשוט היה מחורבן באמת. שיר שלא הפסקת לשמוע: אני חורשת עכשיו על דיסק של אייר ועל דאמי של פורטיסהד. אני חולה על Biscuit. גאוני. התחדשות השבוע: הרבה כסף שירד מהבנק.
תוכנית השבוע: עמוק באדמה... סרט השבוע: ראיתי בכלל? אה כן, סימנים של כבוד. חמוד. ספר השבוע: לא קוראת.
מאכל השבוע: יותר מידי, ראבק, אני מתחילה לצום עוד שניה. יציאת השבוע: זה לא יעזור, יום שלישי היה לי היום הכי כיפי בשבוע, חח. אתמול גם הייתי בהופעה נוסטלגית. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתפטר מהקולנוע. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. ציטוט//יציאת//מילת השבוע: הבנים שרים לי בקסטריט בויז, הם עוד שניה עלו על עמוד והסתובבו. תמונת השבוע: אין, בלעכ. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא אכפת לי ממש. עבודה... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד הלא טובים.

Lost Lullaby

New member
נראה לי שוב אין לי ברזל |:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בבה"ד:) טקס השבעה של מד"נים כ'. ומכתב משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: slow down ו-let's go של דארן התחדשות השבוע: תספורת ופלאפון:) תוכנית השבוע: סרט השבוע: ראיתי יותר מדי ספר השבוע: נערה עם עגיל פנינה מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנערף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "הקשב המפקדת, עד מתי הארוחה?" "עד מה?" "עד מתי הארוחה?" "תנסה לנסח את עצמך מחדש" -לא מבין- חייל אחר: "אסור לנו להגיד 'עד מתי' כי אנחנו צעירים" והיו עוד אבל אני לא זוכרת :( תמונת השבוע: מצפה ברגעים האחרונים של השקיעה התוכניות שלי לשבוע הבא: יום שני יומולדת לאחי [זה אומר לנסוע מחר 5 שעות למצפה, יום שני לחזור את כל זה ואז יום שלישי שוב
] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליסבי, קחי כבר כדורים

כדורי הפלא האלה העלו את ההמוגלובין שלי מ10.1 ל-13.3 בתוך מספר קטן של חודשים, שלא לדבר על הפריטין שלי שטיפס לרמה של 156 כשהוא היה עמ... 20?

Lost Lullaby

New member
פריטין זה מה שחסר לי

ולפני שהתחלתי היה לי 5.9. ניצחתי P: אני לא רוצה כדורים כי בשביל זה צריך מרשם ובשביל זה צריך שמישהו שעבר קורס של יומיים[עם כל הכבוד, כן? אני רגישה] ידקור אותי ;[ ואני לא מוכנה מצאתי כדורים בלי מרשם אבל הם פחות חזקים נראה לי. הם לילדים :p

רק בגלל זה?

והיי, זה בדיוק כמו שיגידו שהקורס שעברת הוא קורס של יומיים. חובשים עוברים קורס של שלושה-ארבעה חודשים שבמהלכם הם פותחים עשרות ורידים, וזה באמת חסר כבוד... ורגישות או לא רגישות, זו אי נעימות זמנית שלטעמי לא שווה את המחיר הבריאותי של פריטין ברמה כזו.

Lost Lullaby

New member
ראיתי בנות בקורס

שחזרו מג'וליס עם ידיים סגולות ובאיזה צבע שתרצי. אז הצילו. חוצמזה אני חייבת מחט קטנה ושמעתי שאין
[פעם אחת בחיים שלי עשיתי בדיקת דם עם מחט רגילה וזה לא היה טוב
] אגב לפני שהתגייסתי הפריטין שלי כבר עלה ל15 [כשהמינימום הוא 20 אאלט], ואני לא ידעת כמה עכשיו:< אם תגידי לי שיש מחטים קטנות אני אקבע תור לרופאה ואקבל הפנייה

הפרפר?

אני לא חושבת שיש כאלה בצבא. מקסימום, את יכולה לבקש ממרפאה אזרחית, אולי יביאו לך... גם אני יכולה להביא לך, אבל אין לי כל-כך איך(בואי לצאלים!). צבע הידיים הוא אף פעם לא מדד. מה זה בסך הכל הכחול הזה? זה כולה שט"ד תת-עורי, הצטברות של דם בין שתי שכבות העור. אם פתחו לך כרגע וריד, מן הסתם שתהיה זרימת דם, ומפה כל העניין הוא סה"כ מהירות הקרישה והלחץ שאת מפעילה על המקום. הדם לא יכל לצאת? הוא פשוט הצטבר בין שתי השכבות של העור. זה או שהוא מצטבר או שהוא יוצא, לא שום דבר אחר. מצורפת תמונה(מצטערת, תפוזונה) של המטומה שהייתה לי אחרי שרופאה/אחות(לא זוכרת) מעולה מצאה לי וריד בקלות, לא חפרה ביד ולא כלום, ויש חדרה עם המחט. תראי מה נהיה מהיד שלי אח"כ... נראיתי כמו ג'אנקית. מצטערת, הזלזול בחובשים פשוט מעצבן אותי כי שום דבר בזה לא קשור לאיך שהם פתחו. ;[ 25, אאלט ובואי קחי ממני את הכודרים, פסיכית. אני לא יודעת איך את שורדת... לי היה קשה בטירוף בלי ברזל

הפרפר?

אני לא חושבת שיש כאלה בצבא. מקסימום, את יכולה לבקש ממרפאה אזרחית, אולי יביאו לך... גם אני יכולה להביא לך, אבל אין לי כל-כך איך(בואי לצאלים!). צבע הידיים הוא אף פעם לא מדד. מה זה בסך הכל הכחול הזה? זה כולה שט"ד תת-עורי, הצטברות של דם בין שתי שכבות העור. אם פתחו לך כרגע וריד, מן הסתם שתהיה זרימת דם, ומפה כל העניין הוא סה"כ מהירות הקרישה והלחץ שאת מפעילה על המקום. הדם לא יכל לצאת? הוא פשוט הצטבר בין שתי השכבות של העור. זה או שהוא מצטבר או שהוא יוצא, לא שום דבר אחר. מצורפת תמונה(מצטערת, תפוזונה) של המטומה שהייתה לי אחרי שרופאה/אחות(לא זוכרת) מעולה מצאה לי וריד בקלות, לא חפרה ביד ולא כלום, ויש חדרה עם המחט. תראי מה נהיה מהיד שלי אח"כ... נראיתי כמו ג'אנקית. מצטערת, הזלזול בחובשים פשוט מעצבן אותי כי שום דבר בזה לא קשור לאיך שהם פתחו. ;[ 25, אאלט ובואי קחי ממני את הכודרים, פסיכית. אני לא יודעת איך את שורדת... לי היה קשה בטירוף בלי ברזל

Lost Lullaby

New member
זו לא התמונה שאני ערכתי לך? P:

צאלים זה קרוב אליי, יחסית, כל איזור השומקום ההוא X: אבל מה נאי אקח עכשיו מחטים...

אחכה לך עד החיוך האחרון.

משהו טוב שקרה לך השבוע: 50 נק' יותר בסימולציה האחרונה, הצעות עבודה, בית ריק, מחמאות, עוד שבוע אחדדד והפסיכו' מאחוריי.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא ראיתי את הקטןשלי שיר שלא הפסקת לשמוע: Linkin Park - Numb התחדשות השבוע: אולסטאר שחורות נמוכות, גרביונים מלייקרה מהסופר פארם [תודה אורנית!
] תוכנית השבוע: הרווק, נולד לרקוד. איי לאב ניו יורק מאכזבת. סרט השבוע: "סיביל". מן דרמה פסיכולוגית על האישה הראשונה שמצאו אצלה סכיזופרנייה. זה היה מעניין. ספר השבוע: ספרי בחינות של לחמן. מאכל השבוע: בננות. חח אני טוחנת אותן בזמן האחרון. וגם בייגלה עם קוטג', מחסלת סדרתית.
יציאת השבוע: לא יצאתי לצערי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחכה למחר.. סופסופ אני אראה אותו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה לא סופ"ש אמיתי בלעדייך" :] תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: פסיכו פסיכו פסיכו פסיכו. ולנשום איפשהוא בדרך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה
אם קראתן; שווה לעבור מפלאפון לחברה אחרת? אני שואלת כי כל החברות מביאות מבצעים עכשיו בגלל שאפשר לעבור חברה ולהשאר עם אותו המספר...

למעלה