סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo139.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מעתיקה מבנות..

משהו טוב שקרה לך השבוע:
שיעורים בסטודיו, החבר ישן פה
,שיעורי נהיגה ממש מוצלחים משהו רע שקרה לך השבוע:
עייפות..הכל בגלל מאמץ ולחץ שיר שלא הפסקת לשמוע:
אשם, רמיקס של "קלאסית ופרסי"+מוזיקה קלאסית של אגם הברבורים וstep up [השירים לתחרות מחר] התחדשות השבוע:
לא היה
תוכנית השבוע:
לא ראיתי סרט השבוע:
כנ"ל ספר השבוע:
כנ"ל מאכל השבוע:
סנדוויץ' חלומי
יציאת השבוע:
לא הייתה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
גבעת חביבה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
החבר
וכמה שיותר.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
"אנחנו? נגד סטודיו לייף? OMG באאאאארור שננצח!!" - מה שלא, כן?
תמונת השבוע:
מכינות פסטה ברוטב שמנת ופטריות ב10 וחצי בבוקר
התוכניות שלי לשבוע הבא:
כנס מחול בגבעת חביבה ל3 ימים [יוצאת כאסיסטנטית] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
מעייף

tink 16

New member
../images/Emo203.gif *מאופנה ../images/Emo6.gif*

ככה זה אחרי 3 שעות חזרות..

little shorty

New member
בא לי קרמבו ../images/Emo215.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי טסט ראשון קולולולולו!!! משהו רע שקרה לך השבוע: רבנו אתמול אבל השלמנו בסוף, חברה שלי עיצבנה אותי, דלקת בשתן ש-ו-ב! בא לי למות ממנה. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא משהו ספציפי התחדשות השבוע: סוללות נטענות?
תוכנית השבוע: קרב סכינים זו התכנית האחרונה שאני זוכרת שראיתי סרט השבוע: פרוע על המערב ספר השבוע: צלה של הרוח - קרלוס רואיס סאפון מאכל השבוע: לחמים ופוקצ'ות וכל מיני לחמניות טעימות שהחבר אפה :] יציאת השבוע: לאכול ביעני מסעדה אחרי העבודה עם חברות, אולי היום נצא לאנשהו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרישיון החתיך שלי :] היומולדת שלי :] ת"א :] מסיבה :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כ-ל החברים שלי בהרכב מלא ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "דייייייייייייי להיות כוסית!!!!!!!!!!" "פאסידים? יאללה פאסידים!" תמונת השבוע: זה כשנסענו לצימר ואכלנו במסעדה בעין גב על המים משהו מדהים
מוראלי תודה על ההמלצה התוכניות שלי לשבוע הבא: פארטייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לייק אה רוקסטאר {קים העתקתי ממך נו} ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ע-נ-ק

EVE Lights

New member
בההה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: השיחת טלפון מבייב ביום רביעי שאמר שהוא בדרך הביתה משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע הזה היה די מזעזע, למען האמת... שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר פתיחה של בובות - נתקע לי בראש התחדשות השבוע: ג'ינס מהתופרת שהיא יישרה לי בלמטה, יצא אחלה
תוכנית השבוע: גיבורים עונה 1 ובובות סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: קינדר בואנו! יציאת השבוע: פחחח ממש (וגם היום אין.
) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד.. לראות את בייב והבנות.. ואולי קצת שופינג (חודש חדש) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב, גלעדי והבנות ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "לא תולים פה מכוערים על הקירות" תמונת השבוע: תדמיינו תמונה של מייקל החתיך עם קעקועים כי תפוזונה עושה לי בעיות! התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודהדהדה ואביב ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגעיל לגמרי, טוב שנגמר!

סכמ"ש../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נסיעה לת"א, וערב כיפי שהיה לי:) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. בעצם יש, אבל לא משנה. שיר שלא הפסקת לשמוע: איש יקר- עברי, אחרי שאהב- ריטה התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: נמלטים:) סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: מרק עוף:) יציאת השבוע: ת"א:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד בעיקר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר ללמוד. אולי לעבוד(
) ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:) שיהיה סופ"ש נעים ורגוע לכולנו:)

רייל

New member
Smoking my inspiration

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני ומגי אכלנו סושי, שתינו בירה, אני ותם היינו במייקספלייס, ישנתי אצל תם, עשיתי פיקניק עם תם וחמד, והיה לי את הערב הכי מצחיק שהיה לי בחודשים האחרונים עם ג'ס - יצאנו לאכול ב"ספגטים" ופשוט, היה הכי מצחיק שיש. וקיבלתי כסף. ויש לי הרבה תמונות יפות. משהו רע שקרה לך השבוע: אני אפילו לא מצליחה להוציא את זה, וזה אוכל אותי. מעולם לא חשבתי שזה יאכל אותי ככה. וזה לא כזה ביג דיל, אבל אני לא מצליחה להוריד את זה מדפנות המערכות שלי. שיר שלא הפסקת לשמוע: Glory box של פורטיסהד. התחדשות השבוע: כרטיסיה של דן, שני גרביונים אטומים (שחור וצהוב). והדברים הרגילים כמובן - רכבת, אוכל, בירה וסיגריות. תוכנית השבוע: "חילופי נשים". התמכרתי! סרט השבוע: "גרופי", כי נראה לי שזה הסרט היחיד שראיתי השבוע. ספר השבוע: בני גורן ד'. מאכל השבוע: ספגטי עם שמנת, פטריות וחזה עוף. טרלה-לה-לה. יציאת השבוע: הספגטים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מי ימלל גבורות סאנידייל! הלוואי שיהיה טוב. אולי אפילו עוד פעם מייקס ביום שני. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מגי ותם. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת.]; תמונת השבוע: אווירת קינג ג'ורג'. התוכניות שלי לשבוע הבא: כבר אמרתי למעלה, מה זהזה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הוא היה בסדר..:)

RainbowL

New member
יש לי תמונה אז אני אעשה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מועדון, קניון עם ימבה חברות ובכלל היה טוב כזה. קיבלתי פידבקים טובים על הפעולה... משהו רע שקרה לך השבוע: לא הפסקתי לריב עם אמא שיר שלא הפסקת לשמוע: 'גלי' לא יודעת מי המבצעים אבל נדבקתי אליו בטירוף. התחדשות השבוע: שמלה ונעלי עקב. לחתונה :) תוכנית השבוע: האי, בובות, המורדים ומזל תאומות. ובאופן כללי כל מה שמשודר בויאודי. סרט השבוע: השטן לובשת פראדה ספר השבוע: לא קראתי. אני חייבת להתמיד... מאכל השבוע: מעדן בריאות של ארומה נראה לי יציאת השבוע: לא יצאנו כל כך, היום בבוקר? אני כזאת מעפנה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חתונה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה של שבאה מחו"ל. יואו אני כל כך מתגעגעת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'מה ראית?' 'מה? לא אמרתי כלום...' מסתבר שדמיינתי שחברה שלי אמרה לי 'רוני בואי הנה מצאתי משהו' דמיינתי משפט שלם. תמונת השבוע: מהגיחה, רק עכשיו העברתי. כן יצאתי מפגרת שם התוכניות שלי לשבוע הבא: חתונה-קוסמטיקאית-פעולה-מספרה-יומולדת לגלוש-בלגן שבוע עמוס ביותר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין :)

mayhaktana

New member
../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לדעת שאולי זה יהיה הפשוש בסוף,יום הולדת. משהו רע שקרה לך השבוע:יום שלישי. שיר שלא הפסקת לשמוע:שיר געגועים התחדשות השבוע: חולצה שני סווצ'רים ווסט:) תוכנית השבוע: סרט השבוע:כוורת בסרט
ספר השבוע: מאכל השבוע:פיצה יציאת השבוע:ביום הולדת וגם היום היה נחמד
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדעת כברררר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: גברים צריים לעשות מה שגברים צריכים לעשות נשים צריכות לעשות מה שגברים לא יכולים פחחחח
תמונת השבוע: אהה נחסוך.. התוכניות שלי לשבוע הבא:אנערף.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד+

MC SammY

New member
עצור ת'זמן

משהו טוב שקרה לך השבוע: שלישי איתו
, פרגונים וכאלה..גם ביקרתי בבצפר והיה נחמד לראות את המחנכת והמנהל וכל זה. משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: Kevin Michael ft. Wyclef Jean-It don't make any difference to me התחדשות השבוע: ג'ינס מזארה תוכנית השבוע: בובות סרט השבוע: השטן לובשת פראדה ספר השבוע: - מאכל השבוע: שרימפס! יציאת השבוע: שלישי בערב עם נדב, יפו העתיקה ות"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל להזיז עניינים, להיות איתו כמה שיותר, לצאת.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נדב, שימ, שיר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: יש כלכך הרבה אבל לא לכאן
תמונת השבוע:
מודעת רכב למכירה. תודו שזה הדבר הכי מקורי שראיתן
פריים שתפסתי עם הפלאפון. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, להיות איתו, להתחיל ללמוד למה שצריך ולצאת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה.

למעלה