סיכום שבועי!

bali

New member
מנהל
מסכיימת

שיר השבוע: קוצים של עידן רייכל ואביב גפן שיר השבוע של אפרת: אה אה אה אהבה קליפ השבוע: REDEMPTION SONG של בוב מארלי האגדי זמר\\להקת השבוע: בוב מארלי סרט\\סדרת השבוע: האוס עונה 7. אני כבר בפרק 16. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מתקשר לגאוות השבוע. אני אתחיל להתנדב בעמותת זכרון מנחם. הדבר הכי פחות טוב: חם חם וחםםםם
התחדשות השבוע: כמה בגדים חדשים גאוות השבוע: נפגשתי עם מנהלת עמותת זכרון מנחם לילדים עם סרטן ומשפחותיהם כדי להתנדב שם. דובר על כך שאעביר חוג לילדים באפייה
משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: לעשות דברים כייפים. תיכנונים לסוף השבוע: לברוח מהחום בעיקר
סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: "לכל אחד יש זכות לחלום סירות נייר במים רציתי רק לשוט הכי רחוק אני אדם משום מקום שמחפש לו רק סיבה לנשום" סוף שבוע מעולה לכולם!

bali

New member
מנהל
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני מחכה לאלבום המשותף של רייכל וגפן. הם טובים ביחד, בעיקר כשרייכל שר

bali

New member
מנהל
לדעתי בדיוק ההפך אבל עזוב, לא ניכנס לויכוח

על זה
בוא נגיד שבשירה ברורררררררר שעידן לוקח ובגדול. אביב מוסיקאי מוכשר מאד אבל עם קול של צפרדע מתחת למיטה חורקת... ואני אוהבת גם את אביב, שלא תחשוב שלא.

בר דותן

New member
אני לא חושב שיש

בעולם ... זמר יותר טוב מאביב גפן .. מה שמיוחד בוא זה לא רק המילים זה גם הקול .... הקול שלו שונה משל האחרים .. הוא מביא משהוא חר .. ששונה מאוד מכולם וזה ניראלך חריג אבל זה ממש מדהים...

bali

New member
מנהל
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

אני עם כל אהבתי לאביב, חושבת שהצד החלש שלו זה הקול. אבל זו אני.

בר דותן

New member
:) לא ניתווכח =] מפיתאום ..

חמכךלצ'מכח'קמכך'ק כמלח'מבגקךלצך'ל'נגך,''כםח' נםחדשנ בחכגדשכ לחג חחחחחחח סתם :) ניסגור את זה כשהיהיה לו דואט עם אפרת ואז ... אז באמת יהיה הופעה מושלמת .. (וגם נידע מי יותר טוב )

למעלה