סיכום שבועי!

Francine1

New member
סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: סרט\סדרת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: סוף שבוע מעולה לכולם!

Francine1

New member
מסכמת

שיר השבוע: רונה קינן\הקולב שיר השבוע של אפרת: אה אה אה קליפ השבוע: אין זמר\להקת השבוע: רונה קינן
סרט\סדרת השבוע: "סקראבס" - עלתה עונה 7!
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אחרי ויכוחים ושיחות ומאבקים עם ההורים - הלכתי [באישורם] למצעד הגאווה והסובלנות בירושלים. מצעד ראשון שלי ובהחלט לא אחרון
היה מרגש ומדהים, אפילו אם כמה חרדים החליטו לזרוק עלינו פצצות סירחון ולתלות שלטים כנגדנו. זה לא עצר אותנו מלהמשיך ולצעוד. הדבר הכי פחות טוב: בקושי הצלחתי לקום בבקרים בשבוע האחרון התחדשות השבוע: ממ אין משהו מיוחד גאוות השבוע:
משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: לפגוש חברים שלא ראיתי בערך חצי שנה
תיכנונים לסוף השבוע: לנסוע לסבא שלי שגר בבאר שבע, והיום בערב איזו ארוחה עם חברים של ההורים (קצת משעמם, אבל נשרוד) סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: כל השיר "הקולב" של רונה קינן חחח סוף שבוע מעולה לכולם!

בר דותן

New member
החוויה באה תמיד בפעם הראשונה בדב רים מסויימים

לא יודע איך זה במצעד הגאווה אבל .. חוויות טובות קורו רק בפעם הראשונה ..

אריה31

Member
מנהל
עופרית, יש חבל ארץ שאין לך בן משפחה?../images/Emo3.gif

ירושלים, ת"א, באר שבע מה שכחתי? חח

בר דותן

New member
נו את מסודרת לא רע יחסית ..

:) ככה תוכלי לבוא להופעה של אפרת ביום שישי ה12.8 בחולון ולישון בתל אביב אחרי זה :)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע:אה אה לא של אפרת:בואי נרד אל הים אדיר גץ זמרת:אימי winewhoes הדבר הטוב:באולינג פחות: אימי winewhose נפטרה גאוות ששמעתי מחמאות שרזיתי משהו שרוצים: שיהיה פחות חם סופ"ש היום בהפגנות של שדרות רוטשליד\ לגבי מחר סתם לטיל\סרט כנראה עוד לא החלטתי...אדע מחר:)

ליאן 162

New member
מסכמש"ת!

טוב, אז אני יודעת שנעלמתי, אני מצטערת. הייתי שבוע בברצלונה!!!!!!!! שיר השבוע: RABIOSA שיר השבוע של אפרת: אה אה אה קליפ השבוע: - זמר\\להקת השבוע:איימי ויינהאוס המנוחה סרט\\סדרת השבוע: - הדבר הכי טוב שקרה השבוע הייתי בברצלונה עם חברות, היה מדהיםםםםםםם הדבר הכי פחות טוב: חזרתי לארץ...חחחחחח התחדשות השבוע: 3 שמלות, גופיות, מכנסיים, תיק, כובע, צעיף קיץ, מחזיק מפתחות גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: חברה טובה שלי טסה שבוע הבא לאיטליה ל-3 (!!!!!) שבועות....... אז די בא לי שהיא תישאר..אני יודעת שאני חיה בסרט אבל 3 שבועות זה יותר מדי זמןןןןן תיכנונים לסוף השבוע: עבודה, ים, חברות, ושוב עבודה סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:"WHEN I CAME TO SPAIN.... זה מהשיר LOCA PEOPLE ומאוד מתאים לטיול שלנו:)

אריה31

Member
מנהל
מיכל, באמת נעלמת!!!

אבל יש לך תירוץ מצוין - ברצלונה
ברוכה השבה

בר דותן

New member
סיכום שבוע מעייךף מאוד

שיר השבוע:אבא -אביתר בנאי שיר השבוע של אפרת: לראות את האור קליפ השבוע: | זמר\להקת השבוע: מרסדס בנד סרט\סדרת השבוע:אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ימית 2000 מיני ישאל וכאלה עם הקייטנה .. הדבר הכי פחות טוב:הקייטנה D: התחדשות השבוע:אוטו אבל כבר סיפרתי על זה אני חושב .. S: גאוות השבוע: | משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:למצוא ג'אנטים לאוטו ו... שיה יה שבוע קל בקייטנה .תיכנונים לסוף השבוע:חברים חברים חברים סמיילי שמאפיין את השבוע: יש סמיילי תשוש ? שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: מכל הקייטנות שבעולם (אולללה) סוף שבוע מעולה לכולם!

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: אל תוותר עליי - אילנה אביטל http://www.youtube.com/watch?v=kGdFd4lOC8s שיר השבוע של אפרת: אה אה אה זמר\להקת השבוע: איימי וויינהאוס סרט\סדרת השבוע: "ארוס בהשאלה" הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ביליתי כל היום עם ידידה שלי - ים, ארוחת שבת הדבר הכי פחות טוב: - התחדשות השבוע: אספר בעוד שבועיים גאוות השבוע: שני סלים מדהימים שלי במשחק כדורסל ברביעי משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שאמשיך להבריא תיכנונים לסוף השבוע: רק חזרתי, אז אנוח סמיילי שמאפיין את השבוע:

אריה31

Member
מנהל
לא, הברכיים החלימו לגמרי ב"ה

אגב מיכל, אני בקטע של ריצה, אז תגידי מתי שבא לך... העיניים בהחלמה והיתה עוד בעיה שכרגע משתפרת יפה:)

למעלה