סיכום שבועי

סאמוואן

New member
חחחחחחחחחח חזק!

בדיוק עכשיו ראיתי את זה עם אותה מנחה והיא קרועה לגמרי הבחורה הזאת...איזה סטלנית היא...

עונהD: ../images/Emo29.gif

שם: ליאן גיל: 15 משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף המחשב שלי חי D:: משהו פחות טוב שקרה השבוע: המחשב היה מת.. שיר השבוע: יש כמה שירים של להקת ABBA אלבום השבוע: ABBA Gold ציטוט השבוע: גאל: "הכנסת נכבשה בשנת 1948" "לכנסת יש מראה מדים!". רוקסן: "מלך הרודוס". תוכנית [טלויזיה ] השבוע: היפה והחנון, המומינים תמונת השבוע: אין כלום על המחשב
מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע: שחר מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע: גאל השבוע מ1-10: 7 וחצי תיכנונים לשבוע הבא: מפגש פורום מיי כמיקל רומאנס <:

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifלמי יש אייפון? ../images/Emo3.gif

לי לי לי ! D: שם: שיר גיל: 14 ויום D: משהו טוב שקרה השבוע: קנו לי אייפון ליומולדת, ובעברית! ^^ וגם הייתי לי יומולדת :] משהו פחות טוב שקרה השבוע: כמעט התייבשתי במחנה קיץ שיר השבוע: סטרונגר של בירטני ספירס אלבום השבוע: האחרון של מכ"ר ציטוט השבוע: *אני וחברה יושבת במחנה ומדברות על בנים עם כובעים שיושבים מלפנינו* חברה: סתכלי, הוא ממש ממש עיצבן אותי אני: מי? חברה: זה עם הכובע
תוכנית [טלויזיה ] השבוע: היפה והחנון! לירון עפה, איזה בעסה :( תמונת השבוע: מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע: ניר
מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע: לירון
הייתה הפייבוריט שלי.. אבל ממי שנמצא בתוכנית כרגע אני אוהבת את טל
השבוע מ1-10: 3000000!~ תיכנונים לשבוע הבא:

meital f

New member
מחר טורקיה

שם:מיטל גיל:17 משהו טוב שקרה השבוע:לא זכור לי משהו פחות טוב שקרה השבוע:עשיתי טיפול פנים שיר השבוע:DISTURBIA של ריאנה אלבום השבוע:אין ציטוט השבוע:אין תוכנית [טלויזיה ] השבוע: גריק תמונת השבוע: מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע:אין מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע:אין השבוע מ1-10:1 תיכנונים לשבוע הבא: טורקיה

למעלה