סיכום שבועי

Paz Love Gal

New member
סיכום שבועי ../images/Emo13.gif ../images/Emo152.gif

שם: גיל: משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: שיר השבוע: אלבום השבוע: ציטוט השבוע: תוכנית [טלויזיה
] השבוע: תמונת השבוע: מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע: מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע: השבוע מ1-10: תיכנונים לשבוע הבא: שבוע נהדר לכולם
----------------------------------------------------------------------- מדגישומטיק למי שמעוניין: http://www.tpeople.co.il/on/mo/

Paz Love Gal

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif ../images/Emo152.gif

שם: פז D:
משהו טוב שקרה השבוע: מממ...לא היה ><"
משהו פחות טוב שקרה השבוע: היה הרבה\=
שיר השבוע: Avril Lavigne-Unwanted Avril Lavigne-My World Avril Lavigne-Naked Avril Lavigne-Get Over It Avril Lavigne-Hot Avril Lavigne-Forgotten Avril Lavigne-Keep Holding On McFly-Obviously McFly-One For The Radio McFly-Just My Luck McFly-The Heart Never Lies McFly-Baby's Coming Back McFly-All About You Miley Cyrus-Best Of Both World's Miley Cyrus-7 Things Busted-Crashed The Wedding Busted-What I Go SKL 4 Busted-Sleeping With The Light On Beatles-I Saw Her Standing There Beatles-All You Need Is Love Beatles-Please Please Me Beatles-Here Come's The Sun !Beatles-Help Green Day-American Idiot
אלבום השבוע: Avril Lavigne-Let Go Avril Lavigne-Under My Skin Avril Lavigne-The Best Damn Thing McFly-Just My Luck McFly-Room On The 3rd Floor McFly- The Gratest Hits Miley Cyrus-Hannah Montana
ציטוט השבוע:
תוכנית [טלויזיה
] השבוע:
היפה והחנון,חשופים:)
תמונת השבוע:
מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע: ניר,טל
מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע: אולה,דניאל
השבוע מ1-10: 7
תיכנונים לשבוע הבא: שיעורים פרטיים במתמטיקה ><"
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Paz Love Gal

New member
D: אצלי אין שיר אחד../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif

זה תמיד רשימה, וזה עוד כלוםD:

Paz Love Gal

New member
בארור! הלהקה האהובה עליי../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif

O: רק עכשיו ראיתי בחתימה שלך! מקפליי לשלטון D:

סאמוואן

New member
חופשי לשלטון

כתבת פה שיש לך את הדיסק עם כל הלהיטים שלהם...אני גם רוצה

Paz Love Gal

New member
קניתי אותו בפריז,בשאנזליזהD:../images/Emo152.gif

הייתי לפני חודש שם,וקניתי
זה הדיסק האחרון שלהם שנשאר!O: הם מבוקשים ביותר,ואם פה הם מבוקשים,מה הולך שם
אבל יש אותו גם בארץ,ככה אמרו ליD:

Paz Love Gal

New member
כן ../images/Emo9.gif ../images/Emo152.gif

בהצלחה בחיפושים
שמעתי שיש גם דיוידי מהופעות שלהם. אני אחפש אותו

מסכמת :) ../images/Emo26.gif

שם:הילה גיל:17 וחצי משהו טוב שקרה השבוע:עבודה, בילוי עם היפות,ביקור אצל חברה שממש נהנתי, ראיתי מישהו שלא ראיתי מלא זמן חח משהו פחות טוב שקרה השבוע:הוא הבין שזה לא זה וחתך, בלי להגיד לי אפילו
שיר השבוע:"אם הוא ילך" אלבום השבוע:אין.. ציטוט השבוע:"אולי הכל היה משחק---בדרך למצוא את האמת. . ." תוכנית [טלויזיה ] השבוע:"היפה והחנון" כמובןן ! תמונת השבוע:בסוף מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע: ניר !!! מדהים!!
מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע:דניאל
תיכנונים לשבוע הבא:עבודה בעיקר.. השבוע מ1-10: שמונה וחצי .. . שבת שלום

שירי116

New member
../images/Emo28.gifמסכמ"שת../images/Emo103.gif

שם: שירי
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אצל המשפחה, מפגש מסויים...
משהו פחות טוב שקרה השבוע: כל מיני מחשבות, כעסים על עצמי ועל אחרים
שיר השבוע: No Air...
אלבום השבוע: אין
ציטוט השבוע: לא'דעת O: דברים מהתוכנית אולי
תוכנית [טלויזיה
] השבוע:
היפה והחנון, בטי, הפיג'מות, ליזי מקגווייר, בובספוג, סרוגים, icarly, ובטח שכחתי משהו :)
תמונת השבוע: אין
מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע: ניר
מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע: דניאל
השבוע מ1-10: 8
תיכנונים לשבוע הבא: קורס מזדיין במתמטיקה \:

Paz Love Gal

New member
מתמטיקה../images/Emo5.gif,בהצלחה ../images/Emo140.gif../images/Emo152.gif

לי יש מבחן ב28
לעלות מהקבצה ג' לב' XDD

סאמוואן

New member
מסכמת..שבוע טוב:)

משהו טוב שקרה השבוע: אמממ....לא יודעת לא היה לי כזה שבוע משהו.. משהו פחות טוב שקרה השבוע: אביב משולם יצא מכוכב נולד
שיר השבוע: וואו חחח שיר הפתיחה של היפה והחנון...אני מתה עליו! (אגב,מישהו יכול להעלות לי אותו?) אלבום השבוע: - ציטוט השבוע: - תוכנית [טלויזיה ] השבוע: היפה והחנון
תמונת השבוע: - מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע: ניר,נמרוד ואדם מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע: אולה,דניאל ולירון השבוע מ1-10: 3 תיכנונים לשבוע הבא: אולי סוף סוף לראות את חברה שלי...אחרי הרבה זמן שלא התראינו...

mafakit

New member
מסכמת גם כזה.. |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם:דרור גיל:15 וחצי D: משהו טוב שקרה השבוע:אה..לאדעת משהו פחות טוב שקרה השבוע:כנ"ל ><' שיר השבוע:LET THE FLAMES BEGIN-PARAMORE CRUSHCRUSHCRUSH-PARAMORE
אלבום השבוע:RIOT!-PARAMORE ציטוט השבוע:"מה זה.. ממתי אנחנו אוכלים את ה...שמנטפים האלה? Oם " נאמר כשהיינו בקניות ואמא שלי נתנה לי קופסאת נבטים לשים בעגלה XD תוכנית [טלויזיה ] השבוע:דה מומנט אוף טרות' תמונת השבוע:המנחה של מצלצליםXDDDD מתמודד אהוב מ"היפה והחנון" השבוע:אה.. טל אפרו XD מתמודדת אהובה מ"היפה והחנון" השבוע:גאל XDD השבוע מ1-10:7..? תיכנונים לשבוע הבא:אין משו מיוחד

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמאיפה התמונה?

אני חולה על מצלצלים

mafakit

New member
צילמתי את המסך ../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

בתמונה היא ניסתה להסביר שכשיהא מכווצת את הגבות [?] אז נהיה לה משולש Oם לי זה יותר נראה כאילו היא אכלה גפילטע מקולקל בצהריים XD

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif

חח אני רואה את המשולש... אבל זה מטריד ><" חח

למעלה