סיכום שבועי!

amiti860

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

פירוט על תורכיה אחרכך במנג'ר

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבדיליי

השבוע שעבר - שיר השבוע:רבותיי ההסטוריה חוזרת - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'סיקה!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי כוח לשאלה הזו! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "טוב! אני סנובית!!" נויאסנובית - דבר שהשגתם השבוע:את סמולוויל עונה 7 והירוז עונה 2! - מאכל השבוע:טריפל וופר! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:3 הופעות קצר בקשר
- משהו שהרס את השבוע:כלום! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:פרק 2 בסמולוויל עונה 7! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הודעה מסודרת יותר על השביתה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דודה שלי! - תמונה:

תמונה קצת...מטושטשת../images/Emo12.gif

[טוב שאת העיניים של ג'ס אפילו עיוור יכול לזהות! רגע, יצא לי משפט עילג. אנסח אותו נכונה ואחזור!]

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין מה לעשות!

נגמרו הבטריות למצלמה, ואני לא הסכמתי לוותר בקלות על המאורע הזה! שלפתי את הפלאפון שלי וצילמתי גם אם האיכות גרועה!

amiti860

New member
קצת מאוחר :-| אבל לא נורא

השבוע שעבר
שיר השבוע: תפוזים- יוני בלוך
אלבום השבוע: הרגלים רעים- כנ"ל
האדם שעשה לכם את השבוע: משפחה
כי אין כמו תקופת החגים.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בכית כשדיברנו אבל לא רצית, לומר לי על מה ולמה בכית."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): איך בן אדם יוצא מהתהום? בשקית.
דבר שהשגתם השבוע: שום כלום בצבע ירוק בהיר
מאכל השבוע: האוכל של סבתא
ואכלתי הרבה ממנו.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ.. הברית של בן דוד שלי?
משהו שהרס את השבוע: הוא. ואי אפשר לפרט עוד.
השבוע שבפתח
משהו שאתם מחכים לו השבוע: למרות שזה היה היום. לנסוע עם עמית
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת למסיבה כל שהיא.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קטיה
והשאר מאתגרים
תמונה: אין לי כוח לעלות. זה מסובך מידי. אני אשלח למעוניינים במסנג'ר

4 ימים אני לא פה ובעמוד הראשון יש הודעה שלי!!

מה זה?1 אתם גרועים!!! השבוע שעבר - שיר השבוע: "הקיץ בא" שיר מוראל!!! - אלבום השבוע:לא היה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: יש כלכך הרבה!! בעיקר אחד שהיינו חברים ממש טובים ביסודי ואתמול בלילה פגשתי אותו! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היי- אתה! בוא למסיבה!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ברח לי הניסוח.. אבל משהו בסגנון שלי זה קצת הרבה מידי.. - דבר שהשגתם השבוע:פ'ינוקים?! - מאכל השבוע:מזון תנועתי.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יוסי יפה!!! והגשמתי את חלום חיי! כרתתי עץ!! - משהו שהרס את השבוע:כל הרגלים שלי מלאות שריטות. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפגוש מישהו שלא ראיתי מלאמלא זמן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שביתה!! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו אחד שלא ראיתי מלאמלא זמן! - תמונה:עוד מעט יהיו תמונות טרזן שלי מיוסי יפה, אז אני אעלה!

DEANC

New member
גם אצלכם שם בקיבוץ?!

השיר הזה הגיע לכל חור בארץ (לא אמרתי שהקיבוצים זה חור
), זה פשוט נורא.

למעלה