סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo124.gif

כןכן, חוזר ובגדול (XD) אז תענו ו ו ו ו ו ו : השבוע שעבר - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - תמונה:

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני רוצה {:

השבוע שעבר - שיר השבוע: הוממממ Hi There Delila נראלי ככה כותבים. לא מקורי אבל נחרש השבוע והוא נושי D: - אלבום השבוע: ממ אין - האדם שעשה לכם את השבוע: חחח עדן. אין עליה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "some where in this darkness thre is a light that i cant find" אבלללל: זה התהפך אח"כ.?
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אמממ: "יש לך בעיה? חרבני קובייה. לא הלך? חרבני משולש!" XDDD - דבר שהשגתם השבוע: מממ שיפור ניכר במצברוח - מאכל השבוע: גרנולה
והייתה עוגה כזו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ממממממממ היו כלמיני דברים קטנים שעשו. - משהו שהרס את השבוע: התחלתו והלחץ שעבר השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ אולי אני אצא עם אחויותיי D: יהיה אירוע משפחתי גם.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המון שמחה וכיף ושילך בקלות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ אין :) - תמונה: לא נראלי שיש זה מחשב חדש דנדש לחלוטין. אולי אוסיף אח"כ אם יהיה לי בא. שבוע טוב!!!

*תיקון למשפט*

"יש לך בעיה? חרבני קוביה לא יצא? חרבני משולש לא יצא? חרבני מחדש"

abs7

New member
אניייייייייייייייי ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: A Fleur de Toi-Vitaa - האדם שעשה לכם את השבוע: דוד שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):במקומו לא הייתי יוצאת מהבית. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הצחיק אותי.. ילד א': כל הזמן נדבקים אלי זבובים בזמן האחרון ילד ב': אומרים שהם נמשכים לחרא... - דבר שהשגתם השבוע: מתנה מגרמניה :] - מאכל השבוע: צ'יפס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ארומה ואז סרט יאי היה כיף... נחשב?! - משהו שהרס את השבוע: מסיבה שחיכתי לה אבל אז מסתבר שהיא הייתה מגעילה.. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה פשוט חופש כיפי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ :X - תמונה:

DEANC

New member
../images/Emo13.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע: Will Smith - The Fresh Prince, ללא ספק.
- אלבום השבוע: /
- האדם שעשה לכם את השבוע: /
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משעמם...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) /
- דבר שהשגתם השבוע: ראיתי סוף-סוף את יורוטריפ.
- מאכל השבוע: אכלתי יותר מידי סודוך (מכירים את זה שאף אחד לא גומר את המנה שלו ולא נעים להם לזרוק אז הם נותנים את זה לכם למרות שכבר קניתם מנה?).
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: /
- משהו שהרס את השבוע: /
השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש האטריק.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שום דבר מיוחד.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: /
- תמונה: צילמתי אחת יפה, אעלה אותה בהזדמנות.

Ogakor

New member
עונה (ואל תשאלו למה בשעה הזאת..)

השבוע שעבר - שיר השבוע: הממ.. בוא נראה.. יזהר אשדות- צילו של יום קיץ; למרות שלא שמעתי אותו הרבה. - אלבום השבוע: עדיין לא הבנתי למה זה משמעותי.. כאילו.. מי שומע אלבום אחד כל השבוע? - האדם שעשה לכם את השבוע: יש כמה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הלב לא צריך לנוח.." עזבו אני מתוסבך - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אבל לא ורידים של זקנות פולניות.." "מי יודע איפה היא מסתובבת בשעות כאלה ברחובות!" - דבר שהשגתם השבוע: נקודות חיבה אצל כמה אנשים - מאכל השבוע: שוופס בטעמים
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ.. לא יודע, חופש - משהו שהרס את השבוע: אין כזה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - תמונה: וותרו, בחיאת.

עונההה../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע: Sleep - The Dandy Warhols - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: משפחה וסתם אנשים נחמדים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I Just Don't Know What To Do With Myself
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "Why don't you try stickin' yo' head up your ass see if it fits"
- דבר שהשגתם השבוע: אמ אמ כלום!
- מאכל השבוע: שוקולד?
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ואי, ממש כלום
- משהו שהרס את השבוע: אין אין ואין!
השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיפגש עם מישהו נחמדי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה חרוצה עם השיעורים במת'
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו המישהו הנחמדי ^^ - תמונה:
~הודגש ידנית
~

Stootz

New member
וואי כמה זמןן=))עונה ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע:My All-Mariah Carey
- אלבום השבוע:החדש של אבריל
- האדם שעשה לכם את השבוע:ממ לא יודעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בטלה מזמינה מחשבות, שמהן היא רוצה לברוח"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אין מים,תאכל זין, כי אין לך דיבור על זה איתי בכלל!!!!!!!!!!!111" XD
- דבר שהשגתם השבוע:מממ לא יודעת
- מאכל השבוע:לא יודעת חחחח
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שי ונופר היו אצלי והיה כיףף:] וגם פסטיבל הסרטים וגםם סבתא באהההD: והיה כיףף
- משהו שהרס את השבוע:לא חושבת שיש
השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת לסתוויק=))))
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שסתוויק תהנהD:
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סתוויק!XD
- תמונה:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אניייי=)

השבוע שעבר - שיר השבוע:מכיר אותו-יוני בלוך - אלבום השבוע:X - האדם שעשה לכם את השבוע:נעמה המדריכה שלי-היא התקשרה אלי בערב חג אחרי חודש בערך שלא דיברנו.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):X - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"ברעעעול....עם המצקת של הבצקתתת"!! - דבר שהשגתם השבוע:השיחה עם נעמה!!! - מאכל השבוע:אין משו מיוחד.... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לראות את החברים ולהיות איתם!! - משהו שהרס את השבוע:שאני ונעמה היינו צירכות להפסיק את השיחה באמצע...=\ השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לדבר עם המריכים שלי...עומרי ונעמה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:X - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נעמההה !!!וגם עומריי!

הי לכם, חזרתי:)../images/Emo110.gif

*עניתי על הכל והמחשב נתקע. גררר* ממ אז חזרתי מטורקיה והיה ממשש כיף
השבוע שעבר - שיר השבוע: אינלי שמץ:p - אלבום השבוע: ^ - האדם שעשה לכם את השבוע: משפחה:) וחברה שלי:]] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מתעצלת לחשוב:p\ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע: טורקיה:p וכל מיני דברים משמה
- מאכל השבוע: לאדעת.. טחנו ככ הרבה בחופשה הזאת שנראלי עלינו איזה 11 קילו:p כל החופשה רק אכלנו ישנו והיינו בבריכה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נמ. טורקיה
זה היה ספונטני בטירוף. פתאום אבא שולח לי הודעה שמחר טסים כנראה לטורקיה
- משהו שהרס את השבוע: שחברה שלי טסה לשבועיים וחצי
העיקר שהיא תהנה:) נמממ ושחתכתי תרגל [בכף רגל] דרכתי שם על משו בים.. לא ברור.. אבל אני הולכת כמו צולעת
לא נורא זה יעבור
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ להסתפר.. *אבאלה!* יש לי שיער די ארוך [עד התחת בערך] אז נראה כמה אני אחליט כבר לגזור.. סביר להניח שזה יהיה כרגיל.. 2 סנטימטר:p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מממ.. שיגידו שיש שביתה
[ולא יבטלו!] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאדעת - תמונה: סתם תמונה נחמדה
יש יותר יפות אבל אני מתעצלת לחפש..

Stootz

New member
ייאיי חזרתתDD: ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

שמחה שנהניתתת
גם אני רוצהXD

Stootz

New member
חחח בקשההה מיקמיק../images/Emo23.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

למעלה