סיכום שבועי

אריה31

Member
מנהל
לא מכירה את העיר העברית הראשונה?../images/Emo3.gif

אם תקני בשורה 9, תוכלי לשבת לידי וליד שני חברים שלי וגם עוד מישהי מהפורום שכתבה שהיא קנתה כרטיסים לשורה הזו

האמת שאני דווקא לומדת על זה עכשיו בהיסטוריה..

(יום חמישי בגרות
) אבל אין לי מושג איפה זה בארץ.. חח ולא נראה לי שאני אבוא.. גם שורה 9 לא הכי מלהיב אותי:)

אביב תעשה לי ג'וני!111../images/Emo85.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "הוא". חברה שלי חורשת עליו ברמות שלא יתוארו. אה, וזה תמיד מלווה בריקוד בטן משעשע. יום אחד אני עוד אתעד את זה
.
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- Love Today של מיקה, כפרעליו. ו"אחריות" של יוני :)
בילוי השבוע שלכם- יםםםם
, בריכה, ת"א (אפרופו ת"א, בקניון רמת אביב, הם עדיין עם השלט של מירי בכניסה.) וואי זה היה שבוע נחמד במיוחד.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- קוויקי!!! נעה פניני
והצימוק
סקופ השבוע שלכם- ענבר: "כל עבודה מכבדת את בעליה.." ליטל: "נכון, אני תמיד מכבדת את בעלי." (הו, כן, זה מה שקורה כשאין שיעור של"ח. בעצם - גם כשיש.)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - טל בורשטיין. או בכינויו - טלי
.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ים:) ות"א. אוף-קורס
.
משהו שהרס לכם את השבוע- הממ, אתמול הייתי בזארה ולא מצאתי בגדים.
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הו, המווון דברים. מחר, מסיבת כתה, אצלי בגינה
. (זאת הייתה אמורה להיות מסיבת בריכה, אבל אמא לא הרשתה להקריב את הבריכה. >< )
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? היה מדהים.
שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? יאאאאאאאאאאאאפ :p.

Red Daniel

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-בקרקס הזה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-רצה הביתה-קרן פלס!!! בילוי השבוע שלכם- יומלדת לידידה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- רמבו 3 סקופ השבוע שלכם- לא היה כזה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חוסר מבחנים משהו שהרס לכם את השבוע-|קלקול קיבה נוראי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? כן, מעדיף טניס אבל

למעלה