סיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
סיכום שבועי../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות?

Nimrod121

New member
הסיכום השבועי שלי.

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "אם זאת האהבה שלך" ו"בנות". מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- Nirvana- Smells Like Teen Spirit. בילוי השבוע שלכם- יום שדה במסגרת של"ח, היה ממש חביב. אולי אני אעשה גם משהו היום. אני לא יודע. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "אחד נגד מאה" ו"סופר נני". סקופ השבוע שלכם- אין לי כזה. תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיפגש עם חברים. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- השבוע האחרון ללימודים, הידד ויחי החופש הגדול. האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא ולא. שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות?
לא. שיהיה לכולם סוף שבוע מקסים ושבת שלום

עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "תמונה" ו"עכשיו אתה חוזר בחזרה" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- un ramito de violets (רוני הדביקה אותי) private emotion בילוי השבוע שלכם-לא זכור לי משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "סופר נני" אבל המקורי....שמושדר ביס סטארס סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הליכה בערב עם חברה זה היה כל כך מצחיק וכיף... משהו שהרס לכם את השבוע- אמא שלי... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של קרן פלסססס האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא...
שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? כןןן (למרות שאני לא כל כך טובה בזה...)

איריס מ

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- כל השירים. מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- להקת "כוורת". בילוי השבוע שלכם- ב
בעיקר. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "שודדי הקאריביים" (הסרט הראשון). סקופ השבוע שלכם- אחי משתתף בפרסומת ל"מסדר זיהוי"... גם אני הופתעתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1610387 משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו מיוחד. משהו שהרס לכם את השבוע- תאונת דרכים שממנה אל דאגה ותודה לאל יצאתי ללא פגע. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר מיוחד. האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא. שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? כן.

אריה31

Member
מנהל
סיכום שלי

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- אסופים מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- לראות את האור - אפרת גוש בילוי השבוע שלכם- באיזה אירוע רווקים/רווקות סתמי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- איך פגשתי את אמא סקופ השבוע שלכם- אלבום זהב ליהודית רביץ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מה שעשה לי את השבוע זו תקופה קלה בעבודה משהו שהרס לכם את השבוע- שתי בחורות שהכרתי ו-ויתרתי עליהן במהירות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- להכיר בחורה חדשה:) האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? יש לי, אבל לא שיחקתי שנים

ady18

Well-known member
שלי

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-ממי,שיר לשירה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-חסר לי פשוט שיר אהבה פשוט אם אלה החיים פסק זמן איתי בילוי השבוע שלכם-קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אפטר סקופ השבוע שלכם-אין משהו מיוחד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לקנות בגדים משהו שהרס לכם את השבוע-הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה ולקנות סוף את הדיסק של אמיר האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?לא שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות?כן

hilali1

New member
../images/Emo45.gif פתחנו אצלנו קניון חדש - שווה בדיקה..

hilali1

New member
../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- נובמבר.. השמיעו כמה פעמים ברדיו השבוע. החזיר אותי לאלבום הראשון. מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- אממ כל מיני בילוי השבוע שלכם- הופעה של יודית רביץ
וארוחה טובה טובה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים. יש מרתון ברוץ ביפ
סקופ השבוע שלכם- אין.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - סתם תמונה נחמדה של מירי.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- אין. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לא משהו מיוחד. האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא.. שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות?
כן...

pRimaVeriTaVIV

New member
"כל השעונים דממו לאבנים...../images/Emo121.gif

את נוגעת בי במבטים, כמו בסרטים"
מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-"בנות", "תיבה 530" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-"החיים" - שלמה ארצי ומוקי, "קשה לי לא להתרגש" - ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן בילוי השבוע שלכם-לנסוע לדודים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד סקופ השבוע שלכם-הכלב של דודים שלי מת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שיעורים אחרונים עם ספרים
משהו שהרס לכם את השבוע-בי"ס
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-החזרת ספרים
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא
שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? זה נחמד
כמה חבל שאני גרוע

pRimaVeriTaVIV

New member
הוא מת לפני המון זמן ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

פשוט רק אתמול אמרו לי לא אהבתי בכלל את הכלב הזה

נעה 124

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- ברכת המלך מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- עיר קטנה בילוי השבוע שלכם- הלכתי עם אח שלי וחבר שלו לשודדי הקאריביים 3 סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שודדי הקאריביים 3 סקופ השבוע שלכם- כמעט כל המורים בביה"ס שונאים אותי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שודדי הקאריביים 3 משהו שהרס לכם את השבוע- ספרות... למה להוריד 10 נקודות על חוק המעמד? זה בסה"כ חוק! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ערב שורשים (למרות שאני לא ממש מחכה) וטיול+ יום מים שיהיו או שבוע הבא או עוד שבועיים האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? כן!

../images/Emo13.gifעונננננננה

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- ברכת המלך בפעם המליון
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- אממ, הייתכן של דניאל
בילוי השבוע שלכם- בריכה! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- הלכתי היום לראיון עבודה, מקווה שיקבלו אותי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אז ככה, היום הייתה לי מתכונת בלשון ושבוע שעבר בהיסטוריה, קודם כל אני שמחה ומאושרת שעברתי את שני הדברים בהצלחה חחח יאי! ועכשיו נשאר רק לדאוג לבגרויות.. אה ויריד התעסוקה, יש לי כרטיס עובד! משהו שהרס לכם את השבוע- מממ כולי אדומה ושרופה מאתמול
ואין לי עם מי ללכת להופעה ב30.6 בסוף, נראה לי שאני אלך לבד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לעבור את המתכונת היקרה בהיסטוריה
(זה יום חמישי) האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי
שאלת בונוס - אוהבים לשחק מטקות? חח ממ כן אני אוהבת אבל אף אחד לא אוהב לשחק איתי
אני תמיד מעיפה את הכדור לטיזינאבי

אריה31

Member
מנהל
חבל שאת לא באה להופעה ב-23.6

בהצלחה עם העבודה הייתכן - שיר מקסיםםםםם

למעלה