סיכום שבועי

אוקיי אני שולחת ..../images/Emo80.gif

וכיס קלר, במציאות, קוראים לו טיילר הילטון חח לא כריס בראון..

o R it

New member
שימי גם פה את הקישורים../images/Emo13.gif

אני רוצה גם לראות...

Dark and Twisty

New member
אה באמת?../images/Emo6.gif

אה נכון
התבלבלתי עם מישהו אחר
... בכל מקרה הוא שר עם ריהאנה בדואט את השיר

ליאני2

New member
אניאני

שם: ליאן משהו טוב השבוע: כל החלק שהייתי בחו"ל...ואמ...שהיום הלכתי לבריכה.. משוה רע השבוע: שבלילה בין רביעי לחמישי לא ישנתי ב כ ל ל בגלל ילדה מעצבנת במטוס שישבה לידי וכל חצי דקה היתה חייבת פיפי אז העירה אותי שאני יעשה לה מקום לצאת
+ השביתה בנתב"ג שגרמה למזוודות לצאת שעה ורבע אחרי שיצאנו מהמטוס.. (חארות..)
יציאת השבוע[למקום כלשהו, לא משהו שמישהו אמר]: לבריכה, היום..אה ואני לא יודעת אם זה נחשב אבל מחרתיים להופעה של הראל מויאל...
ציטוט\מילת השבוע: אין.. שיר השבוע: all we are - one republic אחלה שיר ד"א... התחדשויות השבוע: כל מה שקניתי בחו"ל.. (השבוע חח).. תוכנית השבוע: רציתי לראות פרמדיק אבל לא הלך לי אז... כלום = X סרט השבוע: לא ראיתי
אחרי הכל, השבוע שלי היה
\
ולמה: כייף לאאללה [
] בגלל טיולים בחו"ל והנסיעה שלי אתמול לירשלים והיום ללכת לבריכה... תמונות השבוע: כולם כבדות

אבירם 16

New member
../images/Emo107.gifשבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

שם:אבירם משהו טוב השבוע:הודיעו לי שהחליפו לי מנהל בבית צפר משהו רע השבוע:הודיעו לי שהחליפו לנו מחנך וגם שחוזרים לבית צפר עוד שבוע יציאת השבוע:לסרט ציטוט מילת השבוע:---- שיר השבוע:ענבר ישראלי-בידיים זרות התחדשיות השבוע:תיק תוכנית השבוע:להיתכונן לבית ספר וליקנות דברים סרט השבוע:האיש שבפנים שיהיה היום השעה 10 השבוע שלי היה:
תמונות השבוע:

o R it

New member
אני!../images/Emo13.gif

שבוע טוב אנשים!!!=] שם: אורית משהו טוב השבוע: ספר מעולה שאני קוראת! משוה רע השבוע: העברתי את המחשב לחדר שלי והאינטרנט לא עבד שם אז החזרתי אותו בחזרה למקומו הקודם(עד שנסדר את זה=]) יציאת השבוע[למקום כלשהו, לא משהו שמישהו אמר]: לילה אחד היינו כל החברות ביחד שהיה ממש ממש כיף!והייתי באילת עם אמא היה אדיר!
ציטוט\מילת השבוע: - שיר השבוע: McFLY-The Heart Never Lies התחדשויות השבוע: אמממ לא יודעת... תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות השבוע טלויזיה כ"כ אבל נראה לי שCSI סרט השבוע: שישי הפוך אחרי הכל, השבוע שלי היה \ ולמה:
כי עבר לי הזמן בצורה מעולה! תמונות השבוע: אני בתגובה מהירה אני לא יכולה להוסיף=/

DotCom05

New member
אניייי

שם: דותן! משהו טוב השבוע: שיעורי נהיגה משוה רע השבוע: אין כזה דבר יציאת השבוע[למקום כלשהו, לא משהו שמישהו אמר]: לטיול הרפסודיה של הנוע"ל ציטוט\מילת השבוע: "אור וניצנוצים וסוס פוני דוהר" שיר השבוע: Dashboard Confessional - So Beautiful התחדשויות השבוע: שיעורי נהיגה תוכנית השבוע: מגרש ביתי (גם כשהיא לא משודרת..כי אני רואה במחשב מההתחלה), האנטומיה, עקרות בית נואשות שנגמר :'( סרט השבוע: אמן האשליות - סרט אדיר! אחרי הכל, השבוע שלי היה \ ולמה:
תמונות השבוע:

1ניקי1

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: שני משהו טוב השבוע: אני בשלבי גמר של עבודה במתמטיקה=] משוה רע השבוע: מתמטיקה יציאת השבוע: מקס ברנר ציטוט\מילת השבוע: פאק שיר השבוע: Impacto - Daddy Yankee ו- Dimelo - Enrique Iglesias
התחדשויות השבוע: טבעת מחברה שטסה לחו"ל תוכנית השבוע: הפרק האחרון של עקרות בית נואשות
סרט השבוע: עכשיו חזרתי מ'אהבה בתפריט'... א-ל תראו!! אחרי הכל, השבוע שלי היה
, למה: היה סבבה... לאדעת למה
תמונות השבוע: אורורה
[למוגבלים- היפהפייה הנרדמת]

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gifמסכמת! =]

שם: רוני! =] משהו טוב השבוע: קורס מדצים!! משוה רע השבוע: פרידה מקורס מדצים יציאת השבוע[למקום כלשהו, לא משהו שמישהו אמר]: אממ הייתי כל השבוע במחנה אז לא הייתה=] ציטוט\מילת השבוע: קושקוש וילדה שהייתה איתי בחדר אמרה: "יש לי ראש כחול" ו"אוישששש תנווחוו אלוקים!!" חח שיר השבוע: hey there delilah התחדשויות השבוע: צמידים, יומן, פו, קשת תוכנית השבוע: הטופ מודל הבאה סרט השבוע: - אחרי הכל, השבוע שלי היה \ ולמה:
המחנה מדצים היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! הכרתי מלא אנשים תמונות השבוע: -

למעלה